icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

rush
26. jan 2010

no tak sme sa tesili, sme tak tri take lepsie kamosky...ze budu deticky pekne spolu vyrastat...uvidime...

iwka samozrejme gratulujeme aj my...tusim o takomto case ta nejak rezali? alebo az okolo jednej? uz si presne nepamatam....ja som sa uz spamatavala na izbe 😀

ze plienky c1 😀 😀 😀 nam su uz aj 2ky male 😝 😅 a to mam zasob a zasob....ufff..ale po tom dnesnom priekaku prechadzam na vacsie...

neviem co to ma za tik maly...v poslednej dobe...mi z nicoho nic zacne plakat zo spanku...niekedy to ustoji...ale sa to niekedy opakuje az kym sa uplne nezobudi...celkovo mi cez den dost zle spava...kratko...najlepsie taha od tej 9tej do tej 2hej...potom sa budi uz po 3hodinach a po 5/6 uz pyta jest kazdu hodinu...poobede je to zase trochu lepsie...ale to rano a doobedie je take divoke 😨

joj beruuuuuuuuuuuuus....tak hadam vsetko bude dobre...ak to zavinili v nemocnici otrieskaj im to poriadne o hlavu... 😝 😝 😝 drzim palce aby vsetko bolo dobre

rush
26. jan 2010

no vlastul...akurat som sa vcera na tie ockovanie pytala...ale nikto nereagoval....my si ho dame...
vy ostatne ako?

rush
26. jan 2010

tamarky vsetko najlepsie k meninkam 😵

vlastulka
26. jan 2010

Aj my máme ten spací vak, srdiečkový 😉 A my vnom už aj spinkávame 🙂
Idem ja rýchlo niečo navariť a hlavne povysávať, Viki ostala u babky, tak chcem zatial porobiť 😉

millada
26. jan 2010

rushik, vy uz 2 mesiace. Ja niekedy tak na teba myslim, kolko sa s malym natrapis s tym grckanim. A uz je to lepšie? Uz hadam len mesiac a po 3 mesiacoch, by sa mali traviace tazkosti upravit. Aj koliky a tak. Tak dufam, ze budete potom uz len vysmiati 🙂

saska73
26. jan 2010

k blahoželaniu k Tamarkám sa pripájam 🙂 🙂

rush - to je normálne s tým spávaním, či je starší, tým bude dlhšie hore. Môj spával kľudne 7 hodín (dojčený) a teraz tak 3 až 4 ale večer toto isté, začne si pýtať pomaly každú hodinu jesť, zväčša chce len jeden prsník aj mu ponúknem druhý ale odmietne.

saska73
26. jan 2010

rush - očkovanie 😝 😝 😝 len tie povinné, čo musia byť.

rush
26. jan 2010

joj mili si zlata...fakt to nie je velmi lahke takto ked stale musime striehnut...ale uz je to asi kapanek lepsie...akoze grckat grcka...ale uz to vieme cca predvidat...takze sme trochu menej ustrachani...ale uz by to mohlo byt za nami 😵 len aby horsie nebolo 🤐

rush
26. jan 2010

no sasi v noci aj mojmu staci jeden prsnik...zvacsa zaspi..tak ho nebudim...ale potom mu to staci iba na tie 3hodky a rano sa potom nevie dozrat...
a celkovo sa mi zda, ze sa nam zacina nedarit s kojenim...taha max 5minut...potom sa len kruti a tvari sa ze tam uz nic nie je...pritom ked si stlacim tak vyteka...no ale ani odsavacka to uz nevytiahne...tak neviem do kedy to takto bude stacit...

pietra
26. jan 2010

iwa, ja som volala na Antolsku a termin o dva tyzdne, takze ziadna hroza

saska, vsetkym detickam sa kontroluje sluch, niekde to robia priamo v porodnici, inde sa treba objednat do ambulancie. To mas napisane v prepustacej sprave

saska73
26. jan 2010

rush - možno mu 5 minút stačí, si zober, že bábence v 1 minúte vypijú viac ako 90% svojej dávky, potom už len tak kamuflujú, chcú sa pritulkávať 🙂 Náš pije často len 3 minúty - som mu to stopovala - aj teraz tak sústredene pil - pohľad Ako keď si narkoman šlahne dávku, oči sa mu prevracali, pästičky pri tvári pritiahnuté - 3 minúty a stiahol 180 ml a to mal len 1 prso, normálne nechápem, že tam toľko mám, odstriekať mi nejde, málokedy

saska73
26. jan 2010

pietra - ďakujem, nemám to v správe, tak asi mu ho skontrolovali, ked tam ležal

pietra
26. jan 2010

saska, no ale potom by si v sprave mala mat vysledok toho vysetrenia, tak ako ostatne vysledky 😕

pietra
26. jan 2010

tamaram vsetko najlepsie k meninam 🙂

saska73
26. jan 2010

pietra - nikde nič, a to máme papierov milión5, popýtam sa obvodnej na poradni

pietra
26. jan 2010

juj, vypadlo mi tam pismenko, malo byt tamarkam

pietra
26. jan 2010

beruska, to snad nie, zeby v tebe zabudli tapmon 😖 vsak to by musel ten doktor byt slepy. Pri vnutornom siti sa to vypoklada tamponmi, ale hned po dositi sa vyberaju. A to by nevypadol sam?
som zvedava, s akymi spravami prides. Drzim palce, nech je to ok

vlastulka
26. jan 2010

Saska určite mu ušká merali v nemocnici, nám tam merali 😉

iwa1
26. jan 2010

milladii ked tam nemozem mat taku aku chcem ja, tak asi tak skoro si tam ziadnu nedam 😉 ved to nevadi nikomu 😉 😉 teda mam na mysli nikomu z adminov 😉

sasi ja ho tiez uz musim len ozehlit a vyskusame ho 😉 na usne idu vsetky babatka, len tu to nerobia hned po narodeni, ale az tak neskoro objednavaju...na vysetrenie sluchu, teda ci babo dobre pocuje 🙂 majkovi to asi robili v nemocke 😉

mnaaam spagety zbastene, mala nakojena este spi 😀 som si normalne zaviedla debilnicek, ze kedy a cim ju krmim, lebo mam v tom chaos 😀 😀

zuzitka
autor
26. jan 2010

ahojky

Tamarkám všetko najsamlepšie k meninkám 😵 😵

saska ... alexko má na prepúšťacej správe dole uvedené skríningy .... uzv obličiek, uzv mozgu, bedrové klbiky, ... zrak ... sluch: teoae obojstranne výbavné

takže ak majkovi robili, malo by to byť uvedené

iwi ... daj si foto 😀 😀 😀 daj simču s tebou
alexa tiež nadrapuje, ked mu odsávam soplíky

iwa1
26. jan 2010

rush no narodila sa simca o 13.13, takze uz som bola na operacke a cvicili tam so mnou 😀 😀 ty si to uz mala daaavno za sebou 😉 to boli ine tandemy 😀

pietra tak som zvedava kedy mi zavolaju...akoto ze mas skor termin ako my? 😕 😕 😕 uz v zivote by som nesla rodit do ruzinova...akoze odrodit to ano, ale zbytok niekam inam 😠

rush
26. jan 2010

iwi aj ja si stale pisem kedy kojim, kolko a aj to ake lieky kedy davam...lebo ja som hlava derava...a takto aspon cca viem kedy zase bude hladovy 😅

sasi to je aky tah, ze 180ml 😨 😵 to je super...niekedy si ho zase budem musiet odvazit...lebo sme si odvykli od toho a teraz vobec nemam prehlad kolko papa iba vidim ze mi pribera 😎 tak som si povedala, ze zatial hadam dobre 😵

rush
26. jan 2010

aj ja uz kebyze rodim este raz isto chcem byt sama na izbe...zaplatim kolko budu chciet len nech mame svoju pohodu a klud a nie druhu vystrsovanu mamicku, ktora nevie co so svojim vystresovanym dietatkom ma robit 😝 ja som bola na nervy...lebo nas nutili mat deticky so sebou...takze tam ticho nebolo ani chvilku hadam...bol to boj..

pietra
26. jan 2010

iwa, na antolskej mam ten termin tak skoro. Ten pristroj je pokazeny uz viac ako tyzden, minuly tyzden davali rovno cislo na antolsku. V ruzinove tvrdili, ze ked budu mat novy pristroj, poposuvaju tych, co uz termin maju a nove budu davat na leto. Bola by som blba tak dlho cakat

pietra
26. jan 2010

rush, ja som chvilu bola sama na izbe a mne spolocnost chybala. Ale zalezi, na aku spolubyvajucu clovek natrafi. Niektore baby boli dobre hysterky 🤐

meinkonka
26. jan 2010

saska ked ja ani vlastne neviem, co to znamena. akurat viem, ze bude mat sklon k infektom a ze ked to ostane tak, tak to bude v poriadku, len nebude dobre, ked sa to zhorsi. potom budu nejake problemy. len toto viem. a mam mu davat pit cajik, aby lepsie piskal. ale on cajik nechce 😒

rush
26. jan 2010

no ja som mala mimoriadne dobre dietatko...aj tym ze mal zltacku bol velmi spavy...mohli som si trochu pospat aj ja pri nom...lenze som mala stastie vzdy na velke 4kilovych spolubyvajucich s hlasom drevorubaca a s maminou ktora nevedela co kedy, kde..ufff...mne tych par dni cudzia spolocnost isto chybat nebude...skor ten pokoj na zotavenie sa...

rush
26. jan 2010

kolko chyb som narobila v jednom malom prispevku... 😝 😨 😅 ale rychlo pisem a necitam po sebe...i am sorry 😎

saska73
26. jan 2010

Ja som bola na izbe s kamoškou z predpôrodnej prípravy a cvičenia, takže nám bolo spolu veselo a keďže moje bábetko bolo na JISke, tak som sa vytešovala z toho jej, aj som jej ho postrážila, ponosila na rukách, a bolo to tiež také drobuškavé bábetko, tak som si k nemu aj vzťah vytvorila, stretávame sa a teraz som mu aj hrkálku kúpila 😵

Ale kebyže idem rodiť druhý raz, tak už chcem byť sama a zaplatím radšej za to.

Ideme cvičiť vojtovku na polikliniku 😝 ach jo, to bude plaču ☹

ciefulik
26. jan 2010

rush, však to ti veľmi pekne spí cez deň, my ani moc nespíme počas dňa, čo ja viem, tak 3xpo hodinke, ale veľa kukáme a mečujeme rukami, už prišla na to, že má dve 😀 a môže sa s nimi pohrať :o))

a ako sa my krásne usmievame, sú tie naše detičky najkrajšie na svete, však!!

inak, my sme odložil včera klobúčiky a malej sa to tuším viacej páči, som sa až čudovala, že po 6tt na klobúkoch a fľaškách sa vie prisať a funguje to... 😕 fľašku už sme zreduk len na 1 raz v noci, tak okolo 5, keď sa zobudí, pošlem mm, nech to vybaví a ja ešte pospím chvíľku. rada by som tú fľašu už možno ani nepoužívala, uvidíme.. ale my dosť beháme, cestujeme, všade sa kojiť nedá, niekedy si myslím, že s tou fľašou a UM by to aj jednoduchšie bolo

ja už beriem AK - cerazette, ale tiež po tých 3 mes skúsim popýtať na tú inj, ja určite neplánujem niekoľko rokov druhé bábo, veď som sa ešte ani na 10% nespamätala z toho 4mesačného ležania 😉