icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

pandula
2. feb 2010

pekne noe to z tolkeho natriasania 😀 caute ideeem maly sa budi pomalicky potom pojdeme s tatom von troska pleeenky nam dochadzaju caute

noemi01
2. feb 2010

baby 5 stran za dnes to ste kedy stihli a o čom ste klebetili ???

noemi01
2. feb 2010

pandula praveže už sme doma 2 hod.
no aj nam sa zahadne plienky minaju
posledne dva dni kaka veľa aj 10 veľa naloženych stolic ma

pandula
2. feb 2010

o mojich okusanych bradavkach noe

fialka
2. feb 2010

ahojte. dievcata, co byvate v BA, neviete mi poradit, kde sa chodi na Antolsku na kontorlu klbikov? Ja som to mala kdesi napisane, ale nemozem to teraz najst. A tiez som zabudla, kedy tam treba ist ... SOS, poradte prosiiiiiim.

noemi01
2. feb 2010

pandula - to važne???
stale ťa hrizka
au au au to musi bolieť čo???

pietra
2. feb 2010

fialka, zial poradit neviem. Ale pri vstupe do nemocnice je informator, tak ten by ti poradil. A na klbiky sa chodi tak cca v 4-6tyzdnoch a potom podla toho, co povie doktor

vlastulka
2. feb 2010

ufff, človek je 2 hodiny na prechádzek a vás je potom problém dočítať 😀

liuš aj my sme zo začiatku grcali, ale laktačná mi poradila - po papaní nezvíhať, nechať cca 20minút poležať a dáva hlavne papať iba z jedného prsa, aby si vytiahla čo najviac hustého zadného mliečka... Ale ty vlastne aj dokrmuješ, tak to neviem.. 😒 A ten Nutriton-to zahusťovadlo som dávala aj ja, lyžičkou, no ale iba 1 a pol dna a vzdala som to, lebo to vyzeralo nechutné ako sekundové lepidlo.. 😝 Ale od vtedy už teda negrckávame, tak neviem, či pomohol ten "lep" alebo to že ju nechávam najdlhšie na jednom prsy... tak neviem 😅

Iwi naozaj až od 12.2. bude tá akcia? Je to isté? lebo som chcela nejaké dať vyvolať ešte, tak ale počkám 🙂

Juj Pandul, au-au.. skús nejako ešte vydržať s tymi klobúčikmi, ja som tak tiež zo začiatku kojila den-dva, než sa zahojili bradavky, aj som si ich mastila, a odvtedy sa pekne kojíme, teda už ma nebolia 🙂

aela
2. feb 2010

iwa, a ty co si kupila tu hadicku, tiez to stalo 30 eur? no samozrejme u nas v lekarni sa na mna divali, akoby som tam chleba chcela kupit a nie pomocku ku kojeniu 😝

beruska.zuzanka
2. feb 2010

Ahoooj fialka 🙂 no, na antolskej sa nevyznam, takze tak, ako povedala pietra 😉 ako sa máte s malým?

noemi01
2. feb 2010

no neviem ja si počkam na happy foto ked som si to porovnala tak oni maju najlacnejšie
lebo ja davam 13x19 a je tam rozdieľ dosť medzi nimi

millada
2. feb 2010

neviete mi poradit? Mam flasu, ktora ma cumel na čaj, mlieko aj kašičku. Su tam čisla 1, 2, 3 a podla toho, čo chcem ju treba otočit. Ale na obale píšu, ze to, čo chcem mam otočit smerom k babätku? Ale myslia k tvaričke, ze aj ja vidim to číslo alebo k brušku ma byt to čislo otočene??? 😕

fialka
2. feb 2010

diky pietra. mne napisala pediatricka na listok meno lekara, oddelenie aj telefonne cislo , ale som to dakde stratila .... a uz je asi na case, aby sme tam isli. ak by sa nasiel niekto, kto mi vie poradi,t budem rada

ahoj beruska, dobre sa mame. maly stale rovnako, papa a spinka. musim si zakopat, ze bez vacsich starosti. dokonca sa chystam vo stvrotk posediet s byvalymi kolegami. nakojim, vybehnem von poikecat a do dalsieho kojenia, cize do troch hodin musim byt doma. bude to maraton, ale aj tak sa tesim 🙂

millada
2. feb 2010

iwi, dik za typ na ten fotolab. To je fajn cena 🙂
Noe, ale na 10x15 maju fotolab lacnejšie, ak bude ta akcia, čo iwi pisala. Ale take velke, ako ty neviem... 🙂

zvalka
2. feb 2010

ahojte 🙂 no kym vas docitam - 5 stran 😕
aka akcia je kde az od 12.2.??? na ake fotky? my sme fotky nedali robit asi aj 4 roky, tak to bude ina kopa fotiek teraz 😀

millada
2. feb 2010

zvali, na fotolab.sk vraj bude od 12.2. akcia. Ja uz tiez peknych par rokov nemam vyvolane, takze to bude aspon 500 fotiek 😀

zvalka
2. feb 2010

a nepisu na fotolabe, ze cely februar su akcie na 10 x15 cm??? take sa mi zda, ze som videla... 😅 😕
ci este lepsia cena ako 0,09 eur za fotku?

zuzuxx
2. feb 2010

ahojte, poctivo vas citam, ale na pisanie neni moc casu. Ja plne kojim, ale ziadnu pravidelnost nemame. V noci mi az kvapka mlieko, ked Natalka potiahne aj 5 hodin spanku 🙂

Fialka, klbiky na Antolskej su v casti polikliniky c. dveri 5. Ordinuju pondelok a stvrtok, ze vraj treba prist na 8mu rano. Ja sa tiez chystam, buduci tyzden alebo ten dalsi. Ze sa chodi okolo 1 mesiaca.

millada
2. feb 2010

musia byt vo fotolabe alebo happyfoto stiahnute tie ich programy CEWE alebo HF Assistant?

a čo to flaska, neviete mi poradit? 😨

iwa1
2. feb 2010

ahojte maminy, takze nam rano hodila letak fotolabu do schranky postarka a tam je -50% na platno, digi foto šírky 10cm, premium kvality od 12.2 do 14.2.2010 fotky len za 0,06 € a vola sa to crazy day...objednavky len cez net 😉
1.2 do 28.2. akcia na kalendare - 30% a od 15.2 do 28.2 zľava 10€ na fotoknihu...viac na fotolab.sk 🙂

tak hadam neklamu 😕

millada
2. feb 2010

iwi, super. Ale ja som asi fakt debilka, ja tam vobec neviem tie fotky dat. Prihlasim sa a tam mam: moje objednavky, moje galerie... ale to je prazdne. Ked dam nalavo Fotoservis a objednat foto, tak tam čo dalej??? Ja som asi fakt neschopna 😒

millada
2. feb 2010

aj vam deti tak slintaju? Moja neskutočne 😀 A furt si pcha ručičku do ust. To mam brat, ze je hladna??? 😕

iwa1
2. feb 2010

milli najprv si stiahni program 😀 😀 😀 mas?

ciefulik
2. feb 2010

PANDUL - ešte síce čítam iba stranu 79, ale vyskúšaj tie klobúčiky!!!!! mne to zachránilo kojenie. a keď to nepojde, prejdi na to UM. vieš, aby si si niekedy nevyčítala. mne to fakt pomohlo, doteraz sme iba na MM 😉

aela
2. feb 2010

iwa, v lekarni mi poradili, ze sa ta mam spytat, kde si to kupila, teda mam na mysli tu hadicku, co sa nou krmia nedonosene deti 😵

betyna8
2. feb 2010

baby,vy tu píšete ako dračice,pánečku
my sme dnes mali poradňu,náš žrútik váži 5870 gr.,tak keď si vezmem ,že z pôrodnice nás prepustili s váhou 3500 gr a zajtra má len 6t,ta je to paráda.Doktorka hneď konštatovala,že ako veľmi vyrástol,teda aj do dĺžky,vôbec nieje tučko 🙂 vraj moje mliečko musí byť riadne výdatné,tak som rada.Na tie drsné líčka nám predpísala mastičku,robili nam ju v lekarni.

ciefulik
2. feb 2010

jaj babky, tak keď to čítam o tom kojení...ufff, tak to my sme sa síce vrátili k tým klobúčikom, ale sme plne kojení, fľašu s odstriekaným MM už ani v noci nepoužívam a UM vôbec, tak sme vlastne na tom celkom dobre - klop klop 😉
cez deň papáme síce každé 2 hodiny, ale v noci už mesiac spíme 6+3 hodiny, tak som veľmi rada, snáď to takto potiahneme čo najdlhšie. moja predstava osobného úspechu je pol roka kojenia 😅

pandul, aj ja mám medelu 16mm - predávali to priamo v pôrodnici, možno časom kúpim väčšie

saska73
2. feb 2010

aela - možno ti to niektorá mamička z BA kúpi a pošle
http://www.kojenie.sk/poradna/suplementor
a u vás v materskom centre ti to nemozu pozicat, viem, ze to tak niekde funguje
http://www.materskecentra.sk/old/zoznam_mc/mate...

saska73
2. feb 2010

aela - myslela som požičať ten suplementor 😉