icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

kuspitka
19. jan 2011

@dena69 mala som stále ten pocit ,že sa veľmi nehodia a ,že budem tam sama mať takú róbu,ale teším sa,že idem na ples trošku sa zabaviť.
trošku to škrípe medzi nami tak sa aj teším,že pôjdeme spolu na ples..

dena69
19. jan 2011

@kuspitka ale prosím ťa neboj zapadneš tam ako Popoluška 😉 a na utuženie vzťahu je to dobrý nápad 😵 veru aj u nás je to teraz dáke divoké ...malému idú štyri stoličky naraz tak toho moc nepospím a potom stačí len rypnúť a už to ide 😠

tinika
19. jan 2011

@dena69 tak to nezavidim, nam idu tri, z toho jedna uz skoro von a mam dost .) ale skor ja nervozna ako tato bo on je cely den v praci tak si oddychne aspon od maleho, inac včera som bola na skoleni cely den a moj krpec medzitym začal uplne chodit 🙂) zlatučky je tato sa mu povenoval a hned dačo nove .))

kuspitka
19. jan 2011

@dena69 hej ,ako u nás stačí,že mala začne škriekať a hádka je na sväte...ale dúfam,že mi budú tvoje šaty dobré a oblečiem ich po tajomki tak tu bude super prekvapkoa ešte tam moje narodky oslávim tak sa teším...

tinika
19. jan 2011

@kuspitka uzite si to, my nie sme plesove typy s mm tak my skor dačo ine vymyslime 🙂)

kuspitka
19. jan 2011

@tinika tak durko sa rád zabava...dúfam,že najdem ničo dobré ,aby sme mohli ísť spolu na dovolenku.chcem ísť na takú kde nudú aj kurtúrne pamiatky...

dena69
19. jan 2011

@tinika jej gratulujeme k chodenie...🙂u nás je tato tie z roboty oddýchnutý len mama je unavená a potom nervná ☹

dena69
19. jan 2011

@kuspitka dúfam,že ti sadnú a podarí sa ti prekvapko a pekne spolu oslávite aj narodeninky 😎 u nás je to asi tak ako u vás 😀

kuspitka
19. jan 2011

@dena69 tak úfam,že sa to podarí.

inak kamka ma uz 9 zúbkov a ide nám ďalší ,ale očný zub..

dena69
19. jan 2011

@kuspitka fúha už očný...a stoličky už máte?

kuspitka
19. jan 2011

@dena69 ešte nemáme....idú nám len očné zuby...
ale zas občas mala je hrozná.možno preto mi nechcela papať pekne s lyžičkou ,lebo jej išly zuby

tinika
19. jan 2011

@kuspitka fakt očny? ja som tiez myslela ze ocny, ale nakoniec je to stolička a mame 7 von a ta stolička bude 8 a dalsie dva lezu ,tak ste sikulky ked uz mate 9 zubkov 🙂 my dole stale len 2 🙂)) a určite, aj moj je teraz nervoznejsi a ja s nim .))

kuspitka
19. jan 2011

@tinika chlapi všetko inak znášajú,ako mi..
len škoda,že občas nás nevedia pochopiť

dena69
19. jan 2011

@kuspitka no veru aj malý zle papá...my ich budeme mať spolu 12 ked nám vyjdu tie stolice 😀

kuspitka
19. jan 2011

@dena69 už sme hore tak s aidem venovať malej.

tinika
19. jan 2011

@dena69 a dakujem som zabudla .)) tak to vy mate este viac zubkov .))) inac moj muz chce dalsieho mateja alebo matuska .)) pekne meno len moj byvali sa tak volal 🙂)

tinika
19. jan 2011

kočky, ktore mate po jednom drobcovi, kedy druhe kolo davate? Ja som chcela az o rok, ale zvazujem ze uz teraz skusime

dena69
20. jan 2011

@tinika no nakolko som mala cs tak skôr ako o dva roky sa nemôžme snažiť ☹

yennn
20. jan 2011

@tinika keby bolo na mne, tak by som tiez chcela tento rok zasiať 😉

tinika
21. jan 2011

@dena69 no ja som tiez bola sc, ale som počula ze rok pauza stači, dokonca viem o babach, ktore do roka po sc uz rodili

dena69
21. jan 2011

@tinika hej tak to som nevedela...len viem,že ked kamoška otehotnela do dvoch rokov tak jej doki nadával ☹

kuspitka
21. jan 2011

@tinika nám povedal lekar tiez rok ,
a ja by som chcela skusat uz tento rok v auguste ak sa bude dat

tinika
22. jan 2011

@dena69 no ja sa idem prv k lekarovi ukazat az potom začneme, ale vačšina mi hovori, a mam aj dve kamosky zdravotačky, ze rok stači
@kuspitka hej 🙂) tak mozno nakoniec este vy skor budete 🙂) vies ze som aj minule premyslala ako vy s druhym 🙂

dena69
23. jan 2011

@tinika no vidíš a kedysi strašili,že skôr ako po troch rokoch nesmieš 😠 prajem vela štastia pri snažilkovaní 😵

dena69
23. jan 2011

@kuspitka šaty posielam až zajtra lebo ich drahý zabudol vybrať z čistiarne a u nás je v sobotu zavretá pošta... ☹ dúfam,že nevadí 😉

tinika
23. jan 2011

@dena69 vdaka 🙂

kuspitka
23. jan 2011

@dena69 ahoj moja nevadi.ale už ich nemusí posielať na ples nejdeme ,lebo kamoši tiež nejdú a sami sme tam nechceli isť.
inak ďakujem zato,že si takto veľmi pohotovosti bola kvôli mne..

zuzitka
autor
23. jan 2011

@tinika
@kuspitka
čaute baby 🙂 čo to čítam? plánujete druhé bejby? super, tešíím 😵 😵

zuzitka
autor
23. jan 2011

a čo my nové?

alex:
7 zubov, chodí, behá, cúva, loptu kope pri chôdzi, sadá si na šomlík, ked niečo nechce, tak povie "nene toto nene" 🙂
a je chorý 😒 v stredu mal teploty 38,6C aj v noci. teraz už len soplí a kašle, ale idem k lekárke radšej, lebo ušká si chytá 😒 v piatok sme zaspali do 10h, lekárku sme nestihli 😅 a nech ho počúvne, či nemá chytené dýchacie cesty, pre istotu, ne?

tinika
24. jan 2011

@zuzitka ahojky, no povodne som chcela az o rok ale kamoska ma navnadila .)) ale my skusame len do aprila, potom pauza, ja mozem rodit najneskor v decembri, kedze januar az marec mam vela prace
sikulo alex, nas chodi, tiez nenene 🙂) loptu si gula pred sebou ale nohou nekope, chodi tak opatrne zatial, ale uz vie po schodoch sam ist 🙂 rukami si pomaha .)) tiez mame teplotky ale len zvysene, ide nam stolička jedna a dalsie dve asi na ceste, takze mame 7 zubov plus ta stolička 🙂 joooj kedy sme my spali do 10 haha