icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

zvalka
13. jan 2010

Ahojte.my sme boli s klbikmi a su ok 😵 tak uz nemusime nasiroko 🙂

evka76
13. jan 2010

ahojte, prepacte, ze sa vam sem vtieram, len chcem ponuknut Pampers 2 (3-6kg) - 94ks = 16 EUR + par uz z nacateho balicka zadarmo... nam su uz male 😉 Ak by mal niekto zaujem prosim IP. Prajem pokojne noci a dni 🙂

noemi01
13. jan 2010

my sme dnes boli 3,5 hod. vonku a ja krasne vymrznuta
už by sa mohol zobudiť treba sa isť kupaaaaaaaaať

tami_tami
13. jan 2010

ahojte mne dnes mamka kupila stahovacie nohavicky - M-ko - som sa smiala ze do nich nevleziem ale teraz ich mam a som happy - uplne inac vyzeram - ziadne brucho nic ani nevidno ze som bola tehotna len taka pribrata vyzeram 😉 sa tesim velmi a stali 9eciek 😉

meinkonka
13. jan 2010

vlastulka, iwa - netusim ako sa ta injekcia vola. ale to je normalna antikoncepcia v tekutom stave injekcne podana a ucinkuje 3 mesiace. cize po 3 mesiacoch dalsia. vraj je velmi spolahliva. stala ma 13 eur a picha sa do riti 😀

noe po cisarskom sa chodi na kontrolu uz po 4tyzdnoch. cize cisarske maminy maju styronedelie 😀

tami_tami
13. jan 2010

mein po 4? to prvy raz pocujem... ja sa cgystam po 6 😕 😕 😕 😕

lia
13. jan 2010

cauteeeeeee
na dze sce??kukam jak puk 😅
no konecne klud.mame strasne problemy s travenim pandulik,iwa.zajtra budu vysledky,dufam,ze to bude len docasne.

zvalka
13. jan 2010

My chodime kocikovat doobeda cca 2-3hodky,poobede aspon hodku 🙂 milujem kocikovanie,uz si dam krokomer,nech viem, kolko km nakocikujem denne 🙂

lia
13. jan 2010

baby,kde ste kupili klobuky medela??

lia
13. jan 2010

tak dlho byvate vonku uz zvali??v noci ti kolko prespi??

lia
13. jan 2010

my kym sa vychystame,uz ani chut nemam na von 🙄

lia
13. jan 2010

kolko vam spia cez den??my az teraz zaciname konecne,teda dufam,doteraz my spala kvoli brusku iba hodinku cez den ☹

lia
13. jan 2010

aha,sama som tu??super 😀 po 1500 rokoch 😅

zvalka
13. jan 2010

Medelu v lekarni,lius😉 ale kasli na klobuciky 🙂 skusaj bez nich 😉
v poslednej dobe mi zaspava vecer neskoro,o 23,24hod.ale potom spi uz.len na papanie zobudi a buvame dalej 🙂

zvalka
13. jan 2010

Cez den mi dost spava.vydrzi hore tak 1,5-2hodky.

lia
13. jan 2010

nebudem zvali uz skusat,skusala som a nejde to malej,mozno ma blok z tych soplikov,strasne sa jedovala,nevie sa prisat,niekedy to islo,pricucne sa konecne a hned sa odtiahne,to zase nejde a ja som z toho mala strasny stres. 😖 kebyze mi to niekto ukaze.v ktorej lekarni??u nas ich nemaju 😖
a kolko krmis v noci??
2 hodky za cely den je hore ci ako??

aela
13. jan 2010

lia, mojej strasne dlho trva, kym poriadne zaspi, cez den spi doobeda tak pol hodku a poobede, ked poriadne zaspi, tak vydrzi od jednej aj do siestej s pauzou na kojenie, potom okupeme a zas kym zaspi medzi 21 - 22 a potom spi za do rana do pol osmej s dvoma pauzami na kojenie, tak hlavne ze prespi, ked medzi tym dost mrnci a dozaduje sa na ruky 😀

ciefulik
13. jan 2010

ahojky :o)))
pfui pfui - prajem našej novej témičky veľa veľa stránok a plno spokojných mamičiek-pisateliek!!! 😀

lia - klobúčiky som kúpila ešte v lekárni /mám 16mm/. malá mi spí cez deň tak 2x2hodinky a v noci 3+4+3hod, už spala raz aj 5 a raz až 6 hodín v kuse a potom veľa papiiiii :o))

ja chodím von každý deň, dnes sme boli hodinku aktívnej chôdze - sa chcem zbaviť tých kg navyše, nejak sa mi vôbec nedarí ☹ ☹ - vy akooo s kilami po pôrode????

my zajtra končíme 600nedelie, už sme boli aj na kontrole - som úplne ok, už beriem ak anti /cerazette/))), ale tiež uvažujem potom o tej inj....MEINKA poradí 😉

zajtra kĺbiky, bodaj by sme už nemuseli naširoko!

ciefulik
13. jan 2010

baby, v čom máte deti cez deň, keď ste napr. v kuchyni, obývačke???

lia
13. jan 2010

to ti super spi aela,akoze pauza krmenie??u nas to trva cele strasne dlho,ide mi to na nervy,zaspava mi na prsniku ,ked ju chcem dat odgrgnut,zobudi sa,damju na prsnik,zaspi a takto to ide dokola a potom este musim ist urobit nutrilon.
cief,to ti vela nespinka,moja uz vsetko sleduje,jej sa asi nechce spinkat,no uvidime,lebo doteraz mi plakala cele dni,bolo to hrpozne 😔
ja som iny tucko cief,ale ja sa dopujem zakuskami,lebo sa mi ziadaju a na nervicky funguju,ale poviem vam,vcera som bola suca do pk.
my uz nebalime,mame to ok konecne

zvalka
13. jan 2010

Lius,cez den spi niekedy hodku,niekedy 2,3,4 🙂 ale medzi spankami vydrzi byt hore tak 1,5-2hodky 🙂
ja s kilami fajn,mam menej o 2kg,ako pred tehu 😵 lius,krmim v noci tak 2krat.okolo polnoci,okolo 2hej.potom uz o 5. Niekedy,ked zaspi o polnoci,papame az okolo 4. Tak to len raz v noci 🙂

aela
13. jan 2010

lia, ja ju kojim poleziacky, ja mam take velke didy 😀 pritom zaspi a spime dalej, ked nezaspim, tak ju prelozim do postielky 😀 😀

zvalka
13. jan 2010

Aj ja tak alea.v noci len poleziacky,tak zaspi a vacsinou uz zostane u nas v posteli 😅 😵

lia
13. jan 2010

a zaspi ti hned po krmeni v noci zvali??
aela,ty sa mas,ja si musim zasvietit trosku 🙄

zvalka
13. jan 2010

Lius,zvykne zaspat.niekedy jej chvilku davam dudku,hladkam a zaspi. Ale dnes rano napr. Od pol 5 do 6 bola vyspata,rozpravala mi,vyskierala sa 🙂
cief,ja mavam malu na gauci,v kresielku fisher -ale v zavinovacke,alebo v manduce 🙂 ale my sme malo uz doma.staale kocikujeme.mam tu 2kamosky.tak chodime spolu kocikovat

saska73
13. jan 2010

zvalka - tak ti poviem, že mne už manžel krokomer kúpil 😀 , aj ho už mám v kočíku pod fusakom pri nožičkách, taký bezkáblikový a poviem ti, že sa to nezdá, len taký malý okruh som si dala po sídlisku a 2,6 km sme prešli

meinkonka - mne dr. zahlásil na kontrole po 6 nedelí, že " ani vám antikoncepciu ponúkať nebudem, nech pracujete už na druhom bábatku" 😀 😀 😀 Ale na to sa teda ešte necítim. Myslím na druhé dieťa, na to "pracovanie" na ňom áno 😀 😀 😀 😀

saska73
13. jan 2010

zuzuxx gratulujem k dieťatku a mamičke želám rýchle zotavenie. 😉

meinkonka
13. jan 2010

saska ja dnes tiez idem "pracovat na tom" po par mesiacoch😀 😅 🤐 /psssst, ale nikomu nehovor/

saska73
13. jan 2010

mein - budem ako hrob 😀 spoľahni sa

Dnes som happy, konečne som bola po dlhšej dobe vonku, malého som nakojila, nechala ho tatovi s odstriekaným mliečkom pre istotu a so sestrou sme boli v meste, pokukať niečo na krst - kúpila som biely svetrík, jeden overal - ten idem zajtra vrátiť, lebo je veľký, a vrátim sa domov a obaja moji spacáčkovia ešte spinkali 😀

triminka
13. jan 2010

ahojte maminky...

tak vas tu citam od vcera,ale nestihala som nic napisat. stale nieco okolo malinkej je treba.mame totiz asi laktacnu krizu,lebo sa nam mliecko straca a pije velmi malo. je na prse nervozna,place jak keby som ju drala,lebo netecie tak,ako bola zvyknuta.tak dufam,ze to prekoname.
uz ficim na homeopatikach,vinei,nelako pive,lejem do seba 3-4l tekutin,snazim sa aspon raz za den si aspon na hodinku pospat,odsavam po kojeni...tak dufam,ze to zaberie a mliecko sa zasa rozbehne 😔

zajtra idem k nasim asi na tyzden,tak nebudem tolko sama ako doma.a maminka mi navari 😵

hehe vy uz na "pracovne" zalezitosti myslite,aj sa chystate? no ja zatial ani "pracovat" eee....som nejak z toho kolotoca okolo malej vyblita a ani tam dole sa na to necitim... 😒