Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
@dena69 tak to nezavidim, nam idu tri, z toho jedna uz skoro von a mam dost .) ale skor ja nervozna ako tato bo on je cely den v praci tak si oddychne aspon od maleho, inac včera som bola na skoleni cely den a moj krpec medzitym začal uplne chodit 🙂) zlatučky je tato sa mu povenoval a hned dačo nove .))
kočky, ktore mate po jednom drobcovi, kedy druhe kolo davate? Ja som chcela az o rok, ale zvazujem ze uz teraz skusime
a čo my nové?
alex:
7 zubov, chodí, behá, cúva, loptu kope pri chôdzi, sadá si na šomlík, ked niečo nechce, tak povie "nene toto nene" 🙂
a je chorý 😒 v stredu mal teploty 38,6C aj v noci. teraz už len soplí a kašle, ale idem k lekárke radšej, lebo ušká si chytá 😒 v piatok sme zaspali do 10h, lekárku sme nestihli 😅 a nech ho počúvne, či nemá chytené dýchacie cesty, pre istotu, ne?
@zuzitka ahojky, no povodne som chcela az o rok ale kamoska ma navnadila .)) ale my skusame len do aprila, potom pauza, ja mozem rodit najneskor v decembri, kedze januar az marec mam vela prace
sikulo alex, nas chodi, tiez nenene 🙂) loptu si gula pred sebou ale nohou nekope, chodi tak opatrne zatial, ale uz vie po schodoch sam ist 🙂 rukami si pomaha .)) tiez mame teplotky ale len zvysene, ide nam stolička jedna a dalsie dve asi na ceste, takze mame 7 zubov plus ta stolička 🙂 joooj kedy sme my spali do 10 haha

@dena69 mala som stále ten pocit ,že sa veľmi nehodia a ,že budem tam sama mať takú róbu,ale teším sa,že idem na ples trošku sa zabaviť.
trošku to škrípe medzi nami tak sa aj teším,že pôjdeme spolu na ples..