Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
milada - ja davam tiež iba kozmetiku z lekarne a kupem v oilatum dam do vaničke za štuplik olejčeka a je lacne to 12 sk
a ja som pri malej dlho použivala kozmetiku z lekarne aj skoro do jedneho roka
potom som prejšla na niveu ale olejček nas vysušal tak nivea krem
baby ked budete mať tak 3 ročne detičky sa pobavite
teraz su nalzlatšie lebo povedia take veci a každy den ma niečim prekvapi
je my smutno je tu strašne ticho mali už spinka čo mam robiť ??????
všetko mam upratane v telke nič nejde 😒
do vanicky my davame johnson ten velky s pumpickou...na ritku bupi mydlo...na telicko obden alebo podla potreby excipial...a na ritku niveu a teraz sudokrem...navon mame tiez niveu, ale kedze babusime, ma tam nadychane a nic mu na tvar netreba 😵
inak mame kopec nivei co sme aj podostavali...tak to postupne budem pouzivat...sampon, olej, kremy...na rok mame vystarano 😕
Noe,mala je potvorka 😀 a zavidim,ze ti uz maly spi😅 moja sa zatial len tak tvari 😅
zvalka - bola by som radšej keby sa ešte prebral aby sme sa v noci viac krat nebudili
rush - možeš sa natierať aj ty deckim 😉
Ja by som zase brala mat vecer klidek trosku 😉
o koľkej chodite spavať ???
my o 20 ale posledne dva dni o 19
ja som už tak naučena že sa nudim ked nemam čo robiť
nema my tu kto rozhadzovať
noemi - 😀 😀 😀 😀 malá je nezbedníčka ale straaasne podarená 🙂 som sa zasmiala
Nám už odišla návšteva - moja kamioška s jej snúbencom - Majuško sa ukázal len v tom najlepšom svetle - lalotal si, usmieval, šťastný, že je v strede pozornosti, v lehátku sa múdril, oni obaja unesení, že aké dobré bábatko, že ani neplače ( reku vyčkajte na polnoc 😀 ) Teraz mi obaja spia - aj malý aj veľký.
Perfektný darček mu priniesli - hraciu deku, na plánku je toho veľa, môže sa na nej hrať dlho, lebo ešte napr. také otvory na vkladanie hračiek rôznych tvarov, to až neviem v koľkom mesiaci deti vedia.
Pustila som si romantický film na tv doma ale mrkám sem jedným očkom,resp. 2 očkami som tu a uškami pri tv 😀 😉
noe, ty si taka akčna zena 😀 Ked pises tie svoje prispevky, sa musim smiat - kojis, pri tom malej ritku utieras, varis, upratuješ, pises na konovi a maly na ciciku 😀 😀
moja pred chvilou zaspala, ale hodilo jej ručičkami a pustila taky rev zo spanku, ktovie čo sa jej snivalo 😨 🙂
saska - aj naš maly je taky zlaty ked je niekto u nas a ako nahle odidu tak len dudluje a jeduje sa s dudlikom
a dnes sa mu už aj roztrhal ..........
asi ja ja pustim romantiku
som sama doma
a možem plakať pritom a nikto ma neuvidi 😀 😀
milada - naučiš sa všetko
ved my vieme robiť viac veci naraz no nie???
jaj kocky, take zlate deti mate, moja len vresti, ked nespi, este z rana je celkom fajn, ale ako sa to blizi k veceru, tak pol hodku je na ciciku a pol hodku huci a potom dam druhy cicik a tak stale dokola 😝
aela, nie si v tom sama, u nas to vyzera skoro rovnako
aela , pietra to važne
ale detičky sa menia každe 3 mesiace
kamoška mala maleho takeho dobreho ani o nom nevedela a teraz začal 4 mesiac a nevie čo s nim stale plače
moj maly je zatiaľ ako dominička len sa my zda že ešte menej plače
zase nas bude doktorka hrešiť že ani maly nevie plakať 😉
ale čo mam robiť ani domnička my nechcela plakať iba ked zbadala dokrtorku tak vtedy si asi vyplakala aj na mesiac do predu
saska - vy pojdete zachvilu na očkovanie čo???????
Noe,no zaspala na treti pokus 😅 Uvidime dokedy... Davam ju spat okolo pol 8,niekedy o 7,no po kupkani nakojim a ulozim. Ale stale sa mi budi ☹ a vecer tiez byva urevana...ach jaj...niekedy ju do polnoci uspavame ☹
noemi - už 9.2. sa rozhodne o očkovaní, tú prvú vakcínu proti tbc nemal, tú dostane až ked bude mať 2 roky
už počujem nejaké zvuky z postielky - malý tigrík sa budí 🙂
zvalka - do polnoci to by som brala uspávať, len my od polnoci, do 3.00 mi to nevadí ale do 6.00 to je des
ahojte,
aj my mame tazky den za sebou,boli nad brusko,ale teraz uz bolo dobre,len doktorka mi poradila proti tym hlienom,ze mam vyvarat ovsene vlocky vo vode a to ju uplne zapieklo,prdka strasne smrady,placka,sak kto by nebol na nervy ☹ .neviete mi poradit ako malinkej pomoct??strkam cely den teplomer,raz sa vykakala,fest huste chudatko ,na brusku bola,ale moc nevydrzi,place,cvicim s nou a stale len prdka.joj,to je hrozne ☹
6 hodin uspavate sasi??od polnoci??
tak mate to pestre ako my,cez nic sa da,ale akoze som nic nepovedala,ale cez den je to kriz.uz som si ju cez tyzden krasne vycvicila a dnes nespala vobec cez den,iba take bdenie 🙄
zvalka - ved tvoja malička bola dobručka nie???????, tiež sa zmenila???
saska - aj mna chyta večšia unava o 3 ked davam papať ani neviem ako
a pritom som vyspata
lia -skus masirovať cvičiť nožičkami či nepoprdka
a potom skus rurku ak moc sa skruca
teplomer neviem neviem cez teplomer nemaju ako prdi vinsť cez rurku hej pekne poprdka
ja pouzivam iba niekedy na ritku mydlo multimam,natierala som klorane,aviril olejom,infadolan,ale teraz mi kamoska povedala,ze sa nema nicim,tak som prestala,lebo tento tyzden je dost vyhadzana na tvaricke,neviem ci su to potnicky alebo co,doteraz mala krasnu plet a teraz sa tohto neviem zbavit a zda sa mi,ze sa to troska zlepsilo po vcerajsku.
prdka noe,ale vykakat sa nevie,ako jej zriedit stolicu neviem
je tu niekto kto dokrmuje??kolko krat kakate a ake kvapky davate do mliecka??
lia - a strava ako??? nezmenila si žeby to jej uškodilo???
ja som si všimla na malom nema rad palacinky robila som tvarohove a prekakal cely den
a dnes som spravila lekvarove a tiež cely den prekakal
ale pritom lekvar a tvaroh možeme
ja nie,ju ucpali tie vyvary z vlociek
ahojtee..lius, vy ste mali hlieny v stolici ci sopliky? Lebo hlieny my mame furt, aj nam hovienka strasne smrdia, ale nejako som to neriesila. A kaka do kazdej plienky.
S tym spinkanim, hej, davam ju na brusko uz od zaciatku, cize teraz uz od 19tej chrni v strede nasej manzelskej postele, potom si k nej len lahnem, nakojim...snazim sa ju potom supnut do kolisky na bok ju dat, ale sa mi to uz tri dni nepodarilo, vacsinou sa prebudi a place az kym ju znova nedam na brusko..takze takto mi fungujeme.
Dnes sme boli na zeleznej...tooolko mamiciek s kocikmi tam bolo. Ale inac super, krasna vychadzka, aj sme sa posmykali po jazere.
ahoj kikuš,hlien mame v stolici,zahlienuje urcite nutrilon,ale asi sa s tym nic neda,len vyrast,neviem.este su nejake kvapky,nutriton ci ako sa to vola,ale chcela dokt.prirodnejsiu cestu vyskusat,ja uz asi nebudem nic skusat ☹ .
asi si si ju tak naucila kikuš,nie??nebola vam zima??
lia - skus jablkove šťavy hrozno ...............
ani dominička nevedela kakať dlho

noe, šikovnáááááá je malá 😀 😀 😀