Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
@zuzitka 😀 😉 ano
ja mam doma 3 flase coca coly)))
my sme tiez krstili skoro maly mal mesiac
my sme krstili tiez do mesiaca 27,12 juu bolo to take mile :D
@flowerska ja uz som tu kofcu nacala....ale az dnes rano😉
@kaja73 😉 to uz by si nam mohla davat rady a recepty na stastne manzelstvo😀
@snehovavlocka No ,častejšie ako manžel,ma nasiera svokra, s ktorou žijeme v jednom dome.Sme sice rozdeleni-zvlast kuchyna,kupelna,dokonca aj vchod,ale predsa.Je proste priliš blizko.No čo už, ked mm nema surodencov a aj otec mu už zomrel a dom je velikansky.Tak sme spravili ešte pristavbu a sme tu 😒 Ale ved da sa aj takto,no treba slušnu davku tolerancie ,trpezlivosti ,ale aj si vediet dupnut.Asi to plati aj v manželstve. 🙂
@kaja73😀
@snehovavlocka my uz druhu flasu coly heheh
@flowerska ja som zavislak na sladkom,ale v noci ma ani parom volov z postele pre sladke nik nevytiahne....ledva vstanem k dietatu😀
@flowerska tak ja pomaly dnes asi tu kofcu aj dopijem☹ a sama? Uff,tak ju asi necham na zajtra,bo inak zajtra mat nebudem 😀
@snehovavlocka no ani mna, ale ked mam mat svoje dni tak ti poviem ze aj keby som neviem ako tvrdo vstala a mala na to chut musim si ist dat lebo inak nezaspim a to uz mam zopar rokov ty kokos a preto tie kila nejdu aj dolu(((
@snehovavlocka sama nie pomahali mi pomocnici ju vypit heh to ja teda som slaby pijan nevypijem ani liter otras
@flowerska ja som pisala o sebe,ze sama.ale nemozem vypit sama 2l kofoly za den☹ 😀 k tomu sladkemu-mozno je to zvyk....ja som tak na intaku vstavala v noci pit a nemohla som od smadu spat,ak som sa nenapila a drzalo ma to asi 3 roky a odkedy som stale unavena,tak v noci neriesim smad spim aj tak.i ked obcas sa pokojeni premozem a urobim tych par krokov do kuchyne😀 ale predtym som mavala flasu vody pri posteli😀😀😀
@snehovavlocka to ta obdivujem s tou flasou pri posteli by som aj ja mala byt, ale mne voda vobec nejak extra nechyba a to je moj problem neviem sa naucit vela pit
No, u nas to vyzera ,že sa prerezal 5 zub a už sa tlači aj dalši. Ekzem sa nam vdaka tomu zhoršil,prstiky ma krpec ako obarene horucou vodou.Ach,jaj. No a tie nervy čo ma .... 😒

@flowerska to sladke je aj moj problem.Hlavne ked maly nervači-čo teraz pri zubkoch mame denne- ,som sama doma,chytim nervy aj ja , no a najlepšie na upokojenie je niečo sladke.Mnam čokina. 😝