Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
ahojte, prepacte, ze sa vam sem vtieram, len chcem ponuknut Pampers 2 (3-6kg) - 94ks = 16 EUR + par uz z nacateho balicka zadarmo... nam su uz male 😉 Ak by mal niekto zaujem prosim IP. Prajem pokojne noci a dni 🙂
my sme dnes boli 3,5 hod. vonku a ja krasne vymrznuta
už by sa mohol zobudiť treba sa isť kupaaaaaaaaať
ahojte mne dnes mamka kupila stahovacie nohavicky - M-ko - som sa smiala ze do nich nevleziem ale teraz ich mam a som happy - uplne inac vyzeram - ziadne brucho nic ani nevidno ze som bola tehotna len taka pribrata vyzeram 😉 sa tesim velmi a stali 9eciek 😉
vlastulka, iwa - netusim ako sa ta injekcia vola. ale to je normalna antikoncepcia v tekutom stave injekcne podana a ucinkuje 3 mesiace. cize po 3 mesiacoch dalsia. vraj je velmi spolahliva. stala ma 13 eur a picha sa do riti 😀
noe po cisarskom sa chodi na kontrolu uz po 4tyzdnoch. cize cisarske maminy maju styronedelie 😀
mein po 4? to prvy raz pocujem... ja sa cgystam po 6 😕 😕 😕 😕
cauteeeeeee
na dze sce??kukam jak puk 😅
no konecne klud.mame strasne problemy s travenim pandulik,iwa.zajtra budu vysledky,dufam,ze to bude len docasne.
My chodime kocikovat doobeda cca 2-3hodky,poobede aspon hodku 🙂 milujem kocikovanie,uz si dam krokomer,nech viem, kolko km nakocikujem denne 🙂
baby,kde ste kupili klobuky medela??
tak dlho byvate vonku uz zvali??v noci ti kolko prespi??
my kym sa vychystame,uz ani chut nemam na von 🙄
kolko vam spia cez den??my az teraz zaciname konecne,teda dufam,doteraz my spala kvoli brusku iba hodinku cez den ☹
aha,sama som tu??super 😀 po 1500 rokoch 😅
Medelu v lekarni,lius😉 ale kasli na klobuciky 🙂 skusaj bez nich 😉
v poslednej dobe mi zaspava vecer neskoro,o 23,24hod.ale potom spi uz.len na papanie zobudi a buvame dalej 🙂
Cez den mi dost spava.vydrzi hore tak 1,5-2hodky.
nebudem zvali uz skusat,skusala som a nejde to malej,mozno ma blok z tych soplikov,strasne sa jedovala,nevie sa prisat,niekedy to islo,pricucne sa konecne a hned sa odtiahne,to zase nejde a ja som z toho mala strasny stres. 😖 kebyze mi to niekto ukaze.v ktorej lekarni??u nas ich nemaju 😖
a kolko krmis v noci??
2 hodky za cely den je hore ci ako??
lia, mojej strasne dlho trva, kym poriadne zaspi, cez den spi doobeda tak pol hodku a poobede, ked poriadne zaspi, tak vydrzi od jednej aj do siestej s pauzou na kojenie, potom okupeme a zas kym zaspi medzi 21 - 22 a potom spi za do rana do pol osmej s dvoma pauzami na kojenie, tak hlavne ze prespi, ked medzi tym dost mrnci a dozaduje sa na ruky 😀
ahojky :o)))
pfui pfui - prajem našej novej témičky veľa veľa stránok a plno spokojných mamičiek-pisateliek!!! 😀
lia - klobúčiky som kúpila ešte v lekárni /mám 16mm/. malá mi spí cez deň tak 2x2hodinky a v noci 3+4+3hod, už spala raz aj 5 a raz až 6 hodín v kuse a potom veľa papiiiii :o))
ja chodím von každý deň, dnes sme boli hodinku aktívnej chôdze - sa chcem zbaviť tých kg navyše, nejak sa mi vôbec nedarí ☹ ☹ - vy akooo s kilami po pôrode????
my zajtra končíme 600nedelie, už sme boli aj na kontrole - som úplne ok, už beriem ak anti /cerazette/))), ale tiež uvažujem potom o tej inj....MEINKA poradí 😉
zajtra kĺbiky, bodaj by sme už nemuseli naširoko!
baby, v čom máte deti cez deň, keď ste napr. v kuchyni, obývačke???
to ti super spi aela,akoze pauza krmenie??u nas to trva cele strasne dlho,ide mi to na nervy,zaspava mi na prsniku ,ked ju chcem dat odgrgnut,zobudi sa,damju na prsnik,zaspi a takto to ide dokola a potom este musim ist urobit nutrilon.
cief,to ti vela nespinka,moja uz vsetko sleduje,jej sa asi nechce spinkat,no uvidime,lebo doteraz mi plakala cele dni,bolo to hrpozne 😔
ja som iny tucko cief,ale ja sa dopujem zakuskami,lebo sa mi ziadaju a na nervicky funguju,ale poviem vam,vcera som bola suca do pk.
my uz nebalime,mame to ok konecne
Lius,cez den spi niekedy hodku,niekedy 2,3,4 🙂 ale medzi spankami vydrzi byt hore tak 1,5-2hodky 🙂
ja s kilami fajn,mam menej o 2kg,ako pred tehu 😵 lius,krmim v noci tak 2krat.okolo polnoci,okolo 2hej.potom uz o 5. Niekedy,ked zaspi o polnoci,papame az okolo 4. Tak to len raz v noci 🙂
lia, ja ju kojim poleziacky, ja mam take velke didy 😀 pritom zaspi a spime dalej, ked nezaspim, tak ju prelozim do postielky 😀 😀
Aj ja tak alea.v noci len poleziacky,tak zaspi a vacsinou uz zostane u nas v posteli 😅 😵
a zaspi ti hned po krmeni v noci zvali??
aela,ty sa mas,ja si musim zasvietit trosku 🙄
Lius,zvykne zaspat.niekedy jej chvilku davam dudku,hladkam a zaspi. Ale dnes rano napr. Od pol 5 do 6 bola vyspata,rozpravala mi,vyskierala sa 🙂
cief,ja mavam malu na gauci,v kresielku fisher -ale v zavinovacke,alebo v manduce 🙂 ale my sme malo uz doma.staale kocikujeme.mam tu 2kamosky.tak chodime spolu kocikovat
zvalka - tak ti poviem, že mne už manžel krokomer kúpil 😀 , aj ho už mám v kočíku pod fusakom pri nožičkách, taký bezkáblikový a poviem ti, že sa to nezdá, len taký malý okruh som si dala po sídlisku a 2,6 km sme prešli
meinkonka - mne dr. zahlásil na kontrole po 6 nedelí, že " ani vám antikoncepciu ponúkať nebudem, nech pracujete už na druhom bábatku" 😀 😀 😀 Ale na to sa teda ešte necítim. Myslím na druhé dieťa, na to "pracovanie" na ňom áno 😀 😀 😀 😀
zuzuxx gratulujem k dieťatku a mamičke želám rýchle zotavenie. 😉
saska ja dnes tiez idem "pracovat na tom" po par mesiacoch😀 😅 🤐 /psssst, ale nikomu nehovor/
mein - budem ako hrob 😀 spoľahni sa
Dnes som happy, konečne som bola po dlhšej dobe vonku, malého som nakojila, nechala ho tatovi s odstriekaným mliečkom pre istotu a so sestrou sme boli v meste, pokukať niečo na krst - kúpila som biely svetrík, jeden overal - ten idem zajtra vrátiť, lebo je veľký, a vrátim sa domov a obaja moji spacáčkovia ešte spinkali 😀
ahojte maminky...
tak vas tu citam od vcera,ale nestihala som nic napisat. stale nieco okolo malinkej je treba.mame totiz asi laktacnu krizu,lebo sa nam mliecko straca a pije velmi malo. je na prse nervozna,place jak keby som ju drala,lebo netecie tak,ako bola zvyknuta.tak dufam,ze to prekoname.
uz ficim na homeopatikach,vinei,nelako pive,lejem do seba 3-4l tekutin,snazim sa aspon raz za den si aspon na hodinku pospat,odsavam po kojeni...tak dufam,ze to zaberie a mliecko sa zasa rozbehne 😔
zajtra idem k nasim asi na tyzden,tak nebudem tolko sama ako doma.a maminka mi navari 😵
hehe vy uz na "pracovne" zalezitosti myslite,aj sa chystate? no ja zatial ani "pracovat" eee....som nejak z toho kolotoca okolo malej vyblita a ani tam dole sa na to necitim... 😒

Ahojte.my sme boli s klbikmi a su ok 😵 tak uz nemusime nasiroko 🙂