icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

vlastulka
29. jan 2010
rush
29. jan 2010

nam po kontrole tiez povedali, ze nemusime na siroko balit 😕 tak uz by sa hadam mali dohodnut ze ako to vlastne je...ci treba ci nie...sak toto je uz o nervy v tomto dnesnom svete...jedny hovoria tak, druhy onak...tu uz nikto nic negarantuje????! 😝 🙄

noemi01
29. jan 2010

beruška - jasne že stači aj ja tak balim

beruska.zuzanka
29. jan 2010

žeby som aj ja začala dve teda tie plienky dávať? no uvidíme, zatiaľ jednu, v pondelok ideme ortopédovi a povie nám 🙂

ja mám strach zasa z toho balenia, bo máme v rodine ženu, čo ju balili naširoko a má tak dokatované kĺby, nohy z toho, že až ☹

beruska.zuzanka
29. jan 2010

rush 😀 😀 😀 LCDcko, liposukciu.... 😀 😀 😀

zuzitka
autor
29. jan 2010

ideme papať, už vykrikuje na mňa 😉

noemi01
29. jan 2010

idem aj ja on my nebude spať doma ideme do ulic

beruška nič sa nestane ked jej to budeš davať istota je gulomet
preventivne
kamoška tiež nedavala a už 4 krat ide na kontrolu čo to nemaju dobre a trubka nie že by sa poučila aj tak mu to neda a hlavna vec že už mali sedi a zle sa mu sedi tak lebo ho to tlači tak kašle na to

pietra
29. jan 2010

vy ste toho dnes riadne popisali, ledva som vas docitala

zuzitka, to je mi luto, ze sa musis trapit kvoli takemu blbcovi, co si nevie vazit rodinu ☹

ja som nasiroko nebalila. V porodnici sice vraveli, ze mame balit, ale sono klbikov nerobili. Marcovi to bolo neprijemne, kedze v tom sirokom baleni nevedel poriadne hybat nozickami a bruko ho este viac bolelo. Pediatricka povedala, ze pred rokom sa zrusilo siroke balenie ako prevencia a teda balit nemusim a nech pockam, co povie ortoped. U toho sme boli tento tyzden a balit nemusime. Ale aj teraz, aj pri dcere mi vravel, ze skostnatenie jadierok a siroke balenie nema ziaden suvis. Jadierka skotnatievaju v uz vyvinutom klbe, siroke balenie je dolezite pre ten klb a nie pre jadierka. Tak zase co lekar, to iny nazor, ale ja nasmu ortopedovi doverujem

a este som nieco chcela, ale kym som sa preluskala tymi stranami, co ste popisali, som aj zabudla

pietra
29. jan 2010

dnes sme zas po par dnoch boli na 2-hodinovej prechadzke, konecne sa teplota vonku trosku umudrila 😀 Tak dobre mi to padlo

zuzankaro
29. jan 2010

pietra ani my nebalime uz nasiroko, tiez nam v porodnici vraveli ze nebalit ale pediatricka vravela ze pre istotu mame balit a ortoped nam povedal ze je to v poriadku a uz ho nemusime balit, tiez mu verim

meinkonka
29. jan 2010

ja som sa s malym presla pol hodku po dedine a teraz uz hodku a pol pokracuje pred domom v kociku a ja zatial varim a upratujem. este ho necham kym doumyvam riady a hajde papat. joj jak dobre, ze v dome byvam 😀

ja som balila od narodenie a potom ortoped povedal este 2-3 tyzdne preventivne a potom uz nemusim. to sme tam boli pred tyzdnom a pol. takze este tyzden vydrzime a koniec. maly to uz tiez nema rad, lebo sa nemoze dobre vyprdkat, takze mu to casto davam dole.

saska73
29. jan 2010

Už som doma aj od dr. aj z vychádzky. malinký celé kontorlné sono hlavičky prespal 🙂 vytiahla ho sestrička v overale z fusaku, oprela sa s ním o stôl, dr. mu dala dole čapičku, namazali gél na hlavičku a malý len buckal, že aké dobré bábenko mám sa čudovali, sestička mu dala aj pusu na líčko, že si nemoha pomôcť 😀
Ale inak detský neurológ, vojdem do čakárne 8 chlapov a smrad ako v poslednej staničnej krčme 😝

Napriek Zuzitkinej situácii som sa aj zasmiala
noemi - maliar natierač, žeby 😕 😀 a to dedičstvo 😀
rush - že taxikár v NY 😀
iwa - ty si žena činu, pekne sused s bytom, však ,čo si budeš nohy zrážať po uliciach a zháňať 😀 😀 😀

saska73
29. jan 2010

Môže sa jesť smažená cibuľa ? 😕 mám nenormálnu chuť na zemiakovú kašu

meinkonka
29. jan 2010

ja davam do varenia aj cibulu

saska73
29. jan 2010

mein - si sa doobeda pýtala na prebaľovanie, no veľmi často, môj kaká takmer do každej plienky a ked nie, tak má v nej totál napišané, som to pár razy odvážila aj vyše 1 deci 😀. Ak chce okamžite jesť po prebudení, tak ho prebaľujem až po papaní, inak pred a prebaľujem aj po cvičení.

Inak som ho dnes po dlhšej dobe vážila, za 12 dní pribral 528 g

beruska.zuzanka
29. jan 2010

Ja som už cibuľu nejedla dva mesiace takmer 😕 a taakuu mám chuť na ňu :-P aj na cesnak 😝

pietra
29. jan 2010

cibula je problematicka len surova, nie? 😕

zuzitka
autor
29. jan 2010

ja jem aj varenú aj smaženú cibulu, nemáme problem s ňou 🙂

a prebalujem asi tak často ako papáme. nejak 6-7 plienok za deň ... teda ked zrovna nekaká hned po prebalení

saska ... aj s alexom musím ísť na kontrolný UZV hlavičky, len sa neviem dovolať a objednať

saska73
29. jan 2010

pietra - práveže neviem, či len surová, všade píšu inak, cesnakovú polievku som jedla teraz ako som bola perchladnutá, nebadala som na malom nič zvláštne (prdká si ako vždy 😀 , možno o trošku viac)

aela
29. jan 2010

saska, ja davam do jedla aj cibulu a cesnak aj ked v mensich davkach

rush
29. jan 2010

do varenia ja cibulu davam...surovu radsej nejem...je to predsa len silne aromaticke cudo 😉
sme sa inak napapali a cakam kym to malemu sadne aby sme sa hned nedogrcali a asi vybehneme aj my nachvilu navzduch...mamine sa nexce doma sediet 😀

pietra
29. jan 2010

saska, cesnak by sa nemal tusim len preto, ze je aromaticky a meni chut mlieka
Cibula naduva, ale podla mna len surova. Vsak skoro do kazdeho jedla cibula ide. To by sme fakt zili len na cistej vode a starom chlebe, keby sme dodrziavali vsetky zoznamy zakazanych potravin 😀

zuzitka
autor
29. jan 2010

ja som jedla aj trochu pikantný guláš a malinkému nič nebolo ... teda aspoň nič nepovedal 😀 😀 😀
aj kapustu s pečenou kačicou som si dala, ani to nič nerobila alexovi

ale viem, že čokoláda a granko majú hned naňho vplyv ☹ hned má vyrážky alebo červené líca 😒

rush
29. jan 2010

mne sa zda ze po vinei sa nam viac grckalo a este mu nesadol hruskovy dzus...skoda, lebo ten milujem 😅
inak dnes som mala vajcovu polievku a nutelove palacinky...tak som zvedava co na to maly...zatial sa tvari v pohode 😀 a vecer si dam madarsky gulas s knedlou...mnamky...

okrem kysleho, strukovin a kapusty a citrusov jem v podstate vsetko...

beruska.zuzanka
29. jan 2010

Akože sme sa dokadiliiiiiiii aj do celých poštoliek, ponožiek, pyžamka, až na celýýý chrbáát a tááák sa nám to pááčiloooooooo 😀 😀 😀 😀

iwa1
29. jan 2010

cafte..na FB mame foto...mame nejakych 215 foto, len zatial som dala zopar 😉

rush
29. jan 2010

iwi...uuuuzasne fotecky 😵

iwa1
29. jan 2010

no simca je malicky tucko 😉 😀 😀

zuzankaro
29. jan 2010

je zlatucka, taka mala baculka, mam doma podobneho jedaka 😀

pandula
29. jan 2010

jaaaj zuzit tak to je mil luto ... neda sa nic ine k tomu povedat. si silna zenska to zvladnes sama ale verim ti je ti luto ze sa o chlapcov nezaujima.

drzim palceky tebe aj malym bude to tazke ale bude zase dobre. x