Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
beruska - ja idem 1.2. na kĺbiky, tak som zvedavá, mali sme prevenčne baliť 6 týždňov ale vydržala som to tak 3 tt a zvyšok len sem tam, ked ho bolí bruško, tak sa nedá, ked sa chcem vyspať tiež nie.
zvali - fotky su uzasneee 😅
beruska, ja malej nedavam tie postolky, len latkovu plienku jednu medzi nozky, aj v porodnici to tak robili
zvalka, noe, kráááásne fotky na FB máte 😵
aela, no, mne kázal dnes dve plienky a poštolkáče a brutááál naširoko nôžky, veď chúďa do takej neprirodzenej polohy by ich mala... keď ich má v poriadku, tak nechápem načo.... a ona je zvyknutá si hýbať a kopkať, bo hocikedy si poprdká, inak by bola nervnáááá 😀 😀 😀
beruska, nam v porodke ukazovali, ze dve plienky su vela a tak strasne nasiroko tiez ze netreba, tak snad, ked teraz mala tie klbiky ok, tak po 2 mesiacoch zase budu
dakujem dievcata, no krasne nasa hviezdicka pozovala 😵 😵 😵
ahojte
sa musim pochvalit ze po tolkom kritizovani kolko moj maly nespi dnes prespal cele poobedie s prestavkami na kojenie a na vecerne kupkanie.
postielka nam dosla, aj kolotoc na nu, zmensim fotky a pridam. slubujem uz dlho som nepridala len na FB!
tak dobru nocku maminy a deticky. x
tak uz som pridala par fotiek. dlho to trva kazdu zmensit...
pekna fotka zvali mala je chutnucka gulicka 🙂
Pandul, krásny je malinký a super postieľka 😉 aj ten kolotoč vyzerá super 🙂 juj, šla by som búvať, ale musím žehliť ešte, keďže pol dňa sme dnes boli ta het.... 😕
Ahojte mamicky 😎
dnes sa mi stalo cosi nezvycajne:
pozerala som Tv a mala mi spala v naruci, a ked zrazu zacala plakat - taky ten plac tzv. zly sen- zvykne to robit pocas spanku, iny typ placu ako inokedy, len si tak kratko zaplace, ako keby sa jej nieco snivalo zle a spi dalej, alebo sa na to preberie a zobudi- a s tymto druhom placu dnes zacala plakat a nevedela prestat! 😨
plakala a plakala asi 3 minuty, a ja som jej opakovala ze tu som s tebou a neboj sa, a ona nic....mm ma tam stresoval, lebo hned pribehol a zacal sa pytat co jej je ☹ co som ja pravdaze z toho placu nevedela, a tak som jej vyzliekla dupacky, odbalila ju z plienky, a ona sa vzapati aj chuda pocikala, asi z toho stresu 😖
tak som ju vzala a zobrala do spalne na manz. postel a dala jej prsnik do ust, na co asi pochopila ze som naozaj tam a prestala plakat, a zacala papat 😎 normalne jej az slzy tiekli ☹
stalo sa vam uz nieco take????
kim rossi, nam sa to stava sem tam...strasny plac ze? 😕 neviem z coho to je, ale ppodla mna len tvrdo spia a nieco zle sa im sniva a kym sa preberu, tak placu 😉
zvalka nadherne fotecky, sekne vam to spolu- vsetkym trom 😉 😀 😀
kim, iwi...aj nam tak semtam placka....asi to bude ok...kamoska mi hovorila ze sa im vraj spajaju vnemi v hlavicke...zaxinaju spajat veci a maju vraj z toho taky sum....su take zmetenucke...tak neviem
diky iwa, ja somô uz zvedava tiez na vase fotky 😉 uz ste boli, nie?
pandul, maly sebastianko je krasny 😵 ale uz zacina vidiet, ze je mulatik 😉
kim, zaplace sem tam zo spanku, ale takto velmi este neplakala 😕ale asi sa jej fakt nieco zasnivalo len
ahojte -
ja sa chcem sankovať
beruška - a prečo si nedavala ortopedicke ????
kim - ak sa pocikala pritom neplakala ona od bolesti
moja tiež v spanku plakala a ked som ju rozbalila sa vicikala a bolo dobre jej vadil ten moč ju štipal
a dnes sme sa krmili v noci 2 krat a potom až rano o 7 krasneeeeeee
dnes poobede idem po ne 😉 ja som tiez veeelmi zvedava 😀 😀 ale ja som sa s nou nefotila, my az ked pojdeme koncom marca s Ivou a Matejom sa fotit, tak sa odfotime vsetci 😉 😀 a okrem toho nie som ako ty fotogenicka a musim zhodit 10kg dovtedy 😀 😀 😉
no zvalka...kraasnucke fotecky mate...malicka je rozkosna a mamina len tak ziari 😉
my najnovsie ficime na ludovkach 😀 od rana je umrncany...pustila som mu stv1 krajiceka a tam teraz vyhravaju ludovky a maly zaspal z fleku 😀
pandula - krasny je mali
zvalka - mala je rozkošna kto vam robi fotky krasne fakt
rush - pekne 😀 😀
moja fičala na hip hope a mali ešte neviem
ten si asi zvikne na všetko
pandul...ten vaz je uz aky velky...a uz sa zacina pekne scokoladovatiet 😵 to bude fesacisko... 😎
pandul, naozaj veľmi pekný je a už tuším tmavší trošku - nádherný bude chlapisko jeden! budeš baby sprede domu odhánat! 😀 😀
my sme buvali od 21 do 9 s krmenim o 2 a 6 🙂 sa tešííím))
a tera zas papame a malá dala prestávku a prežúvala to mliečko ako keby šniclu som jej dala 😀 😀 😀 😀
a ja chcem vidiet zvalkine fotky ☹ Ja vas nemam nikoho na FB. Nemozete mi niekto poslat zoznam mien, aby som si vas popridavala? Prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim 😉
pandul, maly je rozkosny. Ale na jednej fotke uz vidno, ze je to taky mulatko zlatučky čokoladkovy 😉 Zatial taka mliečna čokoladka 🙂
ako davat babätka spat bez zavinovačky? Na bok? lebo ja dam moju na bok a ona sa hodi na chrbatik. Nechcem aby mala zlezanu hlavičku vzadu. Aj ked väčšinou ju ma nabok otočenu... 😨
jaj, no a že GRG aký sme dali - pozerám na ňu na pleci, že čo a ako a ona že BLEÉ a mamina mala mliečko na čele :o)))) jááááááááj, milujem ju 😀 a ešte sa mi aj smeje teraz chi
cief :D :D
caute 🙂
aj nas kakava rano okolo piatej 😉
cief, aj my sme boli hore o 2 a o pol 6 😵 😵 😵 a spala od pol 9 🙂
iwa, neprehanaj 😀 co by si nebola fotogenicka, neboj, toto je len vyber fotiek, vyzerala som na niektory vselijak 😀 a ked sa to spravne poretusuje, tak hned to inak vyzera 😉
noe, kamaratka sa venuje foteniu, vela foti deticky, aj tie tehotenske mi ona robila 😉
no uz sa tesim von, pojdeme hadam okolo 11
my sme zaspali okolo 20tej a papali sme o 1:30 a potom az o 6tej...parada...keby to takto fungovalo stale som v pohode :D a teraz sa zase budi....uz budeme hladovyyy...tak sa ideme kojit...tak zatim...

zvalka - náááádhera, normálne by som všade musela napísať komentár, krásne fotky máte, veľmi vydarené a malinká je nazjedenie 🙂