Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
noe aj ja by som chcela taku babku! po porode mam nekonecnu chut na sladke a pocas tehu som sladke ani pomaly nevidela 😅
pandi - aj moj ma uz vyse 5kg - to je iny zaberak na chrbat a u mna aj hrudnikove svalstvo, stale ma pravy prsny sval boli 😝
aj ja planujem fotky maleho, tak rychlo rastie tak nech ho mam bubacika pofoteneho aj takehoto drobceka
mna dnes hrozne bolia krize baby. zeby mrska na ceste ??? 😕
dufam ze nie 😔
no 5 kilecko zuzi to je nieco nas je taka dlha spagata uz ma 60cm nezmesti sa mi pomaly do ziadnych pyzamiek 😀
noe - ja furt hladujem !!! 😢 poli mi nejake zakusky 😀
inak baby vy jete horalky? nasi doneisli kraibcu ja ich nejem koli arasidom ale mam hroooznu chut 🙄
mi hovor pandi, kopu veci som uz musela vytriedit a niektore ani nemal! 😒
pandula - prečo hladuješ???
tak ja vas pozivam mnam mnam 😀
ešte zajtra bude torta
ja papam horalky ale nie orieškove
aj my už mame asi 5 kil ked dobre ratam
a tiež boli chrbat
ahojte ja sa ucim a ucim a mucim... ☹ joj ma ide rafnut jaka som unavena... maly je umrncany tak sme mu zvysili dnes davku nutrilonu -asi uz mal malo...
janka1 - vitaj - aj my sme 15.12. narodeni 😉
tami - šikovna si
tami, to ti nezávidím 😝 aj ja by som sa mala, no statočne to odkladám a možno sa na to aj vy... 😅
no zatial mam za sebou 4 dni skusok... posledna a najtazsia v tomto semstri ma caka v stredu... a kedze ju prenasam z min. roku tak ju musim dat...
joj maly mi pospal kus a zacal mrncat tak som zbalila papiere ze sa ideme kupat a pozeram ze spi dalej 😠 no pohoda lesna... cely den bol hore tak snad bude v noci spinkat ako anjelik lebo sa musim naucit aspon 10 otazok dnes 😒 joj spala by som strasne
tami vydrz pospis neskor ked bude po skuskach. drzim palceky... ta obdivujem la ledva stiham dychat niekedy asi uz mam stare kolenka 🙄
pandula - že stare 😀 😀
no nastastie my tych veci vela nemali 😅
vela som dostala zadarmo ale niektore z toho ani neobliekol. pochybujem ze sa k tomu dostaneme.
tak caute idem. my uz okupkany nakrmeny tak snad uz drichme naozaj
noe nebola akcia, tie fotky mam na CD 😉 a asi 20 ich mam v takej knizke krasne vytlacene 😉 a o dva mesiace sa ideme znova, lebo som bjednala decka na fotenie, tak simcu snad odfoti s nimi 😉
veci? ja som uz plnu tasku vytriedila a je mi luto, lebo niektore krasne veci ani neobliekla ☹
dievcata, uz vas docitavam od 17tej asi 😅 ste toho popisali dnes 😉
zuzit 😒 ☹ 😠 tak to mi je fakt luto... je to od neho fakt bezcharakterne voci tebe, a hlavne voci detom ☹
ale verim, ze ked je to takto, tak ti bude lepsie bez neho, ako sa trapit ...
nasa tami tiez velmi obzera obrazy a najradsej ma taky, co mame od klimta: http://www.ramzes.sk/imgproducts/46/54/46542_IP... - tam vidi didu a babu, a taaaak nan pozera 😀
berus, inac dobre som sa pobavila, ze konecna a musela si vystupit 🙂
btw. aj my sme sa nasli s mm na nete, a tiez to nebol moj typ na prvy pohlad 😅 😕 ale no prerastlo to do lasky a sme spolu uz vyse 8 rokov 😉
mozem sa hanbit, zozrala som 4 palacinky s lekvarom, slahackou a grankom ! prave teraz o 22hod. 😅 😅 😝
zvalka, dnes sme sa tu nasmiali teda riadne 😀 poväčšine teda.... 😕
u nás už opäť všetci búvajú, len ja buntoším... 😀
Tak my sme sa vrátili o 20,15h z oslavy, sme boli gratulovať krsniatku Emke k zajtrajším meninkám 😉
Zvali nemusíš sa hanbiť, ja som teraz zbaštila 2 rožky s oravskou slaninou 😀
Tami ja poznám tie prebdené noci nad knihami a Viki si v postielke odfukovala. Naštastie to už mám za sebou a túto druhú materskú si vklude užívam, proste žiaden stres zo skúšok a tak 😝 Ale všetko zvládneš, si šikulka 😉
Ja už musím tiež malé veci vytriediť zo skrine, my sme tiež polovičku vecí nemali ani oblečené, kedže balíme naširoko, tak nám je všetko malé 😅
Iwi nááááádherné fotečky 🙂
ja znuchavam co by som zbodla 😵
vlasti dakujem 🙂
dnes sme mali plno ludi doma, bo mi dosli baby z prace kuki malu, tak bola z toho trosku mimo a vecer strajkovala so spanim 😀 ale uz chrni 😉
bre ranko 🙂
inak ja vzdy vykladam mm, ze jake hlody sa tu pustaju, sa furt len tak smejem pri pc, on na mna kuka, ze co, tak mu musim povedat 😀
cief dik za kompliment 😵
noe ani nie dlho, on zatvoril ocka a take grimasy robil
zoznamenie? tak mne sa pacil mm brat, som na neho cakala v bare, kym sa neukaze, lebo som vedela, ze prisiel zo zahranicia, no a on a objavil, ale so svojou este ovela krajsou kopiou a uz to bolo. laska na prvy pohlad. to bol mm. samoska, ze on uz stihol mat inu, /jednu, co som neznasala 😠 / ale ja som jej ho prebrala 😀 🤐 . a uz sme
11 rok spolu
dnes sme mali peknu noc, mm konecne spal s nami v spalni, no a maly spal od 20, papal o 24, o 4 a teraz o 7.30 a este spi. o tej 4 samozrejme sa na bolesti bruska zobudil
jeeej, mein ma predbehla 😉
dobré ránko
tak zoznámenie? prenajala som mm priestor na podnik, čiže ja prenajímateľ a on nájomník - môže byť? 😀 😀 😀
my spali od 21 do 3 a potom do 7 :o)) supiš
teraz sa rozprávajú s tatinkom v posteli, no na zožranie
inak naňho sa normálne viac smeje ako na mňa 😠 🙂
zval, ja o tretej v noci 2 lyžice nutely....no načo ju ten mm kupoval??????
berus, že konečná 😎
na jak vám včera išlo, konec.......
dobre ranko 😉
noo som sa pekne pobavila na tych vasich hlodoch, len maly protestoval bo ja vas citam pri kojeni a moc sa mu dida natriasala 😀 😀 😀 😀 😀
zuzitka - mozno si povies ze nas do toho houby ale radsej sama ak s nejakym bezcharakternym prizivnikom, este by si daco chytila a to ti vazne netreba 😉 a podla mna sa ani nenazdas a najde sa chlap co vas vsetkych troch bude lubit a urobi ti este babu 😉 velmi ti drzim palce 🙂
zoznamenie- cely zivot nas delil len jeden barak, vobec ma nezaujimal, aje ked sme sa stretavali ako partia 😀 a chodili sme na tu istu strednu, on o dva roky vyssie, aj pozdravenku som od neho dostala ( len si nepamatame kedy mi ju dal 😀 ) a raz ked uz chodil na vysku som si mu v bare sadla na kolienka, bo nebolo kde 😀 a odvtedy ho mam na krku 😀 co je uz 11 rok 😉 ale celkom som dobre trafila - obaja sme sa "vyblaznili" predtym ako sme sa dali dokopy, cize uz zijeme kludny usporiadany zivot 😉 😀 😀 😀
teeeda vy mate chute, ja si ide m dat milu asik 😉 😀 a dnes ma mm na obed pecenu klobasu a ja si urobim moje oblubene makove slize 😉
a drobcovi vadi cervena paprika a ja by som za perkelt s haluskami asi aj vrazdila 😅 no vydrzim 😉
a urcite tu mame aspon jednu Emku, tak zelam vsetko najlepsie a vela zdravicka 😉
dobre ranko
aj nam sa spinkalo v noci dobre už iba 2 krmenia len aby to tak ostalo
a po tej včerajšej pizze ho dnes rano prehnalo
mein - aj mne moj hned padol do oka a tiež som si povedala tak ty budeš moj 😀
a naše prve rande bolo take divne , vlastne my mame asi všetko divne aj zasnubi aj svadba .......... 😕
božeeeeeeeee zastavte maaaaaaaaa!!!!!!!!!
už som dnes zjedla 10 zakuskou ale som pažrava 😅
no my sme sa s mm na prvom rande tak ozrali /teda aspon ja 😅 / a sme sa zo srandy zosobasili, normalne aj s prstenmi, a ahaho a 5 rokov bola naozajstna svadba 😀
ahojte, mate uz svoje deticky poistene? ak by ste o tom uvazovali, ozvite sa cez IP, poslem ponuku. 😉

no mne babka akurat poslala za 2 kartony zakuskou piekla
tak sa napchavam čo ma po kilach