Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
@kuspitka veru tak 😀 u nás je tiež kosa a ešte aj nasnežilo...tiež tuho premýšlam či sa vybrať von 😨 včera som bola s malým vonku na pešo ,lebo ked ideme aj so psom tak špekuluje že chce ísť z koča von a potom ho tam neviem dostať a ja sama s malým a so psom a ešte aj kočík to nie je dobrá komb.chýbajú mi ešte dalšie dve ruky tak som ho vzala peši 😀 a pekne venčil psa on
tu pada sneh.
aj u nas padal sneh ale bolo teplejsie ako včera, resp. som sa aj teplejsie obliekla .)
tu v BA dnes celýýý deň chumelííí 🙂
teda ale s kočárom ísť von ... nič-moc 😝
caute aj tu sneziiii...uz som bola 3x odmetat chodnik a schody a stale neni za mnou vidiet vysledok,uz by aj mohlo prestat... 😀
@katuska1974 pozerala som si foto.Maly je fešačisko a mal super tortu. 😉
@kaja73 aj bola super chutna...ovocna,aby aj deticky mohli 😉
pridavam foto zo vcera,sme odmetali sneh,maly sa vybehal na dvore 😀 no asi nepridam,nejako to nejde,tak nabuduce ☹
ahojte dievcata.tu paa sneh.inak som dala nove foto malej.
dnes sa ideme sankovat.
@katuska1974 jak mu je dobre ked sa môže takto po dvore vybehať 🙂
ahojte.práve teraz ma moje dieta poriadne vytočilo....
Kuspitka, a čo také malá vyviedla?
@mmaattuuss moja pokazila nam pc..juj tak som zurila ,ako pes..
neviem co zas je za obdobie toto stale len zuri mala
No nas sa tiez hneva, chce vsade byt a ked mu nieco nedovolime, tak si dakedy uz aj hlavicku buchne o zem. Stahuje veci z radiatorov a co sa tyka pocitaca, tak nam zatial nastastie este funguje, lebo maly nam zatial odpaja len internet 🙂 Ale aj to samozrejme potesi 🙂
Ahojte. Nevie mi niekto poradiť, kde sa dajú kúpiť poistky na šuflíky - na zabránenie otvárania šuflíkov kvôli malému? Ďakujem!
@mmaattuuss IKEA....aj my mame 😀
@mmaattuuss IKEA....aj my mame 😀 alebo Pre deti
@mmaattuuss nase su na ceste, tiez z ikei .)
Ďakujem vám za odpovede 🙂 Zaujímalo by ma tiež, či sa dakedy s vašimi drobcami hráte na lietadlo, teda či ich naťahujete za ruky do vzduchu a točíte. Počula som totiž rôzne názory na takéto "hry", tak preto sa pýtam.

@zuzitka hej moja chceli by sme ,len neviem,ako to bude...