Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
@aotrnavska vsetko najlepsie k rociku 🙂
@aotrnavska pripajame sa a prajeme Vaneske vsetko najlepsie a najkrajsie k prvym narodeninkam 😵 😵 😵 😵
na mk mam zo dna na den menej casu,tak sa ospravedlnujem,ze az teraz: dakujeme vam vsetkym za gratulacie 😀 😀 😀 oslava sa vydarila 😎
katka sa rozchodila- uz chodi skoro stale,dokonca uz zvysuje rychlost 😀 😀
no dnes mame po poradni a ockovani,mame 10,2 kg a 78 cm,uz chodime sami 😀 😀
@katuska1974 pekné rozmery skoro ako my 🙂 gratulujeme k chodeniu 😉
maminy po vcerajsej poradni poslednej v tomto roku mame akturalnu vahu 12,100kg a dlzku 81cm, 8 zubov a ockovanie do ruciciek sme zvladli lavou zadnou s minimalnym placom a bez teplot)))
@dena69 dakujeme 😀
@flowerska no to je ale chlapak velky 😀 hlavne ze ockovanie zvladol super,my mame trosku zvysenu teplotu ale inac je ok,beha si ho po byte jedna radost 😝
@katuska1974 no zatial sme pri ziadnom nemali teplotu chvalabohu tak nam to snad aj ostane)))a vy uz chodite pekne sami?
@flowerska no my sme mali zvysenu teplotu pri vsetkych troch 😒 ....no dneska sa rozchodil uz sam po celom byte ,len sme pozerali ako mu to uz krasne ide 🙂 vyzul si papucky a pod ho boso,ani sa mu to na podlahe nesmykalo 😀 potvorka jedna mala 😵 😵 😵
@katuska1974 no to je perfektne gratulujem)))
@katuska1974 Ako idu pripravy na oslavu?Ja som už tortu napiekla,len starši syn sa stažuje na hrdlo,dufam že to nebude nič važne. 😒
@kaja73 no my uz mame aj po nej,sme oslavovali vcera s mm stranou a dnes s mojou stranou rodiny,maly bol super,sa mu lubilo ,hlavne torta.....aj darceky a navecer tu boli este susedia aj s malym/je presne o 2 mesiace starsi/,mali sme to tu trosku ozdobene s balonikmi ,to sa strasne moc lubilo brachovemu malemu-ten je o 3 tyzdne od nasho mladsi,odchadzal aj s balonikom 😀 no som rada ,ze uz to mame za sebou. 😀 A co vy ,az zajtra?Sak ked bude trocha casu, prihodim aj nejake to foto 😀 nech sa oslava vydari a deti su zdrave 🙂
@katuska1974 my sme to nechali na toho 19,ked už sa vtedy narodil 🙂 torta je už pripravena,darčeky tiež,už len aby zdravie bolo.My to budeme mat len v takej komornej atmosfera-mm,ja,Petko,Patko.moja mama,otec a svokra.Takže to až taky problem nebude. 😉
@kaja73 Vsetko najlepsie Patkovi k rociku prajeme,nech Vam robi len radost a moooooc zdravicka mu prajeme 🙂
@katuska1974 Aj vam všetko dobre,vela stastia,zdravia,radosti a samych novych uspechov. 😵 😵 😵
tak dnes máte velký deň? 😵 😵 😵 všetko najlepšie prajem !
mali by sme si tu spraviť nejakú tabulku, kto kedy má narodky .... ja to nestíham 😀
alex má od včera kiahne ..... 😒 😒 😒
tak predsa to chytil od brata
tinika ..26.11.
zuzitka ..4.12.
babula ...4.12.
dena69 ..10.12.
snehovavlocka ..12.12.
aostravska ..14.12.
kuspitka ..18.12.
kaja73 ..19.12.
katuska1974 ..19.12.
🙂
@zuzitka Dakujeme.
Aj ja ti zavidim tie kiahne,nasi ich este nemali a starsi je uz na ne aj dost velky,tak radsej nie.MM ich mal az v 18 😀 tak uvidime kedy chalani 😀
@zuzitka jeee podla toho sme najstarsi, sa poponahlat pato 😀
@katuska1974 tak dodatocne vsetko naj prajeme drobcovi
a vlastne aj vsetkym ktorym sme na fb nestihli gratulovat
@tinika dakujeme 🙂

@peuska ahojky 🙂
ja alexaka ešte kojím, neviem ako s tým prestať 😀 😀
malinká sa sama odstavila?
@aotrnavska vy dnes 1 rok máte? všetučko najlepšie prajem 😵