Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
dakujeme za gratulacie😀 o mesiac uz torta😉😀
Ozaj,nasa uz co to postoji,aj si cupne,ale dnes nas prekvapila: stoji,oboma rukami drzi susienku,kus jej spadol,tak si bez drzania cupla,zdvihla ten kusok a bez drzania sa opat postavila na rovne nohy😨😀😀 ten prvy krok sa uz asi blizi😀
@pipera ked sa tam zaregistruješ, tak oni posielajú potom akcie na mail 😉
teraz je na foto 9 x 13 cm 30%, kalendáre 40% a fotoknihy 50%
@snehovavlocka gratulujeme k výýmesačiu aj k pokrokom 🙂
12. nemal vymesacie?v porodnici sa smiali,ze mame pekny datum 12.12
@snehovavlocka nasa mala si od gaucu po stolik urobi krocik, dva ale inac nic. ale tiez stoji sama zo dna na den viac a viac 🙂
@snehovavlocka a my sme 8.12. ale mala sa narodila v 36 tyzdni.
zuzitka...dakujem za opýtanie....mame sa celkom fajn...rastieme a ani sa mi nechce verit ze onedlho tu uz je rôčik 🙂 🙂 🙂 🙂 a vy ako??? Alex uz chodí???? kolko mate zubkov?????este dojcís???
Resp. este niektoré dojčíte????? ako sa maju vasi drobci????
@pipera mme tam nenapisalo pol vety:
my sme mali termin na 26.12, ale asi bol zle vyratany, lebo po porode mi dr.povedala,ze uz bol najvyssi cas.
ahojte tak ja Vas čitam, len nestiham pisat, ozvem sa len ked niečo potrebujem alebo mam nejaky problem. Marko chodi za jednu ruku, ked ho pustime tak spravi par krôčkov, ale este si nie je isty 🙂 nevie udržať rovnovahu, ale dva dni do zadu sa postavil sam zo zeme drzal sa postele, potom sa posadil zo zeme ked lezal pekne na zadok, teraz sa uči štvornožkovat do teraz sa len plazil 😉 Máme 4 zuby hore, a 4 dole, kojime sa ale uz tomu davam len par dni, lebo mliečka uz nie je veľa, davam mu vždy v noci ked sa zobudi. Marko má už skoro 80cm a váži 11,5. takže tak
Ahojte maminy, som rada že ste si spomenuli aj na mna, a že sa mozem podelit o svoje radosti aj starosti.
Kedze mám 4 deti vela času nemám sem chodit ale občas to dobre padne.
Moja najmladsia Milka má 10 mesiacov, váži len 7000 kg,, stále dojčím iné mlieko odmieta. Behá po štyroch po celom dome, vylezie vsade aj na postel... no proste máme čo robit behat jej za zadočkom aby si neublížila. Máme 9 zúbkov .
Nemáte níekde 🙂 fotky pokope vasich detureniec teraz aktualne ako ked sme mali album ked sa narodili?
my chodim e za jeden prst 😀 ,kecame o život,znakujeme asi 4 znaky a konečne mame za sebou krstiny.Farar bol stráááááášne zlaty,ustretovy, ved ja som ani nevedela ,čo mam hovorit 😝 ,ale on bol proste perfektny. Mali sme to sukromne,nik iny tam okrem nas nebol- pri staršom to boli hromadne krstiny.Takto to bolo fakt super. 🙂
@kaja73 to je maly sikula,aj my sme mali krstiny sami bez cudzich ,je to tak lepsie,tiez som nevedela co hovorit 🙂 ,ale prezili sme to a mame to za sebou,ale my sme ich mali este v maji.
@mataklinec
album máme len miminka, ked sa narodili .... ale možno ženy nahovorím, nech urobíme album aj k 1.roku 😉
Baby može byt ,že sa malemu pohli stoličky,ked ešte nema dvojky-horne? Mame horné jednotky a dolne jednotky a dvojky,čiže 6 zubkov.Teraz začal v noci hrozne vystrajat a mne sa zda, akoby hore vzadu vpravo "niečo" bolo.Co myslite?
caute baby, @zuzitka, diki za pripomienku.my sa mame celkom fajn, Matusko uz vyse mesiaca chodi jasliciek, 3 dni to tyzdna, ale potom sme zvycajne tyzden chori a potom 3 dni v jaslickach a opat tyzden doma, takze zo mna maju v robote neskutocnu radost 🙂)))) ale uz nestresujem, a dufam,ze Matusik rychlo pochyta vsetkych tych bacilov a potom uz bude mat zdravie ako buk. Ma iba dva zubky, spodne, ale vrchne dasienko uz tyzden vyzera ako dva pluzgiere, tak cakam kedy sa tie vrchne prerezu kazdym dnom. Este nema ani rok a je z neho riadny chlap, vecicky uz musim kupovat na 12-18 mes, stvornozkuje rychlostou blesku,okolo nabytku chodi uz zopar mesiacov a ked chce urobi na radost rodicov aj 6 krkockov, ale to len ked ho povzbudzujeme (sedime obaja na zemi a nechame ho chodit od jedneho k druhemu). a vy sa mate ako?
@englishivy no ahoj super ze si sa ozvala ... skoda ze nemas cas. ako v praci. my sme sa uspesne prestahovali na slovensko a zijeme si tu fajne. 😀 nas maly podobne ale veci este nosime 9-12m 😀 a zubkov mame 5 a dnes vysoku horucku 😝 ☹
@englishivy a ty si englishivy alebo englishivy26 ??? 😅 😅
písala si s nami v téme najkrajší vianočný darček? 😅
@janinka25
@englishivy
@mataklinec
@jankabo
jeeeeeej, čaute kočkyyyyyyyyyy 😵 😵 😵 takmer rok o vás nebolo počuť... vidím, čítam, že sa máte fajn, decká robia radosť, tak supeeeeer 😉 😵 naša Emka má len 2 zuby 😀 už sa snaží chodiť popri nábytku a teraz aj začala 4nožkovať, ona tak opačne na to šla, najskôr plazila dlllllho, potom na nohy, trošku chodí popri nábytku a oblieza byt kade tade 😀 a teraz aj loziť na 4 začala 😀 😀 😀 mala angínu teraz vyše týždňa a vysoké horúčky... ale inak sa máme ok
jeej, no to je mile, ze sa tu znova po takej dobe stretavame, ze si nas sem privolala 🙂 vdaka zuzitka!
no nasa hanka bude mat 11. mesiacov, ma necelych 8kg a 72cm. cize tiez trochu drobec, ale nevadi... zuby len 2 a aj to len tak na polovicu...
beha jak besna, ale uz 3 mesiace len okolo nabytku. samej sa jej akosi nechce tak uvidime kedy sa osmely 🙂

@zuzitka ahoj,kde si dala robit tie zvacseniny za taku super cenu?