icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

lubkaeck
27. jan 2010

noe - ja som sa s takym balzamom este nestretla 😅 ale nam sa malokedy suska rozpadla u nas sa uz pouzivaju jednorazove materialy- ihla zatavena s nitou 😉 ale noboj, dobre to dopadne 😉

meinkonka
27. jan 2010

dievcata maly ma asi daco s ockom. dajako mu slzi a ako by mal kaprikov vela alebo hnisiku. ake kvapky alebo masticku ste to kupovali???

pata31
27. jan 2010

Meinka, skus strieknut mliecko do ocka, to je taka stara babska rada... 😉

baby, vy ste kedy dostali mrchu? bo mne dnes dosla a sa mi to zda skoro, sak az v pondelok bude 6tyznov...ja som si myslela, ze to par mesiacov nedostanem a ona uz je tu ☹ 😠 😠

pietra
27. jan 2010

meinkonka, Ophtalmo-Septonex. Ten mozes pouzit aj bez odporucenia lekara, vsetko ostatne by mal schvalit doktor

aela
27. jan 2010

meinkonka, mala som kvapky ophtalmo-septonex, ale nepomahali, tak mi detsky predpisal framykoinovu masticku, ta je len na predpis, ale stacilo mi tam len zavolat a mm bol po recept a po mast v lekarni

zvalka
27. jan 2010

pata, aj ja uz mam mrchu 😠
no noe, tak to mi je luto, ze ta mozno zase budu trapit zasivanim 😒 to je sila, co vsetko sa este po porode vykluje..aj berus ten tampon..no co uz, som zvedava, co mne povie doky na kontrole, len sa nemozem dako k nemu vybrat, lebo teraz zase ta mrcha dosla...

beruska.zuzanka
27. jan 2010

noe, inak na teba myslím, odkedy som čítala s tým tvojim zašívaním... tak pekne masti, nech sa ti to zhojí a nemusia šiť znovu... držím palce 😉

cmeliacik
27. jan 2010

pietra: mne lekarka predpisala na tie nechtiky gafrovu mast s ichtamolom

noe: budem ti drzat palceky,nech to mas co najskor v poriadku vsetko

rush
27. jan 2010

jezisi nieco sa deje s noe?? musim vas docitat...chuda zena...drz sa baby...

som dala jednu aktualnu fotecku krpca 😵 https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage...

no idem docitat...

lenuska11
27. jan 2010

Ahhojte, ked tu ja pridem, vsetky ste fuc ☹ .

Noe- to ti teda dali 😠 😠 😠

Tak mi sa stale len kojime, ale bradavky mam otrasne, dokusane obe a to mam ak klobuciky, vsetky masticky som vyskusala, od najdrahsich po najlacnejsie a naopak, mne z nich zostane snad len torzo. Ale mala si spokojne taha, dakedy ako upir vyzera,bo ako kusne, celu pusku ma krvavu. Ale len chvilku to boli to prisatie. Sme boli u laktacnej moc nam neporadila, masticky tie, co mam vyskusane, akurat mensie klobuciky, co nezabralo a tak sa s tym pasujeme ako vieme.
Samozrejme doma nic nestiham, sem tam sa dostanem za pc a to len vtedy, ked sa ucim do skoly, to si ako pozadie zapnem fcb a potom aspon tam mrkam vasich potomkov 😉 , ktorí su samoska nadhernííííííí. Tak mi aj luto pride ze na vas nemam cas, aspon vas pocitam 😀

rush
27. jan 2010

noeeeeeee...aj ja som dole velka....mam tam statocny krater a tiez som bola sita zvonka zvnutra az po zadok...takze teraz budem trpnut ci ma necaka rovnaky osud 😨 na kontrolu idem az 4.2. tak neviem ci si nezavolam ze ci nemaju skorsi termin....ufff..taketo problemy...chudatko...hadam sa ti to napravi tymi kvapkami...joj velmi drzim palce...neviem si predstavit prezit znova to co po porode...to bolo na tom celom to najhorsie 😝 😔

pandula
27. jan 2010

ja ete nemrskujem ... fuuuj a dufam ze to takto zostane. ine starosti teraz 😀

nam tu hovorili ze ked mrsku zena dostane do 3 mesiacov ze zle koji. tak neviem pride my to smeisne kedze obidve patka a zvalka koja o dusu. asi nejake klamstvo zase

barbarka
27. jan 2010

ahojte. vy uz mrskujete? ja este nechcem. dufam ze aspon rok. teda do skoncenia kojenia. no ked ste sa bavili ze ktora bude prva cakat dalsie tak ja mam celkom slusne preferencie- my frcime na billingsovi a po porode je to s nim dost komplikovane. no ale dufam ze zatial druhe nebude.
maly mi zacina trochu pokasliavat aj soplik mal dnes. tak neviem ci nebude chorucky, a neviem ci s nim ist k doktorovi, ci ma zase nesprdne ze mu nic nie je- naposledy som tam dobehla s" jasnou zabou" v puse a on ze su to len vyrazky 😉

meinkonka
27. jan 2010

noe aj ja ti vemi drzim palce nech to dobre dopadne

tami_tami
27. jan 2010

ahojte tak ja len tak v rychlosti sa zapojim do debat ktore som stihla registrovat... - miesto po ockovani mame tiez take zahnisane ale ma to tak byt - upozornili ma na to este v porodnici ze bol ockovany a o 6 tyzdnov tam bude chrasticka ze s tym netreba nic robit ani sa bat ze to tak ma byt... 😉

na ortopedii sme boli vsetci este v porodnici -tu sa chodi tak s detickami hned a tam nam kazali vsetkym balit na siroko a niekomu kazali na kontrolu o 4 tyzdne, niekomu o 6 - my mame ist o 6 takze uz si len vybrat ortopeda a buduci tyzden ideme 😉

tiez dufam ze mrcha tak skoro nepride - vobec mi nechyba 😅

dnes maly tak strasne plakal ze koniec-uz sa zachadzal - akurat som doma nebola - no esteze bol s mamkou - ked ho rozbalila a dvihla mu nozky ci nie je pokakany ta tak strelilo ze vsetko bolo spinave takze ho muselo strasne brusko boliet...

tak tolko zatial... utekam sa ucit

pietra
27. jan 2010

my sme boli dnes na sono klbikov a nemusime balit nasiroko a o 6 tyzdov dalsia kontrola

vlastulka
27. jan 2010

Pekný večer prajem 🙂 Mne už deťúrence spia od 19h a ja idem triediť do albumov fotečky, mi dnes prišli, čo som vyvolávala cez net.. Tak mám čo robiť do polnoci 😀
Tak ja som poobede išla dať prvýkrát ten Nutrilon, ale teda madam to vôbec nechutilo a akosi sa spamätala a aj moje prsia a teraz večer sa krásne napapala iba z pŕs. Tak dúfam, že bude všetko o.k. a nebudeme mosieť dokrmovať 😉 Cítim ako mi aj dostupuje mliečko, ale ako mi zmäknú, tak už potvorka malá nechce papať a začne sa jedovať.. tak jej strčím cumlík do pusinky na pár sekúnd, potom vytiahnem a strčím prso.. tak sa takto trápime pri papaní.. 😅

iwa1
27. jan 2010

ahojte maminy,

m uz spime...uz treti den zaspi cca o siedmej a padla 😀 😀 klopem na drevo, nech jej to tak ostane, ale zase od jednej poobede nespi poriadne..max. 15 minut a je hore a o piatej uz len caka a mrnci, ze nech ju okupem 😀 😀
potom sa naje a zaspi cca na hodku a potom postrasi hodku a uz sa pyta spat 🙂 tak dufam, ze uz je to rezim 😀 😀

noe to co ma byt??? 😕 preboha to ta ako zasili? chudatko 😒 tak natieraj, nech to mas v pohode 😉 uvidis nebudu ta musiet nanovo sit 😉 dobre bude 🙂

rush krasna fotecka, nasa sa uz tiez skeri odusu, ale len na mna zatial 😀 tak muz vzdy stoji za mnou bay videl ako sa skeri a vyprava na mna 🙂

vlastulka nebudes mat len laktacnu krizu? 😕 a tak super vam to slo 😒

mne uz mrcha skoncila...kto beriete cerazette a mate mrchu? 😕 nemam brat uz nieco ine? ci kym kojim tak nie? 😕 som dnes zabudla volat gyndosovi 😠

pietra to je super, moja mala t neznasala, tak nas tiez potesil, ze nemusime a na kontrolu az o 3 mesiace 😉

iwa1
27. jan 2010

hej a co je uplne strasne, ze ja si musim poobede odsavat, v pohode odsajem 110ml a mlada nechce tahat prsnik...v noci v pohode aj poobede ked vstane sa chyti, ale inak musim odsavat ☹ som to poserinkala s tou flasou...no co uz, budeme sa odsavat- len to strasne vyzera ked ja si odsavam a druhou rukou ju krmim s flaskou 😠 🙂

aela
27. jan 2010

iwa, tak ja dnes skusila prikrmit nutrilonom po kojeni, rano vypila 20 ml, pobede 40 ml a vecer zas 20 ml, takze presne odporucenu davku od dokyho, no asi fakt bola hladna chuda male, hned bola kludnejsia a lepsie spala aj cez den

ciefulik
27. jan 2010

iwa, ja beriem cerazette a prvý týždeň som špinila, teraz už ok..to nemusí byť mrcha.. dala mi na 3 mes a mám sa ohlásiť. Ja by som chcela tú injekciu, lebo neplánujeme niekoľko rokov ďalšie bábo. No a na tie tbl mi povedala, že niekto po celý čas užívania vôbec nekrváca, niekto raz za čas a niekto stále, vteda sa treba ozvať a poriešiť inú variantu)

iwa1
27. jan 2010

aela 😉 😉 my tak tiez fungujeme 🙂 co uz, aspon, ze su zdrave 😉 😀

ciefulik ja som nespinila, ale normalne krvacala 😒 5dni 😠

ciefulik
27. jan 2010

iwa, ja som si aj poplakala, však už 2tt nišť a začnem brať tbl a hen...a 5mes prestávka s mm.., ale už je všetk ok 😀

saska73
28. jan 2010

Dobré ránko, neviete mi niektorá poradiť, čo na nádchu, už ma to trápi vyše týždňa. Môžem Bioparox do nosa a hrdla - lokálne antibiotikum ? Môjho dr. seklo v krížoch a je tam taký starý dedo a tomu nechcem ísť. Zatial to malý odo mňa nedostal, pripadá mi to zase ako zápal nosových a prínosových dutín, už som to mala na konci tehu. A včera do toho migréna, ešte aj teraz ma trošku bolí hlava, nasnežilo tu a ja nemám doma ani kúsok chleba, či rožka.

saska73
28. jan 2010

https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage...

včera 2 hodiny po kúpaní - spať ani náhodou

zvalka
28. jan 2010

Saska,bioparox mozes.ja som brala po porode,ked som ochorela 😉

saska73
28. jan 2010

dakujem zvalka, lebo nie je to v letáku písané, spomenuté je len tehotenstvo

lubkaeck
28. jan 2010

saska vynikajuci je spray MAR do nosa, ja som hop ala v tehu 😉

saska73
28. jan 2010

lubka, aj ten som si kúpila, poradili v lekárni ale sviňa sa ma to drží a drží. Len je teda aj pravda, že chodím s malým na prechádzky ale vždy poriadne oblečená, bez čiapky v zime nechodím von.

lubkaeck
28. jan 2010

a skus sa ponaparovat nad kamilkami 😉