Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
dakujem pekne,uz mam aj v statuse,maly je zlaty....
@zuzitka maly je kraaasny,maly santik 😀
@babula gratulujem,budes to mat pri jednych plienkach 😉
tak dnešná poradňa za nami máme 10,6 kg 78 cm 🙂 pani doktorka nás pochválila ,že som šikovný 😉
@zuzitka no teda ,oslava nakoniec bola 😉 Alex je zlatucky,na odrazadlo dorastie,my mame este po starsom a to mu je akurat ,ale este moc na nom nevie. 😒 Ale sak sa nauci 😀 A vlacik mal tiez uspech,ze?
@katuska1974 tiez mame odrazadlo po starsom, ale teda nech ma alex aspon nieco "svoje nove".
sak chodime k nasim na dedinu, treba odrazadlo aj tam, ne? 😉
vlacik sa tiez pacil. hra melodie a jazdi dokola a tie zvieratka sa tocia ... kuka na to jak puk alebo si sadne na kolajnice a je po parade 😀
@zuzitka 😀 😀 😀 hlavne ,ze sa mu darceky pacili,to je najhlavnejsie,nas to caka na buduci vikend 😝
@katuska1974 nojemu je fuk este 😀 😀
my budeme asi oslavovat aj s krstnymi neskor, nejake kamosky s miminkami dojdu .... ale teda vidim to az na januar 😉
@zuzitka my mame jedneho kamosa v UK a pride az na jar a druhy ma kiahne,tak asi len s rodinou,mozno potom nieco dodatocne vymyslim aj pre deti 😵
@katuska1974 ja dufam, ze v ten januar sa to vydari kvoli samkovi ... ma narodky 24.01
tak konecne sme boli na poradnu a ockovanie 😠 ale teploty zatial nema,takze dobre. inak je vsetko ok,len sa nechcela vazit,tak ma asi 8240g 😅 😀
na nedelu chystame uz aj my oslavu....ale darcek veru este nemam vymysleny....
@zuzitka dodatocne sa pripajam ku gratulaciam 😅 😀 😀
ahojte gratulujem babatkam k ich 1 rôčiku, my robime oslavu v nedelu museli sme to presunut lebo bol Marko chory, ale už je ok.
zuzitka prosim ta kde ste kupili ten vlačik? a ked vyberes tie postavičky tak prestane ist? lebo ja zhanam taky, ktory sa da poskladat aj inak, ale su tam postavičky vyberatelne a môžes ich vybrat na hocijakom mieste a vlačik zastane
Tak dnes sme spravili prve neiste kročiky.Asi 6 krat prešiel odo mna k mm a naspat.zakaždym asi 1-2 metre.Hura.konečne. 😵 😵 😵

@babula tak gratulujem dvojnásobne 😀 😀 😵 😵 😵
a kedy máš termín?