icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

kaja73
29. okt 2010

@flowerska to sladke je aj moj problem.Hlavne ked maly nervači-čo teraz pri zubkoch mame denne- ,som sama doma,chytim nervy aj ja , no a najlepšie na upokojenie je niečo sladke.Mnam čokina. 😝

barbarka
29. okt 2010

ahojte. to je pekne ze tato tema este funguje 😉 😵
@zuzitka vy ste teraz niekedy krstili? to som nepostrehla 😅 my sme davidka krstili skoro - mal este len 2tt , ale ma pekny datum krstu -25decembra 😉

barbarka
29. okt 2010

@kaja73 ja som tiez na sladke. dokonca som si aj dnes vecer pri telke dala cokoladku. potom ze furt vyzeram tehu 😝

zuzitka
autor
29. okt 2010

@barbarka ano, krstili sme 09.10.2010. skorej nebolo času 😅

snehovavlocka
30. okt 2010

@zuzitka 😀 😉 ano

flowerska
30. okt 2010

ja mam doma 3 flase coca coly)))

flowerska
30. okt 2010

@barbarka aj ja som po 8 tlacila cokoladu hruza s nami ale ked tuzba je silnejsia nie?

flowerska
30. okt 2010

@zuzitka my sme mali 1.vyrocie svadby)))

flowerska
30. okt 2010

my sme tiez krstili skoro maly mal mesiac

idris
30. okt 2010

my sme krstili tiez do mesiaca 27,12 juu bolo to take mile :D

snehovavlocka
30. okt 2010

@flowerska ja uz som tu kofcu nacala....ale az dnes rano😉

kaja73
30. okt 2010

@flowerska Gratulujem k 1 vyročiu svadby 😉 My už mame za sebou 13,bože to leti. 🙂

snehovavlocka
30. okt 2010

@kaja73 😉 to uz by si nam mohla davat rady a recepty na stastne manzelstvo😀

kaja73
30. okt 2010

@snehovavlocka No ,častejšie ako manžel,ma nasiera svokra, s ktorou žijeme v jednom dome.Sme sice rozdeleni-zvlast kuchyna,kupelna,dokonca aj vchod,ale predsa.Je proste priliš blizko.No čo už, ked mm nema surodencov a aj otec mu už zomrel a dom je velikansky.Tak sme spravili ešte pristavbu a sme tu 😒 Ale ved da sa aj takto,no treba slušnu davku tolerancie ,trpezlivosti ,ale aj si vediet dupnut.Asi to plati aj v manželstve. 🙂

snehovavlocka
30. okt 2010

@kaja73😀

barbarka
30. okt 2010

@flowerska ani nevrav. ja sladkemu neodolam ani o polnoci 😅

@zuzitka tak to ste tam uz mali veselo ako lozil po kostole 😀

flowerska
30. okt 2010

@barbarka ja mam vies aky problem, ze nie o polnoci ale v noci okolo 3 alebo tak ked sa zobudim a ked ma napadnu chute idem si dat keksik hehe hlavne pred kramami vzdy vtedy mam na sladke este extremnejsiu chut

flowerska
30. okt 2010

@idris to som bola akruat v nemocnici a maly mal 2 dni)))

flowerska
30. okt 2010

@snehovavlocka my uz druhu flasu coly heheh

flowerska
30. okt 2010

@kaja73 dakujem, ty kokos tak to je uz zopar rokov dobre)))

snehovavlocka
30. okt 2010

@flowerska ja som zavislak na sladkom,ale v noci ma ani parom volov z postele pre sladke nik nevytiahne....ledva vstanem k dietatu😀

snehovavlocka
30. okt 2010

@flowerska tak ja pomaly dnes asi tu kofcu aj dopijem☹ a sama? Uff,tak ju asi necham na zajtra,bo inak zajtra mat nebudem 😀

flowerska
30. okt 2010

@snehovavlocka no ani mna, ale ked mam mat svoje dni tak ti poviem ze aj keby som neviem ako tvrdo vstala a mala na to chut musim si ist dat lebo inak nezaspim a to uz mam zopar rokov ty kokos a preto tie kila nejdu aj dolu(((

flowerska
30. okt 2010

@snehovavlocka sama nie pomahali mi pomocnici ju vypit heh to ja teda som slaby pijan nevypijem ani liter otras

snehovavlocka
30. okt 2010

@flowerska ja som pisala o sebe,ze sama.ale nemozem vypit sama 2l kofoly za den☹ 😀 k tomu sladkemu-mozno je to zvyk....ja som tak na intaku vstavala v noci pit a nemohla som od smadu spat,ak som sa nenapila a drzalo ma to asi 3 roky a odkedy som stale unavena,tak v noci neriesim smad spim aj tak.i ked obcas sa pokojeni premozem a urobim tych par krokov do kuchyne😀 ale predtym som mavala flasu vody pri posteli😀😀😀

flowerska
31. okt 2010

@snehovavlocka to ta obdivujem s tou flasou pri posteli by som aj ja mala byt, ale mne voda vobec nejak extra nechyba a to je moj problem neviem sa naucit vela pit

kaja73
1. nov 2010

No, u nas to vyzera ,že sa prerezal 5 zub a už sa tlači aj dalši. Ekzem sa nam vdaka tomu zhoršil,prstiky ma krpec ako obarene horucou vodou.Ach,jaj. No a tie nervy čo ma .... 😒

dena69
1. nov 2010

@kaja73 to poznám... ☹ nám ide teraz deviaty stolička a malý je jak čert 😠

bluvatko
1. nov 2010

@kaja73 mi mame tiež ručky najhoršie lebo ich ma stále v pusinke ☹ trocha nedavame nanho pozor a už si rúčky trie o koberec,ale na noc mu davam na ručky rukavičky 😀 tak sa to trocha zlepšilo,no tiež mu idu zubky tak ma líčka trocha červené ☹

flowerska
1. nov 2010

@kaja73 chudatko a to ma atopicky ekzem?