icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

millada
1. feb 2010

za aky čas vam prišli tie peniaze tych 8000,- a potom zbytok tych 20 000,-? 😕

rush
1. feb 2010

my do poradne raz za mesiac...a peniaze si ja este musim poziadat 😝 takze neviiiiiiiiiiim

saska73
1. feb 2010

rush - si skvele zladená s kočárom 😉 🙂 super vyzeráš

tie pupáčiky aj môj mal ale u mu to mizne, také drsné to bolo na spodku tváričky a na troška aj hore na hrudníčku

millada
1. feb 2010

rush, tiez mi to dr. povedala. Dufam, ze jej to čo najskôr zmizne, lebo od narodenia mala krasnu pokoztičku. Dufam, ze to nema z toho mojho cmukania, bo furt jej tie lička bozkavam 😀
A maly Edko je rozkošny. Riadne velky uz 🙂 A ty si ako pekne zladena s kočikom. No kočka 😉

saska73
1. feb 2010

do poradne raz za mesiac, peniaze detto rush - este nemam papier od gynekologa potvrdeny 😅

rush
1. feb 2010

joj sasi mi hovor...bola mi zima jak fras...pytam sa mm ze ako je vonku (bol viniest smeti) a on ze super teplo, jeden stupen, slnko svieti....tak som si trufla dat kratky kabat...prideme do mesta...skoro som odpadla tam vietor jak slak, zima jak v ruskom filme 😝 😀 skoro som odmrzla...to bolo asi najkratsie kocikovanie v nasej historii 😅 boli sme vonku tak pol hodku a sup k svokrovcom na teply caj 😀

millada
1. feb 2010

bety, my do poradne raz za mesiac chodime. Ale mozem kedykolvek zavolat, keby niečo 🙂

rush, to si ešte vobec nepoziadala? Lebo ja zatial o tu prvu čiastku a ten zbytok po doziti 28 dni, ale nemam ešte od gynekologa potvrdenie o prehliadkach a od detskej tiez nie. Tak to az potom odnesiem.

cropina
1. feb 2010

Čaute baby, dávno som tu nebola, teda čítam vás poctivo ale písať nejako nestíham 😨

Ale toto vám musím napísať: naše dieťa nadránom vyliezlo zo zaviazanej perinky 😕 😕 😕
4:30 som ho uložila v perinke do postieľky a o 6:30 išiel MM do roboty a pýta sa ma, že to je čo, to ty si ho vybrala z perinky? A ja kukám a skoro som odpadla. Perinka na svojom mieste a malý Matej vylezený pod ňou 😀
Dala som na FB aj fotku, ja si to fakt neviem vysvetliť, ako sa mu to podarilo...

Mein pterodaktyl nemá chybu 😀 😀 😀 My ho pri tých zvukoch voláme votrelec 😉 A kamoška zase diviak 🙂

Tie vyrážky máme aj my, najskôr na líčkach, teraz viac na bradke. Doktorka povedala, že oplachovať repíkom.

rush
1. feb 2010

no ja som este nic neziadala...a to sa nie naraz ziada? 😕 no musim si na to sadnut, nieze nam to prepadne 😝 😅 mm by ma zabil 🤐

rush
1. feb 2010

cropi 😀

pata31
1. feb 2010

ja som doteraz chodila kazde dvy tyzdne a teraz neviem, ci dnes mam ist ci nie...asi este zavolam dr 😅
a moja ma tiez tie potnicky, nam dr dala oilatum, tak trosku to pomohlo...
inac moja mala tuto noc zakazdym, ked bola hore, tak len kakala...a stale som jej pomahala s rurkou, lebo samej jej to neslo...tak som bola hore stale skoro dve hodiny...potom tri hodiny spanku, potom zase dve hodiny hore a rano od siestej uz skoro vobec nespala 😖

cropina
1. feb 2010

Mili mne prišili tie peniaze naraz (aj sme žiadali naraz) a prišlo to rýchlo, asi do 2 týždňov.

aleela
1. feb 2010

Ahojte baby, tie co mate babatka s pupacikmi na tvaricke, maju aj bielu bodku(niektore z nich) a su vystupene? to je to akne novorodenecke, to sme mali hned po narodeni(maly to mal na čele) a zmizli same, avsak teraz ma po celej tvaricke cervene vyrazky, nevystupene, a drsnu tvaricku, ma to po lickach a po brade. V oboci, medzi obociami a na usnych lalockoch ma uplne suchu kozu. Mate aj vy nieco take? V kombinacii s tou suchou kozou? Sa bojim, ze to moze byt ekzem..... ☹

pandula
1. feb 2010

aleela my mame taku suchu kozu troska drapkavu presne tam kde opisujes stale mastim a nic nepomaha moc by som sa tym nezaoberala ale ked pojdem k dokymu na ockovanie o 2 tyzdne spytam sa.

millada
1. feb 2010

alela, niečo podobne mame aj my 😒

cropi, vitaj 🙂 Tak maly je riadny šikovnik, takto vyliezt 😀

pandula
1. feb 2010

cropi nas ked zacne dupat a sermovat v perinke celu ju rozbura rozopne ale zatial este neskoncil pod nou 😀

mas silaka chlapa

zuzankaro
1. feb 2010

caute baby
aj moj maly ma presne to co pisete, ruzove vyrasticky a drsnajsiu pokozku na lickach a suchu pokozku ma zas na oboci, asi to je bezne u deticiek
rush tebe neprisla pozvanka od MÚ na uvítanie drobcov 4.2.?

cropina
1. feb 2010

Pandul no ja som bola dosť zhrozená, lebo sa tam mohol zadusiť, keď mal hlavu v tom tuneli. A ja som vôbec nič nepočula, neviem či som tak tvrdo spala, alebo on išiel tak potichu 😀

pandula
1. feb 2010

rush mama kocka. nech ti ritka omrza ale dobry kabatik mas 🙂

aj my mame cerveny kocik, som zacala nosit taky velky sal pasikovy a je tam vela cervenej k nemu. aby vedeli ze spolu patrime 😀

pandula
1. feb 2010

cropi tvrdo si spala. ze maminy co koja produkuju v tele nejaky specialny hormon pri ktorom ked zaspis si hned v hlbokom spanku ... to mi povedali v nemocnici... aby som spala ked mozem aj hodinku lebo ze si lepsie oddychnem ako normalny clovek ze to tak telo zariadi kedze babetka nas potrebuju stale

cropina
1. feb 2010

Pandul tak to je super vymyslené 😉 Ale ja sa väčšinou zobudím aj keď len mľaská a teraz nič 😨

pandula
1. feb 2010

no malemu sa nepaci ze mama internetuje tak idem sa mu venovat lebo policka z knihami ho uz prestala bavit cauteee

cropina
1. feb 2010

My chodíme okolo 11:00 von, ale malý zahájil protestný spánok 😀 Asi ho zmohol ten výkon 😉

pandula
1. feb 2010

ja ked si prdne ale dnes sa rozculoval a ja zaspala a ked som sa prebrala uz spal 😅

aleela
1. feb 2010

Ale ste ma potesili 🙂 SOm rada, ze to nemame len my, lebo atopicky ekzem ma podobne priznaky(teda dufam,z e nemaju vsetky ekzemiky.... 😖 ). A my sme s tym boli uz aj na koznom, a lekarka skonstatovala, ze su to asi zapalene potne zlazy, ale moze to byt aj ekzem ale dufa, ze nie je...... Dala mu enjaku namiesanu masticku, ale ma neupozornila, ze je hormonalna....to som si vycitala len z listka z lekarne...tie sa nesmu pouzivat casto a pri babatkach velmi opatrne! keby si to nevsimnem, tak ho s tym natieram do dnes, lebo mu to krasne zmizlo po tej masti....zase jedna nezodpovedna lekarka..... teraz ho mazem modrou indulonou, tie suche miesta krasne miznu, ale vyrazky su raz lepsie a za par hodin zase horsie..... (maly to uz ma ale skoro mesiac) rozmyslam, ci to nemoze mat z mojej stravy....

meinkonka
1. feb 2010

tie vyrazticky, alebo take bodky, proste taku horsiu kozicku na lickach som si aj ja vsimla. asi je to v tomto veku normalne.

cropi ja odpadnem. aj moj sice niekedy polku tele ma vonku z perinky, ale celemu sa to este nepodarilo 😀

prispevok??? rush, nic si z toho nerob, ani ja som este nepoziadala rsp. uz som tam 2x bola, ale furt boli papiere daco nedobre takze tak.

meinkonka
1. feb 2010

...a dnes sa mi maly prvy krat prekakal na oblecenie. na bodynka aj dupaky 😅

saska73
1. feb 2010

pandula -tak to je dobre vymyslené s tým hormónom a ja som myslela, že to už odpadám od únavy i ked už malý celkom dobre spáva. Túto noc ma zase musel zobudiť manžel na kojenie 😅 že ho už malý kopol 😀

saska73
1. feb 2010

cropina - ten výlez tvojho malého je bombastický 😀