icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

triminka
26. jan 2010

beruska...presne toto som sa chcela spytat tej dr....ze ci mam jest kasicky 😀 ale asi to myslela ze nejest cokoladu aradsidy a podobne alergeny...a tie ani nejem...takze z toho by nemala byt mala vyhadzana

lia
26. jan 2010

trimi,ako to vyzera,ze ste sa vyhadzali??moja Lea ma celu tvaricku a hlavicku vysypanu,vobec neviem z coho ☹

aj ten sme raz omylom vyskusali a bol to des,ale to bola este mala,fakt sa bojim spekulovat a vymyslat.boze ☹

triminka
26. jan 2010

lia - najskor sa nam vyhadzala tvaricka a hlavne licka,potom krk,hrudnik a teraz aj rucicky a uz trosku aj brusko...najskor to vyzeralo ako potnicky a potom sa to tak "zlialo" a vytvorilo to taku zatvrdnutu suchu vrstvu...dr nam dala krem na premastenie - s tym natierame cele telo a potom dalsi krem len na tie vyrazky-protizapalove...a vravela ze ziadne kremy z lekarne od konkretnych vyrobcov sa nemaju takym malym detickam davat...preto nam dala namiesat v lekarni nejake....

beruska.zuzanka
26. jan 2010

kika, no to bolo veselo 🙂 som vravela, že na celé bolesti pri pôrode som už dávno zabudla, na toto nezabudneeeeem 😀 😀 😀

lia, veď jej dávaj papať, čo jej vyhovuje 😉 netreba skúšať, ak jej nerobí problémy, našej evidentne ten HA neprospieval, tento klasický jej celkom sedí 🙂

lia
26. jan 2010

tak to vyzera tak isto ☹ taku mala krasnu pokozku 5 tt a teraz toto.tiez sa to tak susi,ale mava to cervene,teraz som jej dala na to indulonu.ked jej prejdem po tvari,nie je to niekedy az tak vidno,ma taku draplavu plet,aj vy??nevies ako sa volaju tie kvapky??dala by som si ich aj ja namiesat po konzultacii s lekarkou

triminka
26. jan 2010

presne lius, do 5tt sme mali pokoj a potom sa jej to objavilo...tiez to ma take suche a draplave.az sa jej kozicka odlupuje....neviem ako sa tie maste volaju,lebo v lekarni na to napisali len ze je to na premastenie a na druhu ze proti zapalu....ale tu na premastenie davame odvcera...rano aj vecer ju vyzleciem a ponatieram celu...a uz je vidiet ze je to o nieco lepsie...tu protizapalovu som bola len dnes zobrat,takze zacneme natieraz az teraz vecer...a este do kupania jej davam Balneum Hermal...to je taky olejcek do kupela..a ritku umyvame bupi lanolin...nic ine nemame pouzivat....ziadnu inu kozmetiku...

lia
26. jan 2010

nam sa neoslupuje,ale mava to strasne cervene
ten balneum ti kazali davat??
lenze plet je haklivejsia ako telo,no uvidim,uz sa neviem dockat tej poradne

trpezliva
26. jan 2010

aku maju vase deti reakciu po ockovani TBC? nasa to ma skarede,hnisave..terz neviem ci je to dobre,alebo zle 😕

zvalka
26. jan 2010

Lius,aj tami mala take draplave licka,nic ale nebolo vidiet.doktorka nam dala taku vodicku a parada.a vraj aj holtov krem pomaha super.
Trimi,v com si prala??

lia
26. jan 2010

ani ja neviem,nam to aj prasklo,to je zle??mala som to natierat stale liehom a raz to prasklo 🤐
to v lekarni predavaju zvali??nasa ked hlavne ruci alebo jej je teplo tak to ma strasne cervene,az ohnive

triminka
26. jan 2010

lius - balneum som kupila sama,lebo mi sesterka vravela ze to malej davala na atopicky ekzem....ja jej tie kremy aj na plet davam....
zvalka - prala som v persil sensitiv a silan sensitiv....tak mi dr povedala ze ziadna avivaz a persil na detske vecicky v ziadnom pripade...kupila som lovelu a uz som tri pracky oprala a este ma dve cakaju...

inak mne ta lovela strasne smrdi...hlavne ked je to pradlo este mokre.... 😖

lia
26. jan 2010

v com periete??
ja kupujem v rak.persil sensitiv a kuschel sensitiv,teraz uz nemam avivaz,sa mi minula,musim skocit kupit a veci su jak rasple

triminka
26. jan 2010

trpezliva nam to po mesiaci zacalo hnisat,odluplo sa to a este raz vyhnisalo...teraz tam ma chrasticku...ale to je tusim dobre ze hnisa...kebyze nie je ziadna reakcia,to je zle...

triminka
26. jan 2010

lia - nekupuj avivaz...aspon nie na veci pre leusku....a ten persil tiez vyhod....ja si myslim,ze to ma z toho....teda aspon nasa....

saska73
26. jan 2010

beruska - tak toto budeš rozprávať ešte niekoľko rokov, to fakt nezabudneš, chvalabohu, že zápal nemáš

noemi - som sa nasmiala na tvojom mužovi 😀 Ale presne ako píšeš, však nám tam v nemocnici každý deň kukali

trpezliva - u nás žiadne privítanie do života ani hrkálka nič, tu sa len futbal trapný podporuje 😝

lia
26. jan 2010

ja som sa tu docitala v case tehu,ze lovela nie je dobra,tak som ju dnes nekupila,maju aj avivaz.
podla mna nikto nevie z coho to je,podla mna sa aj babatka z tohto bordelu tu vonku vyhadzu a cistia

zvalka
26. jan 2010

To bolo na predpis,zarobili mi to tam.
Ale pomohla.

pietra
26. jan 2010

avivaz by sa nemala pouzivat, to je strasne svinstvo pre detsku pokozku. Niekto namiesto avivaze dava ocot, vraj su veci po nom rovnako makke

ja poznam osobne dve deticky, ktore sa po persile sensitiv strasne vyhadzali, tak mam k nemu nedoveru. Ja periem v lovele

lia
26. jan 2010

ale nasa to nema na tele trimi 😕

pietra
26. jan 2010

ockovanie po tbc ma hnisat, ale musi to do nejakeho casu prejst. Dalsie ockovania mozu byt len vtedy, ked je toto uz zahojene

triminka
26. jan 2010

lia presne ako pises...tiez som citala ze nevyperie flaky lovela tak som ju nekupila....ale zatial ziadne flaky nemame...prezliekam jej veci len preto ze ich ma akoze spotene 🙂 takze teraz mi to je jedno...ale tiez si myslim ze sa cistia...ale mali by prichadzat s drazdivymi podnetmi co najmenej do kontaktu....kedze este nemaju dobru imunitu....tak som tu smradlavu lovelu riskla...verim ze to prejde...

idem rychlo do sprchy,mala sa zacina budit 😉

pietra
26. jan 2010

beruska, tkaze predsa len to bol tampon 😖 fuuha, este stastia, ze ti to dalsie komplikacie nesposobilo

lia
26. jan 2010

kikus,kde ste boli na tych oblickach??aj my to mame a mame ist na kontrolu,ale neviem kam 😅 to tam nenapisali tupci

pietra
26. jan 2010

mne lovela aj flaky vyperie, ja sa na nu stazovat nemozem. Kristinkine veci periem s predpierkou na 40 a na odolne flaky dam vanish. Marco este nic neflakati, tak jeho periem bez predpierky

triminka
26. jan 2010

ja este zvazujem zacat prat v mydlovych vlockach....ked uz budu flaky a nebude zaberat lovela...

uz idem off mala je uz hore a nejak place .....ideme ju okupat
papa dievcata keby nieco,napiste mi IP 🙂

lia
26. jan 2010

podla mna je to vsetko bordel a vonku sa tento prasok pouziva pre baby,preto je sensitiv.ja moc neverim nasim vyrobkom z drogerie

lia
26. jan 2010

az teraz kupes trimi??Lea bude nocny vtacik?? 😀

zvalka
26. jan 2010

No baby opatrne s pranim. Ja jedine lovelu a ziadnu avivaz na taminkine veci! A nemame problem 🙂

pietra
26. jan 2010

ja som dokonca prve dva razy veci po vyprati nechala prejst este jednym plakanim cistou vodou

zvalka
26. jan 2010

Hej,aj ja periem program sensitive,to dava viac vody. 😉