Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
nasa este nechodi,len ak popri nabytku alebo,ked sa niecoho drzi.ale ked sa postavi,tak stoji aj bez drzania🙂
moj tiež len pri nabytku,alebo sa drži mojho prsta a tak ide.Starši mi už od 9 m behal ako o život,ale tento zas rozprava tata,baba,dedo, tik tak ,nam nam,napodobni psa, auto 🙂 Starši začal ako 11 mesačny takto kecat.Holt, každe babo je ine.
@kaja73 moj starsi chodil asi az 13-14m.... A stvornozkoval az 10m, mladsia o mesiac skor😉 fakt je kazde ine😀
@flowerska aj my mame narodeniny tesne pred Vianocami,tak bude tych hraciek neurekom.......ale nevadi.
Nas sa este boji pustit sam,chodi okolo nabytku,za jednu alebo dve ruky-ako kedy ma naladu,sem tam ustoji sam,ale ked zisti ze sa nedrzi nicoho,tak sup na kolena a najlepsie sa vsade dostane 4nozky, 🙂 starsi chodil v 11 mesiacoch sam ,tento to uz nestihne 😝
@katuska1974 no my presne na vianoce hehe, ale myslim ze je jedno ci pred alebo pocas alebo po lebo aj tak casom deti budu nahnevane na nas)))no ty uz vies porovnavat ja mam len jedno, ale hlavne ze je zdravy vsetko casom pojde netreba tlacit na pilu)))
@pipera som citala nazor,ze sa nema dieta „namahat” chodenim za ruky.vraj ked bude chciet,pojde samo a my si tym aj tak len nicime krize😨 Divny nazor,ale mozno na tom nieco je.ak sa tvoje nepytali chodit za ruky,tak im to asi nebolo treba.moj syn ma aj sam tahal,tak mi bolo luto nechat ho trapit sa.a potom sa aj tak naucil aj sam
@pipera u nas tiez prevlada 4nozkovanie,nikoho k tomu nepotrebuje a dostane sa vsade,aj tam kam by nemusel 😀
@katuska1974 ved to, k stvornozkovaniu nas nepotrebuju a su vsade. starsi vravia ze mala je ako nase steniakto 😀
@snehovavlocka toto som niekedy davno citala aj ja,ale moje deti ziadne nechceli chodit za ruky, tak som to nijako nesilila. ale mala chodi ako na baterky po 4 :D
@dena69 synovec zacal behatr ako 8 mesacny,ale to mi pride skoro,on vobec nestvornozkoval.po 4 zacal az ked vedel chodit :D
ahojte dievcata.davno som tu nebola,ako sa mate?deti uz behaju?
@kuspitka zberaju sa😉 a tvoja?
@snehovavlocka nasa beha uz pekne aj sama.uz nechceme byt v kociku tak chodime.
len teraz nam nejako zacala lyzicku odmietat
@dena69 veru po 4 behaju ako blesk...pozerala som fotky....kuchynska linka ma aj u nas velky uspech,hlavne supliky 😀
nasa sa rada chyta sporaka😖
@snehovavlocka to mi rozpravaj,nevadi ani ze pali,otvara mi trubu a taha gombiky....hotova pohroma ☹ neviem ako mu to vysvetlit, ze to nemoze 😒
moj tiež zbožnuje kuchynu.Na chladničke sme mali vytvory staršieho syna,podla mna dost vysoko,ale mylila som sa a normalne som mu včera dolovala maly magnet z ust 😕 ešteže mu cinkol o zuby,inak by sa len začal dusit a nik by nevedel z čoho.
@pipera tusim su tie deti vsetky rovnake 😀 magnetky som zrusila,chladnicka je cela doskrabana a tie plagaty na dverach starsiemu tiez uz nacal,to bolo kriku 😀
@katuska1974 😀aj u nas letia magnetky, ale male su vysoko a pismenka (umele s mini magnetom) bezne vytahujem z pusy😨 Ale to uz aj syn na nu zaluje: katka mi zase papa magnetkyyyy 😀😀
@snehovavlocka 😀 😀 😀 😀
ahojky
dnes bola poradňa: očkovanie
11.320kg
79cm
6 zubov
🙂
@zuzitka dobry macik😉 nasa nebude mat ani 9kg 😀

@snehovavlocka ja som tiez tie kocky len kukala inak nic moc pre mna teda, maly dostane vela darcekov hlavne od krstnej co je v anglicku lebo bude mat aj prvy rok chudat na vianoce