icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

noemi01
29. jan 2010

no mne babka akurat poslala za 2 kartony zakuskou piekla
tak sa napchavam čo ma po kilach

zuzankaro
29. jan 2010

noe aj ja by som chcela taku babku! po porode mam nekonecnu chut na sladke a pocas tehu som sladke ani pomaly nevidela 😅
pandi - aj moj ma uz vyse 5kg - to je iny zaberak na chrbat a u mna aj hrudnikove svalstvo, stale ma pravy prsny sval boli 😝
aj ja planujem fotky maleho, tak rychlo rastie tak nech ho mam bubacika pofoteneho aj takehoto drobceka

pandula
29. jan 2010

mna dnes hrozne bolia krize baby. zeby mrska na ceste ??? 😕

dufam ze nie 😔

no 5 kilecko zuzi to je nieco nas je taka dlha spagata uz ma 60cm nezmesti sa mi pomaly do ziadnych pyzamiek 😀

pandula
29. jan 2010

noe - ja furt hladujem !!! 😢 poli mi nejake zakusky 😀

inak baby vy jete horalky? nasi doneisli kraibcu ja ich nejem koli arasidom ale mam hroooznu chut 🙄

zuzankaro
29. jan 2010

mi hovor pandi, kopu veci som uz musela vytriedit a niektore ani nemal! 😒

noemi01
29. jan 2010

pandula - prečo hladuješ???
tak ja vas pozivam mnam mnam 😀
ešte zajtra bude torta
ja papam horalky ale nie orieškove

aj my už mame asi 5 kil ked dobre ratam
a tiež boli chrbat

tami_tami
29. jan 2010

ahojte ja sa ucim a ucim a mucim... ☹ joj ma ide rafnut jaka som unavena... maly je umrncany tak sme mu zvysili dnes davku nutrilonu -asi uz mal malo...

janka1 - vitaj - aj my sme 15.12. narodeni 😉

noemi01
29. jan 2010

tami - šikovna si

ciefulik
29. jan 2010

tami, to ti nezávidím 😝 aj ja by som sa mala, no statočne to odkladám a možno sa na to aj vy... 😅

tami_tami
29. jan 2010

no zatial mam za sebou 4 dni skusok... posledna a najtazsia v tomto semstri ma caka v stredu... a kedze ju prenasam z min. roku tak ju musim dat...

joj maly mi pospal kus a zacal mrncat tak som zbalila papiere ze sa ideme kupat a pozeram ze spi dalej 😠 no pohoda lesna... cely den bol hore tak snad bude v noci spinkat ako anjelik lebo sa musim naucit aspon 10 otazok dnes 😒 joj spala by som strasne

pandula
29. jan 2010

tami vydrz pospis neskor ked bude po skuskach. drzim palceky... ta obdivujem la ledva stiham dychat niekedy asi uz mam stare kolenka 🙄

noemi01
29. jan 2010

pandula - že stare 😀 😀

pandula
29. jan 2010

no nastastie my tych veci vela nemali 😅

vela som dostala zadarmo ale niektore z toho ani neobliekol. pochybujem ze sa k tomu dostaneme.

tak caute idem. my uz okupkany nakrmeny tak snad uz drichme naozaj

iwa1
29. jan 2010

noe nebola akcia, tie fotky mam na CD 😉 a asi 20 ich mam v takej knizke krasne vytlacene 😉 a o dva mesiace sa ideme znova, lebo som bjednala decka na fotenie, tak simcu snad odfoti s nimi 😉

veci? ja som uz plnu tasku vytriedila a je mi luto, lebo niektore krasne veci ani neobliekla ☹

zvalka
29. jan 2010

dievcata, uz vas docitavam od 17tej asi 😅 ste toho popisali dnes 😉

zuzit 😒 ☹ 😠 tak to mi je fakt luto... je to od neho fakt bezcharakterne voci tebe, a hlavne voci detom ☹
ale verim, ze ked je to takto, tak ti bude lepsie bez neho, ako sa trapit ...

nasa tami tiez velmi obzera obrazy a najradsej ma taky, co mame od klimta: http://www.ramzes.sk/imgproducts/46/54/46542_IP... - tam vidi didu a babu, a taaaak nan pozera 😀
berus, inac dobre som sa pobavila, ze konecna a musela si vystupit 🙂
btw. aj my sme sa nasli s mm na nete, a tiez to nebol moj typ na prvy pohlad 😅 😕 ale no prerastlo to do lasky a sme spolu uz vyse 8 rokov 😉

mozem sa hanbit, zozrala som 4 palacinky s lekvarom, slahackou a grankom ! prave teraz o 22hod. 😅 😅 😝

beruska.zuzanka
29. jan 2010

zvalka, dnes sme sa tu nasmiali teda riadne 😀 poväčšine teda.... 😕

u nás už opäť všetci búvajú, len ja buntoším... 😀

vlastulka
29. jan 2010

Tak my sme sa vrátili o 20,15h z oslavy, sme boli gratulovať krsniatku Emke k zajtrajším meninkám 😉

Zvali nemusíš sa hanbiť, ja som teraz zbaštila 2 rožky s oravskou slaninou 😀

Tami ja poznám tie prebdené noci nad knihami a Viki si v postielke odfukovala. Naštastie to už mám za sebou a túto druhú materskú si vklude užívam, proste žiaden stres zo skúšok a tak 😝 Ale všetko zvládneš, si šikulka 😉

Ja už musím tiež malé veci vytriediť zo skrine, my sme tiež polovičku vecí nemali ani oblečené, kedže balíme naširoko, tak nám je všetko malé 😅

Iwi nááááádherné fotečky 🙂

iwa1
29. jan 2010

ja znuchavam co by som zbodla 😵

iwa1
29. jan 2010

vlasti dakujem 🙂

dnes sme mali plno ludi doma, bo mi dosli baby z prace kuki malu, tak bola z toho trosku mimo a vecer strajkovala so spanim 😀 ale uz chrni 😉

meinkonka
30. jan 2010

bre ranko 🙂

inak ja vzdy vykladam mm, ze jake hlody sa tu pustaju, sa furt len tak smejem pri pc, on na mna kuka, ze co, tak mu musim povedat 😀

cief dik za kompliment 😵

noe ani nie dlho, on zatvoril ocka a take grimasy robil

zoznamenie? tak mne sa pacil mm brat, som na neho cakala v bare, kym sa neukaze, lebo som vedela, ze prisiel zo zahranicia, no a on a objavil, ale so svojou este ovela krajsou kopiou a uz to bolo. laska na prvy pohlad. to bol mm. samoska, ze on uz stihol mat inu, /jednu, co som neznasala 😠 / ale ja som jej ho prebrala 😀 🤐 . a uz sme
11 rok spolu

meinkonka
30. jan 2010

dnes sme mali peknu noc, mm konecne spal s nami v spalni, no a maly spal od 20, papal o 24, o 4 a teraz o 7.30 a este spi. o tej 4 samozrejme sa na bolesti bruska zobudil

ciefulik
30. jan 2010

jeeej, mein ma predbehla 😉

dobré ránko

tak zoznámenie? prenajala som mm priestor na podnik, čiže ja prenajímateľ a on nájomník - môže byť? 😀 😀 😀

ciefulik
30. jan 2010

my spali od 21 do 3 a potom do 7 :o)) supiš
teraz sa rozprávajú s tatinkom v posteli, no na zožranie
inak naňho sa normálne viac smeje ako na mňa 😠 🙂

ciefulik
30. jan 2010

zval, ja o tretej v noci 2 lyžice nutely....no načo ju ten mm kupoval??????

berus, že konečná 😎

na jak vám včera išlo, konec.......

lubkaeck
30. jan 2010

dobre ranko 😉

noo som sa pekne pobavila na tych vasich hlodoch, len maly protestoval bo ja vas citam pri kojeni a moc sa mu dida natriasala 😀 😀 😀 😀 😀

zuzitka - mozno si povies ze nas do toho houby ale radsej sama ak s nejakym bezcharakternym prizivnikom, este by si daco chytila a to ti vazne netreba 😉 a podla mna sa ani nenazdas a najde sa chlap co vas vsetkych troch bude lubit a urobi ti este babu 😉 velmi ti drzim palce 🙂

zoznamenie- cely zivot nas delil len jeden barak, vobec ma nezaujimal, aje ked sme sa stretavali ako partia 😀 a chodili sme na tu istu strednu, on o dva roky vyssie, aj pozdravenku som od neho dostala ( len si nepamatame kedy mi ju dal 😀 ) a raz ked uz chodil na vysku som si mu v bare sadla na kolienka, bo nebolo kde 😀 a odvtedy ho mam na krku 😀 co je uz 11 rok 😉 ale celkom som dobre trafila - obaja sme sa "vyblaznili" predtym ako sme sa dali dokopy, cize uz zijeme kludny usporiadany zivot 😉 😀 😀 😀

teeeda vy mate chute, ja si ide m dat milu asik 😉 😀 a dnes ma mm na obed pecenu klobasu a ja si urobim moje oblubene makove slize 😉

a drobcovi vadi cervena paprika a ja by som za perkelt s haluskami asi aj vrazdila 😅 no vydrzim 😉

lubkaeck
30. jan 2010

a urcite tu mame aspon jednu Emku, tak zelam vsetko najlepsie a vela zdravicka 😉

noemi01
30. jan 2010

dobre ranko
aj nam sa spinkalo v noci dobre už iba 2 krmenia len aby to tak ostalo
a po tej včerajšej pizze ho dnes rano prehnalo

mein - aj mne moj hned padol do oka a tiež som si povedala tak ty budeš moj 😀
a naše prve rande bolo take divne , vlastne my mame asi všetko divne aj zasnubi aj svadba .......... 😕

noemi01
30. jan 2010

božeeeeeeeee zastavte maaaaaaaaa!!!!!!!!!
už som dnes zjedla 10 zakuskou ale som pažrava 😅

meinkonka
30. jan 2010

no my sme sa s mm na prvom rande tak ozrali /teda aspon ja 😅 / a sme sa zo srandy zosobasili, normalne aj s prstenmi, a ahaho a 5 rokov bola naozajstna svadba 😀

kvietok23
30. jan 2010

ahojte, mate uz svoje deticky poistene? ak by ste o tom uvazovali, ozvite sa cez IP, poslem ponuku. 😉