Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
ja by som zas brala, keby nasa vydrzala trosku dlhsie byt hore a neplackat. Ona po chvilke zacne mrnkat a potom uz plakat, takze musim ju brat na ruky. Ked pisete, ze vase deti su hore a len tak sa kukaju, tak to u nas nehrozi...Aj pod hrazdickou vydrzi len chvilku, ani v lehatku nie dlho..
Bola som dnes aj v Tescu, tak vsetko vybrakovane...kupila som len ciapocku na 3mes. A z pampers plienok mali uz len tie zlte newborn a potom az Junior velkost.
tak asi ma johanka sopliky a steka jej to do stolice,mas ju vo zvysenej polohe??
trpezliva - tak to nezavidim aj malej sa venovať a babetku
no praveze nenaucila! ona nam vobec nespala prve tri tyzdne, az mi to bolo cudne, lebo novorodenatiak by mali vela spinkat..no a potom len tak som skusila, ze dam ju na chvilku na brusko a v momente zaspala. A odvtedy to funguje, ked vidim, ze zacne byt mrzuta, tak sup na brusko a spi. Je mi to takto lahsie, lebo sa mozem aj Lili venovat, aj cez obed je ticho, ked ju potrbujem uspat. Inac v kociku spi tiez dobre, az na to, ze musi byt v pohybe..takze ho vkuse hybem jednou rukou..aj dnes v Tescu som nakupovala tak, ze jednou rukou som vozik hybala a druhou vkaldala/vyberala nakup..ako sisi 😎
od vcera som vypila 2 litre jabl.dzusu a teraz dve jablka
aj kojim,aj umele noe
za kolko su tie akc.plienky v tescu??ja som odpadla,nase pampers su mensie ako rakuske,musim predat kamoske.
ani nasa v lehatku nevydrzi a vobec tam nezaspi,ale velmi mi to pomoze ked som hlavne sama.
Lius,skus tu rurku na vykakanie.
Noe,cely den je v podstate dobra,len vecer zvykne plakat, a to uspavanie este nemam zmaknute.musim na to nejako prist 🙂
tak hlavne ze zaspinka,mas monitor dychu??to je dobre,aspon ju netrapi brusko 😉
nema sopliky! ona ma taku stolicu..aj biele bodky v nej obcas..to tiez neviem co je. Ale nestazuje sa na bolesti, tak to beriem tak, ze take ma byt kako.akciove plienky za 36 eur tri baliky Giant Pack..cize 108 kusov
nemam monitor..ved do manzelskej postele by sa asi ani nedal dat..ci hej? 😕
trpezliva - aj ja trasiem košikom nakupnim hore dole 😀
a minule som maleho uspavala a potom my dal manžel tanier z jedlom nech sa najem a začala som triasť aj tanierom a manžela som prichitila ako triasol vankušom tak už sme chori obaja 😀 😀
ani moj nenaspi ale ked je hore neni nervozni
lia - ani jablčka nepomohli ???
zvalka - tak na večer su deti horšie
ja čakam kedy to pride na nas
od 6 tt začinaju bolesti a zajtra mame 6 tt 😉
ale bola by som rada keby ostal taki dobručky aj ked viem že pridu aj zle dni
moj nevie ležať na brušku
tie hlieny nie su normal v stolici kikiš,nam robili hned vysetrenia,este nas caka usg
my sme dnes kupili v hypernove 108 ks za 16 alebo 17 eur 😅
dal by sa asi keby bola na tom mieste ako monitor
lia - a nebude to z tých jabĺk? môj z toho strašne prdká, aj ked sú ošúpané. Len s ňou cvič, masážuj bruško v smere hodinových ručiek, najlepšie pupíkom
noe 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
to je blbost noe podla mna,my sa trapime uz dobre tri tyzdne s bruskom,uz bol klud keby sme nedali tie vlocky
ani lea nevie spat,ta kukaaaa vsade jak stara picingerka😀
uz teraz spi,zajtra natriem este brusko,ale akonahle ju polozim,spusti taku sirenu,ze nedycha 🤐
lia - tak tvoja mala je živšia
inak aj s dominkou som mala problemy so stolicou a že chlapci su horši
tak nech kuka
koľko že prespi za cely den???
zvali,skusala som cely den teplomer a aj rurku strkat
moj sa prespi v noci a do obeda potom nič až v kočiku a po obede tiež tomu spanku neda
lia - a teraz spinka ti ako na rukach??
to prejde všetko počkaj za pol roka len budeš spominať ako vimišlala
no dnes nic,ale cez tt sa mi budila len na krmenie a pekne spinkala,ona nema rada ked ju natriasam,najlepsie ked ju polozim do postielky ,pustim music 😀 a mozem strkat dokola dudel 🤐 to bol napad jej to dat 🙄
lia - a iba raz sa ti vykakala ??? aj poprdkala ti
nedavaj jej to viac krat denne len skus raz a riadne
aj si rurkou točila ??? a posuvala ju hore dole???
inak aj moj ostal zavislak na dudel
a ked mu vypadne tak začne pluť na všetky strany 😀 😀
😀 aj ja kocikujem nakup.vozik od seba k sebe od seba k sebe 😀 sme dopadli 😉
no ale len teraz dako zacala zle zaspavat.ale zazrakom spi uz,dufam,ze sa nezobudi.no ale spi v nasej posteli 😅 Uz som aj ja polavila 🙂 co uz...
nie,v postielke noe,kos uz nepouzivame,isiel mi na nervy,lepsie sa jej spi v postielke,je v detskej,takze nebude dufam ani problem ked ju tam nechame raz samu
ja viem noe,len jej chcem pomoct,chudatko majinke
aj vasi muzi sa stale pytaju ci sa nanho babatko podoba?? 😀 😀 😀 u nas je to stale dokola 😀 😀 a v com??a nsozaj je na mna??jeeejjj ja sa v nej vidim,to su jeho slova a teraz zas,neeee,ja odpadnem 😀 😀 😀 😀 😀
zvalka - ja s pim z oboma deťmi
a muža som vysťahovala už davnooooooooo 😀 😀
potom si budeme uživať v starobe vedľa seba 😀 😀
ja to nevydim problem ked spia pri mne pohladkam ho a spinka dalej a ked ma citi pri sebe spi pekne
len sa bojim že ho dominka prilahne lebo ta sa kruti ako vrtula
prdka noe,iba raz kakala dnes.no zatocila som ju a vybrala,ona sa stale mrvi,vykruca na strany,bojim,ze jej ublizim
tvoj neplace noe??
aj vasim babatkam stekaju slinky??ja som myslela,ze to zacne az ked zuby zacnu rast
moja spusti sirenu 😲 zacne mavat rucickami ako na 1.maja 😀
a zaspi vo vasej posteli??pri najhorsom to aj ja vyskusam 😀
lia - to jej prejde však už to nedaš a jej sa polavi
len veľa tekutin vtedy stolica aj mekne
lia - svokra stale dokola to je cely peťko
podľa mna su slepy je cela mamina 😀 😀
ale nie !!!! je cely dominička presne rovnaky ked som pozerala fotky tak dominika hned damianko reku nie to si ty
noaco noe,aspon si ich vyvoniavas 😵 ja by som ju stale mackala 😵
hej,idewm na to,uz tolko nepijem,nie je kedy 😒
noe 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lia - ty kojiš alebo iba davaš umele??????