Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
no nas ma 11,230 pred tromi tyzdnami a 8 zubov, kazdy vecer teda uz aj poobede ma boli chrbat takze mam co vlacit tie co mate lahke deti gratulujem to je vyhraň))))
A to sa mi stale zda,ze je tazky 😀 nezavidim vam
@flowerska 😀 to ti poviem...nasa na rukach nie je take pierko,ale ked som minule chytila na ruky takeho 10-11kiloveho,fakt ma skoro seklo😉 (obcas sice ponosim aj starsieho,ale uz len obcas)
No, aj naš je riadny chlapisko, teraz važi 11 600g a meria okolo 85 cm.Zubkov ma 6.Prave pred 3 dnami vyšiel ten šiesty.Minule so ho važila oblečeneho aj s plienkou a bolo to 12 200g.Aspon viem,z čoho ma tak šialene boli chrbtica 😝
mňa už boli ľave rameno a to ma Richard iba 9 kíl a mame tri zuby a idu nam ďaľšie tri ☹
my sme naposledy mali cca 9750 g cm máme 78 ....8 zúbkou a dalšie dve stoličky na ceste 😠
ja malého moc doma nevláčim na rukách, nechám ho, nech sa pohybuje sám po zemi 🙂
4nožkuje alebo sa pridrža stolíka, gauča, nábytka ... už aby sám cupital 😎
@dena69 aj my sa pripajame ku gratulacii k 11.mesiacom a super ,ze uz chodite......my zatial tak ako pise aj zuzitka ..okolo nabytku a vsetkeho ,coho sa da chytit...ale uz sa nam dari aj za jednu ruku...obcas 😀
@katuska1974 dakujeme 🙂
jeej,vy si tak pekne gratulujete?pripajam sa aj ja😀
@zuzitka viem,ze take robia...obcas aj v mamickovskom casopise je kupon na zlavu😉 tak budes mat kazdy mesiac na ociach inu fotku😀 alebo je to darcek?
@snehovavlocka darček pre rodičov a pre krstných 🙂
pre sebe nepotrebujem, šak ich vidím denno-denne 😀 😀 😀
ale dala som pre seba zväčšeninu urobiť ... 1 foto stála 1,82 euro v akcii ... no nekup to 😀
@zuzitka 😀 tak budete mat kopu radosti😀😀
@snehovavlocka máte dnes výmesačie? 😵
@zuzitka je to velmi pekny napad na darcek....aj kamosky si davali robit,tie zvacseniny su supeeeeeeeeeer..... 😀 😀
@snehovavlocka Katka ma dnes vymesacie,gratulujeme.....co chvila oslava 😵
ahojky
ako sa máte? už moc na koníka nechodíte..... detičky ako sa majú? 🙂 🙂 🙂
@cantharis
@englishivy
@jankabo
@mannerka
@mauuina
@mazu
@michell13
@peuska
@poseidonka
@fialka88
ahojky - "bývale" prispievatelky do témy vianočné detičky 2009 🙂 🙂
ako sa máte? napíšte čo nové .... ako detičky rastú, aké sú šikovné,... 🙂
síce máme aj súkromnú tému, ale funguje aj táto pôvodná, tak ked sa chcete vykecať / pochváliť / posťažovať ... píšte 😉
ahoj zuzitka.....som rada ze si si spomunula aj na tie baby co boli v tejto téme....rada by som sem zase prispievala a rozoberala co a ako ale neviem v ktorej teme sme.....teda ste pokracovali ked sa deticky uz narodili....
@jankabo ahoooj 🙂
pokračovali sme tu .... ale potom sme dali súkromnú tému, lebo už sme preberali naozaj aj velmi súkromné veci, aby to radšej nečítal niekto cudzí ....
a v súkromnej téme sú len tie, ktoré vtedy písali dosť aktívne .... 🙂
ale šak môžme aj tu popísať .... Barborka mala nedávno 11 mesiacov 😉 ako sa má? už behá sama?
@jankabo totok je úplne pra-pôvodná téma, kde to všetko začalo 🙂
posledných cca 300 strán je o tom, ako sme išli postupne rodiť 😀
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/najkrajsi-vianocny-darcek/
@katuska1974 u nas je krik koly dotrhanemu pravidelne,ale aspon sa konecne niecoho zbavime 😀
no vidim,ze preberate vahu:
moja mala v 10 mesiacoch mala 8190 g, 70,5 cm a mala dva zuby 😀
som zvedava ako podrastie do roku,mala je stale v pohybe a nema cas naberat 😀

@snehovavlocka vy uz sa snazite o tretie babatko? 😕 😕 tak to klobuk dolu, my mame len jednu malu a jednu velku a mame toho aj s muzom akurat tak dost 😅 inac naša ked bude mat v roku 8 kg, tak budem rada 😀 😀 😀