Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
aj ja som pozerala ten fotolab.sk, ale tiez tam nevidim cennik na male fotky, len na velke 😕 Ani ziadnu akciu na male fotky tam nevidim 😨
http://www.fotolab.sk/fotoprodukty/aktualne-akcie Tu sú tie aktuálne akcie 😉 Fotky šírky 10cm majú za 0,09 🙂
My sa sme pred kúpaním fotili, my pózovali moje dve malé modelky 🙂 Som sa inšpirovala z fotiek od zvalky a od iwky 😀 Neskôr ich pridám 🙂
Mini drobček už spinká, idem sa ešte pomojkať s Viki, aby mohla ísť aj ona spinuškať.. Tak zatial pa pa
ahojte,
mein,super rada.no vyskusam to tak 🙂 .iwi,ja by som si to nevedela ani nahodou uviazat a ja si myslim,ze potom uz vobec nebude chciet byt ani v postielke,ani v kociku,len na rukach.su veci,kde ani satku nemozes zobrat,osprchovat sa a dat sa dokopy.mne nastastie spi na tom balkone,nemusim ani vozit,presne ako pise mein,obliekam ju,reve jak pavijanik a zrazu ju ovali cerstvy bratislavsky vzduch a je ko 😀 teda zaklopem si,aspon nieco.
vecer uz vie davnejsie,ze ma spat,ziadne drahoty,tak by sa mi to pacilo 🙂 .nechapem,ze vecer nie je problem akonahle je rano ,uz je problem,unavena je strasne a nevie sa ukludnit ☹ .nechapem z coho je nervozna cez den ☹ .zajtra ten utz 🙄 uz nech to je za nami.
vy este pouzivate perinky??ja uz asi aj mesiac nie,mame babyvaky,v tom si moze kopat nozickami aspon.uz nam je jeden malinky,musime kupit dalsi.z deky sa mi odkope,stale startuje s tymi nozickami,hovorim jej Edko starter 😀
čauko)
práve sme zatuhli :o))
my ešte spávame v zavinovačke, ale to je iba taká, že proforma - na suchý zipsík. ešte sa jej v tom páči, už skoro aj nohy trčia von, ale ešte týždeň-dva potiahneme..potom kúpim babyvak, asi už rovno nejakú 74 číslo
práve kvikla z izbičky, tak sme sa s mm zasmiali, že kviko náš
ja šatku nemám, ani neplánujem, skôr riešim už, akú ohrádku potom do obyvačky, či umelohmotnú, drevenú alebo tú sieťkovú..neviem a chcem si dobre vybrať..vy máte už?
všetci buváte? 😕
ja satku tiez neplanujem, bojim sa, ze nezvladnem viazanie. skor uvazujem nad manducou
ciefulik, mne sa osvedcila drevena ohradka. Dcera v tej sietovanej nechcela byt, mala som pocit, ze cez tu sietku na nas zle vidi. V drevenej sa jej aj lepsie chytalo tyciek a lahsie sa vedela v nej postavit
aj u nás asi vyhrá drevená, máme dosť veľkú obývačku, tak si to aj viem celkom tu predstaviť...uvidím, aké sú vlastne dostať..
no nič, idem aj ja pomaly /pomaly/ na uško
dobrú nocku všetkým 😵
a kam vám dodajú fotky hotové z fotolabu? som tam čítala, že do najbližšej DM drogerie ... je to tak?
lebo kalendare mi dodali do PNS tu k nám... DM drog. tu nemám vôbec
cief ... ja už mám v obývačke postielku drevenú. tam si malinkého občas odkladám počas dňa 🙂
a budem tú postielku mať až do jeho 2 rokov. naozaj to je lepšie, ked sa môže tičky pridržať a vlastne si trénuje šplhanie a chodenie 😎
ahááá ... už vidím, pošlú mi foto do tej PNS tam kde bývam, takže akciu určite využijem 😉
dnes ste to tu nejak skoro zabalili 😕 😕
Je tu niekto ? 😕
Kto by tu pravda jedol o takomto čase. 😀 😀 😀
Ste tu niektorá spomínala, že kúpila hrazdičku v DM drogerie a bola nejaká zľava na kupón - treba si ísť pýtať novú knižku na zľavy a čo k tomu treba? Mám ešte niekoľko kupónov z minulého roku, čo som dostala ako tehulka.
Ahojky saška, tá hrazdička by aj mňa zaujímala.... 🙂 kupń v knižke je, ale mne to pripadalo, ako do nejakého iného obchodu, musím kuk v tej dmke...
A k tej knižke vypíšeš znovu tú prihlášku a prinesieš rodný list Majkov, oni skontrolujú dátumy a dajú ti knižku a takú krabičku s prospektami a nejakými vzorkami 🙂
Idem ja ešte pokračovať v spinkaní, papa zatiaľ 😉
dakujem beruska - idem aj ja ešte buvať 😉
ja som tiez hore od 6tej..ale som vybuvinkana 😵 mam tu mamina...tak som spala...vstavala iba na kojenie 😀 to je neco...uz som si spat nelahla...sedim tu pri malom...podriemkava si...v kuchyni mi maminka chysta kakavko s vianockou 😵 😵 😵 komu je lepsie? 😀 😀 😀 pekne ranko vsetkym...
dobre ranko...rush zaaaaavidiiiim 😀
zuzi mne to chodi do drogerie a tam si foto vyzdvihnem 😉
ahojte
my sme hore o 7
a papali sme 3 krat ako vždy
ani my nemame dm tu až v inom meste
a nechapem asi som blba široke fotky su 10 cm a dlhe koľko????
za tych 0,09 eur???
no musim aj ja kuk ten link co ste tu davali na tie fotecky...lebo uz mame skoro 500fotiek tak by som co/to dala vyvolat...a este aj fotky zo svadby...to uz planujem od leta 😅
iwi / no veru...to je iny luxus ked tu mame babku pri malom 😎 bude tu az do stvrtku 😵 si potrebujem nejake veci vybvavit tak prisla...asi ju ani nepustim domov 😀
rush mi planujeme teraz vylet k nasim co je 350 km 😀 😀 😀 som zvedava ako to simca zvladne 🙂
noemi mam dojem ze rozmer je 10X15cm 😉 ale ved kuki fotolabxxxl.sk
teda fotolabxxl.sk 😀 a aj foto na platno maju zlavu 50% 😉 kalendare 30% 😉
pozeram ten fotolab, ale tam maju akciu na fotky za 0,09 EUR, ale len v šírke 10 cm, a ja chcem 13x15 cm, tie maju myslim drahšie ako na happyfoto 😒
a oni tam maju len nejake divne rozmery fotiek, ze 9x16 alebo 10x18 cm 😕 😕 😕
Dobré ránko 🙂 Už som pridala fotečky na FB, no nie je to ako od profi-fotografky, ale myslím, že sa vydarili 🙂
Fotolab majú klasické rozmery ako všetky iné: http://www.fotolab.sk/fotoprodukty/cennik-platn...
Len teraz majú aj novú stránku tú www.fotolabxxl.sk a tam sa dajú vyvolať všetky veeeeeľké formáty fotiek 🙂
ahojky,
tak my sme boli teraz 2hod vonku v meste na urade tych 25tis. konecne dobavit. no ale hruza des. zajtra budem mat asi stehna jak kulturista. maleho riadne ponatriasalo, doslova ako na kolotoci hop-skok 😀 ale bolo mu fajne a este teraz spi na posteli. to sa mi nikdy nestava, vzdy, ked prideme z vonku tak sa preberie.
musim aj ja dajake umelecke fotecky porobit doma, lebo ked som povedala mm, ze ake pekne foto ste si dali porobit a ako lacno, tak na mna kukal jak na prizrak. sak take fotky aj on doma vie porobit. tak som zvedava 🤐
a malemu sa polepsilo jedno ocko a dnes v noci mu zahnisalo druhe 😢
mein,moj zbožnuje to natriasanie v kočíku po terénoch,to ho uspáva 🙂 ja sa chystám na urád kvoli príspevkom zajtra,tak uvidíme.....Mňa kočky tiež inšpirovali tými atelierovými fotkami,zháňam fotografa,ale zatial mi odpísal len jeden a ten chce za 6 záberov 150 € 😕 😕 😕,tak to si nafotime aj sami cosi
vlastulkrasne fotečky si porobila

pandula - to sa ti len zda 😀
ja sa v tom fotolabe nevoznam koľko stoji tam fotka a kde su veľkosti fotiek ????
vydela som tam iba veľke