icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

flowerska
8. nov 2010

@snehovavlocka ja som tiez tie kocky len kukala inak nic moc pre mna teda, maly dostane vela darcekov hlavne od krstnej co je v anglicku lebo bude mat aj prvy rok chudat na vianoce

flowerska
8. nov 2010

@dzlucia idem pozriet dakujeme

flowerska
8. nov 2010

@pipera ahoj no moj praveze chce robit velke a dlhe kroky ked chodi a furt by chodil len mna boli chrbat s nim stale chodit, takze moze byt ze je trosku leniva mala)))ale ona uz chodi sama?lebo moj este len za dve ci jednu ruku

snehovavlocka
8. nov 2010

nasa este nechodi,len ak popri nabytku alebo,ked sa niecoho drzi.ale ked sa postavi,tak stoji aj bez drzania🙂

kaja73
8. nov 2010

moj tiež len pri nabytku,alebo sa drži mojho prsta a tak ide.Starši mi už od 9 m behal ako o život,ale tento zas rozprava tata,baba,dedo, tik tak ,nam nam,napodobni psa, auto 🙂 Starši začal ako 11 mesačny takto kecat.Holt, každe babo je ine.

snehovavlocka
8. nov 2010

@kaja73 moj starsi chodil asi az 13-14m.... A stvornozkoval az 10m, mladsia o mesiac skor😉 fakt je kazde ine😀

katuska1974
8. nov 2010

@flowerska aj my mame narodeniny tesne pred Vianocami,tak bude tych hraciek neurekom.......ale nevadi.
Nas sa este boji pustit sam,chodi okolo nabytku,za jednu alebo dve ruky-ako kedy ma naladu,sem tam ustoji sam,ale ked zisti ze sa nedrzi nicoho,tak sup na kolena a najlepsie sa vsade dostane 4nozky, 🙂 starsi chodil v 11 mesiacoch sam ,tento to uz nestihne 😝

pipera
8. nov 2010

@flowerska moja za ruky chodit nechce,pri nabytku chodi a od sedacky ku stoliku prejde dva kroky aj sama. ale stvornozku je velkom,inac okrem tychto krokov nema moc zaujem chodit.

flowerska
8. nov 2010

@katuska1974 no my presne na vianoce hehe, ale myslim ze je jedno ci pred alebo pocas alebo po lebo aj tak casom deti budu nahnevane na nas)))no ty uz vies porovnavat ja mam len jedno, ale hlavne ze je zdravy vsetko casom pojde netreba tlacit na pilu)))

flowerska
8. nov 2010

@pipera to pojde samo casom)))

pipera
8. nov 2010

@flowerska hmmmm, asi robim chybu niekde ja, moji ani jeden nechodili za ruky. stvornozkovali a potom pri nabytku a nijako zacali chodit. len asi skor ako tato posledna 😉

snehovavlocka
8. nov 2010

@pipera som citala nazor,ze sa nema dieta „namahat” chodenim za ruky.vraj ked bude chciet,pojde samo a my si tym aj tak len nicime krize😨 Divny nazor,ale mozno na tom nieco je.ak sa tvoje nepytali chodit za ruky,tak im to asi nebolo treba.moj syn ma aj sam tahal,tak mi bolo luto nechat ho trapit sa.a potom sa aj tak naucil aj sam

katuska1974
8. nov 2010

@pipera u nas tiez prevlada 4nozkovanie,nikoho k tomu nepotrebuje a dostane sa vsade,aj tam kam by nemusel 😀

dena69
8. nov 2010

@pipera my už prejdeme izbu krížom krážom 😉 ale ešte to chce doladiť aj ked stabilitu máme zo dňa na deň lepšiu 😵

pipera
8. nov 2010

@katuska1974 ved to, k stvornozkovaniu nas nepotrebuju a su vsade. starsi vravia ze mala je ako nase steniakto 😀

@snehovavlocka toto som niekedy davno citala aj ja,ale moje deti ziadne nechceli chodit za ruky, tak som to nijako nesilila. ale mala chodi ako na baterky po 4 :D

@dena69 synovec zacal behatr ako 8 mesacny,ale to mi pride skoro,on vobec nestvornozkoval.po 4 zacal az ked vedel chodit :D

dena69
8. nov 2010

@pipera ma ešťe aj štvornožkujeme...ked sa niekde potrebuje dostať rýchlo tak sa hodí na štyri a ide jak blesk 😀

pipera
8. nov 2010

@dena69 jeeeeej. tvoj maly ma rovanke zaujmy ako moja. kable a vypratavanie spajzy, flasky, kecupy a veci podobne :D

kuspitka
9. nov 2010

ahojte dievcata.davno som tu nebola,ako sa mate?deti uz behaju?

snehovavlocka
9. nov 2010

@kuspitka zberaju sa😉 a tvoja?

kuspitka
9. nov 2010

@snehovavlocka nasa beha uz pekne aj sama.uz nechceme byt v kociku tak chodime.
len teraz nam nejako zacala lyzicku odmietat

katuska1974
9. nov 2010

@dena69 veru po 4 behaju ako blesk...pozerala som fotky....kuchynska linka ma aj u nas velky uspech,hlavne supliky 😀

snehovavlocka
9. nov 2010

nasa sa rada chyta sporaka😖

katuska1974
9. nov 2010

@snehovavlocka to mi rozpravaj,nevadi ani ze pali,otvara mi trubu a taha gombiky....hotova pohroma ☹ neviem ako mu to vysvetlit, ze to nemoze 😒

kaja73
9. nov 2010

moj tiež zbožnuje kuchynu.Na chladničke sme mali vytvory staršieho syna,podla mna dost vysoko,ale mylila som sa a normalne som mu včera dolovala maly magnet z ust 😕 ešteže mu cinkol o zuby,inak by sa len začal dusit a nik by nevedel z čoho.

pipera
9. nov 2010

@kaja73 magnetky su oblubene aj mojej malej. ale nastastie mame velke :D
a este jednu zabavu ma. starsie deti si olepilli dvere a mala im ich chodi odlepovat 😀

katuska1974
9. nov 2010

@pipera tusim su tie deti vsetky rovnake 😀 magnetky som zrusila,chladnicka je cela doskrabana a tie plagaty na dverach starsiemu tiez uz nacal,to bolo kriku 😀

snehovavlocka
9. nov 2010

@katuska1974 😀aj u nas letia magnetky, ale male su vysoko a pismenka (umele s mini magnetom) bezne vytahujem z pusy😨 Ale to uz aj syn na nu zaluje: katka mi zase papa magnetkyyyy 😀😀

katuska1974
10. nov 2010

@snehovavlocka 😀 😀 😀 😀

zuzitka
autor
10. nov 2010

ahojky

dnes bola poradňa: očkovanie
11.320kg
79cm
6 zubov
🙂