icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

beruska.zuzanka
1. feb 2010

Inak našla som tému o svokrách, asik jednu z mnohých, tak sa aj sem tam pobavím a zisťujem, že veľa maminiek je na tom podobne ako ja, čo sa tejto osoby týka...

https://www.modrykonik.sk/forum/show.php?vThrea...

millada
1. feb 2010

davate stale spat babätka v zavinovačke? Ja som tu kokosovu vlozku vybrala, lebo v tom ju neviem nabok ulozit. Alebo davate na chrbatik? A ked nedavate do zavinky, ako ukladate??? 😕

noemi01
1. feb 2010

ahojte tak my sme po poradni
tvarička že to su poteničky 😕 a moj ma iba 2 svetriky tenšie na sebe ja ho moc nebabušim

a krasne priberame doktorka nas chvalila mame 5 kg
teda za 7 tt pribral 2 kg maly tučko a +4 cm na dlžku

a liehujem tvar každy den tak skusim dať pytiol na 2 dni

lia - aj moj rad spava vonku ale zaspi my aj doma na taku hodinku nie viac
ale tvoja ma riadnu vydrž to od 5 rana do 12 ti nespala???

tak rano sa vyber do obchodu na nakup s kočikom
lebo je potom nervozna ked sa tak dlho nevie usalašiť
a neboj sa ona z toho vyrastie

noemi01
1. feb 2010

beruška no tak tema svokri musi biť pekne nabita prispevkami 😀
aj ta moja je pripad
aj ked za tie roky si zvikam a už ma to neprekvapuje už som odolnaaaaa 😀

milada - my sme ešte v perinke lebo grcka a bojim sa ho ešte nechať spať na chrbte
tak na boku a vyvišene

ale nad ranom si ho rozbalim nech si pokopka ,poprdka ,

meinkonka
1. feb 2010

milli ja pouzivam tiez este zavinku na noc, tiez som vybrala tu kokos. vlozku. ale cez den niekedy aj tak na chrbatiku bez, ale to ho mozem sledovat.

noe super 😉

meinkonka
1. feb 2010

lia skus ju obliect ako na vonku a otvor okno v izbe a tak ju nechaj spat v postielke alebo hocikde inde. na mojho to zabera, on niekedy zaspi uz hned ako ho obleciem, len preto, lebo si mysli, ze ide von. 😀 ten cerstvy vzduch fakt robi zazraky.

millada
1. feb 2010

zuzitka, ako fotis maleho, ze mas take krasne fotky? Mas aj špeci fotak? Ja furt narobim červene oči, ked nastavim proti červenym očiam, je to rozmazane... 😒

vlastulka
1. feb 2010

Ahojte, tak ja doobeda gruntovala celý dom po včerajšku 😝 , mm mi aj koberce všetky na snežiku vybuchal, tak sú krásne vonavé 😅 A teraz som pridala fotečky zo včerajšej oslavy na facebook, tak ked tak nakuknite 🙂

Sofinka spinkáva iba na chrbátiku, kedže balíme na široko, inak by sa ani nedalo 😅 A hlavičku si sama točí, raz na jednu stranu , raz na druhú 🙂
No a mne tiež vnútri veľmi spinkať nechce, ale teda dneska akoby vedela, že doobeda mám veeeeľa roboty, tak celé doobedie spala v izbičke, potom sa napapkala a teraz spinká znovu 🙂

saska73
1. feb 2010

bola som vyše 2 hodín kočíkovať a teraz drobec spí v kočári na chodbe, tak som stihla aspoň podlahy umyť, prádlo vyvešať a dať prať a najesť sa. Dalas om si dnes potvrdiť ten papier u gynekologa a stratila som jednu rukavicu ☹ len na chvilku som si ich dala dole a položila na kočík, aj som sa vrátila po svojich stopách a nič

nebalím do perinky už ale od 7 tt, mam ho v tej perinke s kokosovou vložkou uloženého v noci medzi nami a len tak jemne previazaného a prikrytého dekou. Malý spáva horeznak a hlavu má bud rovno alebo si ju vytočí do strán, na bruchu nechce spať a ked ho polohujem na bok, tak zväčša sa mu to nepáči a prehodí sa ako chce ale pár razy som ho už na boku našla spať samého od seba 🙂

noemi01
1. feb 2010

milada - my mame drahy foťak a tiež su niekedy červene oči vždy to musim opraviť 😒
a asi lepšie my foti telefon 😀

saska - vy ste už velky už sa otačate???
už ti aj chyta hračky???
dominička my začala chytať tak v 3 mesiacoch hračky

millada
1. feb 2010

uz som sa raz pytala na to vyvolavanie fotiek cez net, ale ešte raz k tomu - o kolko su asi lacnejšie ako keby som ich dala len tak vo fotoshope vyvolat? Neviete ceny? Oplati sa to viac cez net? 😕

noemi01
1. feb 2010

milada - ja som objednavala teraz mala ma višla asi 1.80 sk a veľka 3 sk maš tam 3 rozmera asi
happy foto
prišlo my to do 3 dni domou
u nas vynde asi jedna mala fotka 74 sk a davam robiť veľke fotky tak sa my to oplati

rush
1. feb 2010

tak my sme boli tiez trochu kocikovat...ale vonku riadne fuka...okrem toho som krava...zabuchla som dvere, kluce v zamku...tak som o 29eur lahsia 😝 🙄 och...by som sa bila....

btw: cervene oci sa elegantne daju upravit v picasa 😉
mne sa maly uz nacahuje za hrackami...zatial chytil iba parkrat aj to skor nahodou...zatial do nich iba drga 🙂 je zlatucky...

noemi01
1. feb 2010

ale to bola akcia už neni ale byvaju často akcie

rush
1. feb 2010

a my zavinku iba tak ovinutu...uz sa do ziadnej nezmesti...tak ho len obtocim a jemno zviazem..on miluje teplucko...

zuzitka
autor
1. feb 2010

ahojky

dnes ráno mi teta poštárka doniesla fotky z happyfoto 🙂

fotka 10x15 tam stojí 0,13€
a prirátajú k tomu 2,62€ zasielatelské náklady
1,32€ manipulačný poplatok

ale nemusím nikam chodiť, dávať to objednávať ani vyzdvihovať... 🙂
a sú tie fotky pekné, lesklé 🙂

noe ... IP

noemi01
1. feb 2010

oprava :::: mala fotka u nas vynde 4 sk 😉

rush - tak to poteši kto ťa otvoril ???
my mame z vnutra taki motilik tak nam sa z vnutra neda strčiť klučik teda ked sa zabuchnem tak sa da otvoriť

rush - už su naše deti take živšie už je to krajšie oplatia nam usmev zachvilu nas pohladia , pobožkaju , a budu nas stiskať už sa tešim na to obdobie

zuzankaro
1. feb 2010

tak ja som dnes radsej sla ku gynekologicke s malou dusickou kvoli spodku, ale povedala mi ze tak to ma byt, ze sa nemam coho obavat, tak som happyyyyyyy 😀
aj my sme boli kocikovat, ale celkom bolo fajn, slniecko svietilo, dalo sa
my maleho uz nedavame do zavinovacky to by bol rev keby sme ho tam zviazali 😀 , boze niekedy sa zobudi takym revom akoby ho rezali, aj ked je hladny tak reveee, susedia sa urcite cuduju co s nim robime 😀 , sa smejeme s mm ze "chuda tyrane babatko jest mu nedaju"...

noemi01
1. feb 2010

bože ja ho musim každu minutu božkavať
ved za par rokou my povie mama nebožkavaj ma !!!!

zuzitka
autor
1. feb 2010

milladi ... aký mám foťák? obyčajný Panasonic Lumix DMC-LS60 ... neviem kolko stál, som ho vyhrala v drogérii 😀 😀 😀 ale predpokladám, že stál okolo 1.500sk 😀 😀 😀 😀

fotím bez blesku, malého si uložím na svetlé miesto, dávam si pod neho deku alebo fusak, aby to dobre vypadalo a jednou rukou ho zabávam a druhou fotím 😀

s tými príspevkami .... treba stihnúť do polroka 😀 😀

ja som to odniesla spolu všetko ... tak čakám na prašule, povedali, že to pošlú nasledujúci mesiac, teda február, akolo 20teho, to mi chodia prídavky na samka, tak to pošlú nejak spolu

a po polroku zase žiadať o rodičovský príspevok 😉

rush
1. feb 2010

zuzi si sa pytala na tu pozvanku z MU...to je odovzdavanie tych prasuliek? to sme my uz boli par tyzdnov dozadu...alebo nejake ine mecheche? ziadnu novu pozvanku nemame 😨

noe..uz sa neviem dockat kedy ma tymi drobnymi ruckami objime a pobozka...joj budem stale revat od dojatia 😵 😵 😵

inak odkedy sme sa vratili domov stale spiiiiiiiiiiiii uz preslo aj 5 hodin odkedy jedol...neviem ci ho nemam zobudit? 😕

noemi01
1. feb 2010

my mame všetko vybavene peniažky vyplatene a už aj minute 😀 😀

zvalka
1. feb 2010

My sme boli 2hodky vonku a dnes sme si odmerali trasu gpskom,tak 7km.tak ked som 3hodky,to mam aj do 10km 😉 tiez mala nechce buvat uz cez obed vo vnutri,v kociku a chodit.
A tami akurat teraz sa na cahovala za hrackou v kresielku 😵
a my spime v zavinke 🙂a mame zviazane vnutri aj rucicky.pre nu to je signal,ze ma buvat,ked rucky skryjeme,ide sa buvat 🙂

noemi01
1. feb 2010

rush - mne každy den vybehne slzička ked davam malu do školky a som bez nej tych 6 hodin
to je strašne stale som si nezvikla
lebo to je taki kecoš už aby mi tu mali niečo brbotal

zvalka - ty už maš riadne vytrenovane nohy 😀

zuzitka
autor
1. feb 2010

teraz majú na happyfoto akciu ... fotka 30x45cm len za 1,82€ ... do 3.2.2010 😎

zvali ... no dobrééé kilometre nachodíš 😉 😉

triminka
1. feb 2010

ahojte babule....

my sme tiez boli cca 2hodky na prechadzke a unavena som jak fras....mala este podrimkava v kociku,tak si asi este rychlo aj ja lahnem....aspon na 15min...

my uz nedavame asi tyzden do perinky,lebo mi v nej nechcela lezat bokom,vzdy sa tam tak zosuchla,ze bola na chrbatuku a viazanie mala na boku telicka 😀 teraz davam len do spacich vakov. taky tensi na den a hrubsi na noc...a nechce spinkat inak len na chrbatiku a obcas cez den na brusku...na boku uz nehrozi...a zacala uz cestovat po postielke 😅

vlastulka
1. feb 2010

Ja som tiež teraz objednávala z toho happy foto, ale inak objednávam len cez net z www.fotolab a teraz majú tiež akciu na malé fotky a aj na veľké fotky www.fotolabxxl.sk 🙂

Zvali dobré túry robíš 🙂

iwa1
1. feb 2010

polhodinu pisem prispevok a nevymazem si ho? 😠 😠 😠

lia mi sa uz druhy den uspavame v satke- ked zaspi, tak ju polozim do postielky a mam pokoj, dovtedy mrncala a ani tak ani tak nechcela zaspat 😀 😀 takto je za 5 miinut tuha, prituli sa , oprie si hlavu a spi 😉 aspon som tu drahu satku vyuzila, lebo mesiac mi len tak visela(alebo vysela) asi visela...na postielke 😀 😀

milli mi uz sme bez zavinovacky len na nej spva v postieleke a hlavu si toci ako chce 😀 😀

fotky som si dala tie velke v happyfotto.sk, ale fotolab ma akciu na fotky a ja kalendare 😉

pandula
1. feb 2010

baby vy pisete viac ako ked sme boli tehu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

iwa1
1. feb 2010

pandula a ty nestihas, ale ked si bola tehu tak si si to nadhnala 😀 😀