Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
iwa krasne fotecky. to co to stoji take fotenie?
😝 aaaaaaaaaaaaa ide ma rozhodit...prebalim pokakaneho maleho, naobliekam do svetra, ciapky, overalu, zababusim do vanicky bez toho aby sa prebral...vyrychtovana odvlacim tento naklad dole 3poschodia aby som v kocikarni zistila, ze konstrukciu kocika mm nevylozil z auta, ktoreho kluce mi tiez zabudol nechat doma...joj jake mam nervy...tak sa mi maly dogrcal ked som ho vyzliekala ze strach...z tolkeho natahovania...ale predstavte si...spi dalej ako keby nic 😕
idem vas docitat...uff leje zo mna...takze dnesna vychadzka sa rusi.... 😝
iwi...zlata je mala...nie je tuci...je len dobre zivena 😵 ja to hovorievam na maleho...tiez je taky plnsich tvarov 😀
no vela ste toho nestihli popisat 🙂
idem si dat jest...z tolkeho vlacenia som akosi vyhladla 😀 bosse ako vam len zavidim co byvate v dome...
no mein...u nas je kazda plienka tazka...taka 100kg 😀 medzi prebalovaniami si cikne aj niekolkokrat...(prebalujem pred papanim...pripadne ked je hore a citim ze ma tvrdu plienku...alebo mrnci ) moj cika dost vela...aj tvoj by mal ked ma zltacku...aby sa cistil...preto musi vela papat...aby cikal aby sa liecil...ja ked som bola teraz v nemocnici, tak sme museli sledovat aj kolko vazia jeho plienky...aby vedeli ci ma dobru latkovu vymenu...no s tymto sme problem nemali 😵
rush my uz nemame zltacku 🙂
a kolko by mala vazit plienka, aby ta vymena bola dobra???
tak to je super mein...tak to je super, ze uz je zdravucky...neviem kolko je optimum...podla toho kolko spapa
rush ale ty si minule pisala, ze ti spapal 170ml. to kolko krat mu davas papat?
lebo moj papa tak 10x denne, tak to by vypil 1.7litra 😕
berus, tak aj tvoja dnes nakladla? 😀 Nasa Ninka dneska v lehatku hojdacom sa sladko usmievala. Bolo mi to podozrive, lebo to ona nezvykne byt az taka vytesena a spokojna. Zdvihnem ju a ona vsetko zlteeeee, az pod pazuškami bola pokakana 😀 Hned išla do umyvadla 😀 A stale sa usmievala, potvorka. Tie detiska to uz od mala vedia sa previnilo kukat a usmievat 😀
rush ahaho aky sme bielucky 😵 😵 😵
https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage...
kolko mozem nechat malu v tom hojdacom lehatku Fisher Price? Myslite, ze je to dobre na chrbatik alebo je lepšie na rovnom ked lezi? 😕 😕 😕
mein, strašne pekné deco :o))
jaj, som sa tu dneska na vás pobavila..no konec
rush kočík 😉
noe penzista 😲 😉
milladka, my máme dnes tiež kako-rekord, som to normálne musela odfotiť 😀 a tiež blažený výraz na tvári
ahojte mozem sa k vam pridat 😉 mame OLIVERA narodeneho 15.12 🙂 rada by som si tu s vami vymenila nazory a skusenosti 🙂
cief 😀 Dnes je asi dobry vzduch, biorytmus im fiči o 106 😀
janka1 vitaj 🙂
milladka, keď to tak rozumne striedaš...aj tak aj tak, daj aj na bruško, nech hlávku zdvíha, chvíľu chrbát, bok, lehátko...tak podľa mňa. No určite ho tam nenechaj hodiny...to je jasné.. 😉
miladka presne ako pise ciefulik 🙂 vsetko s 🙂 mierou a bude isto aj vsetko OK
dakujem babule...
mein mame 215 fotiek na CD a knihu s vyberom z foto a stalo to 50€ 😉
ahoj janka vitaj v klube.
kukam ze ste nic nepopisali tak ja pridam
dosla nam porodna baba domov na kontrolu maly uz ma 5.10kg. jeeej bucko ledva si uz chrbatik citim. dnes je nejaky nespokojny teraz troska spinka snad to vydrzi je unaveny zase sa nevedel vyprdkat ale uz aj to bolo tak snad bude zvysok dna dobry.
uz je horeeeee 😖 ach jo ... tak caute holky
aj ja chcem nafotit maleeeeho ale tu to podla mna bude ina palka. musim pockat do leta to nas nafoti kamoska doma
ja som si dala pizzu tak som zvedava
rush - ešte grckate
nam sono hlavičky robili ešte v nemocnici
iwka super cena idem kuk
iwka - jeeeeeeee aky anjelik a s tymi kvetinkami no krasne u vas fotia u nas nič take neni
aj ja chceeeeeeeeeeeeeem
ja som tu dala robiť fotku malej jedna ma višla 600sk ale je veľka ako obraz
a dve male fotky 400 sk
tak u vas ešte super ceny a veľa fotiek
mein - ako dlho si stale nad malim v spanku aby sa zasmial 😀 😀
ja niekedy aj pol hodinu pozujem pred nim 😀
a aky je mali veľky koľko ma cm???
my sme taki krpati ale brada je moc veľka už presastla ta druha tu prvu 😀
noe no som strasne rada, ze to tak vyslo 😉 idem jej akurat dat spravit nejake foto, kym mam akciu 😉
inak tato baba mala teraz clanok v mam a ja- katka husenicova-rogel sa vola 😉
kocky, u nas hruza na chodnikoch, okolo panelaka nemame nic odhrnute, su len uzke vyslapane chodnicky od ludi, kocik sa mi ani tlacit nedal, len som ho dotiahla na najblizsie parkovisko a odtial k chodniku pri hlavnej ceste 😝
iwka - to bola akože akcia??? na fotky???
mne by stačilo 20 peknych a o tri mesiace dalšie a tak postupne

a este jedna otazocka. to kazdu plienku mate tazku? vlastne co zn. tazka? ze je v nej pisknute alebo za ma 100kg??? ja som z toho jelen. pytam sa, aby som vedela, ci mi maly dobre papa