icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

meinkonka
4. feb 2010

dievcata, aj vase deti maju taky cerveny flak na cielku medzi obocim, akoby pismenko V? to kedy zmizne?

saska sak takto sa ho snazim davat vyvysene. a takto na prsiach mi vie aj zaspinkat

pandi vlozku som si akurat vcera objednala. idem kuk

meinkonka
4. feb 2010

pandi a paci sa mu tam? a ako ho tam davas? a davas ho aj nabok?

meinkonka
4. feb 2010

no nic idem ja toho mojho maleho spunta zobudit, uz spi 2.5hod v kociku vonku. asi by uz mal papat nie? sice som rada, ze spinka, ale papat treba

pandula
4. feb 2010

meink ... maly vzdy sklapne a zaspi do 2 minut ked ho tam dam. uplne ze neprotestuje.

pride ti to z navodom dobre to nastuduj lahko sa to dava dokopy ale musim si to poriadne par krat precitat. na bok az od 6 mesiacov bez vlozky okolo 5 mesiacov a na chrbat to este dlhsie potrva ta vlozka podporuje chrbatik a hlavicku. ja mam tu vlozku co vyzera ako srdiecko je tam vnutri taka sedacka... tam ho akoze posadis roztvoris mu nozky ak neroztvori nevadi raz ked si ho das do vaku a upravis jemu sa prirodzene nozicky otvoria a tot vse. som myslela ked to prislo ze nato nikdy nedojdem ale hned nam to islo dobre si zatiahni tie ramena ked ho tam budes mat a zaisti na chbate aby sa nic nestalo bude ta ohrievat. my tak stale chodime v kociku len na prechadzky dlhsie

zvalka
4. feb 2010

Mein,aky ergo mate? Manducu ci iny?
A je mi smutno,ako sa markus trapi ☹ dufam,ze to bude cim skor lepsie 😉

pandula
4. feb 2010

zvalka ergo je znacka ina ako manduca. podobne zato

meinkonka
4. feb 2010

ja ho mam od svagrinej takze neviem, ci ma navod a vlozku som si len tu klasicku objednala, lebo tie srdieckove su dost drahe. no uvidime.

boze baby som sa teraz tak zlakla, som isla maleho zobudit, ze ideme dnu, pohladkam po licku-nic, potrasiem s kocikom-nic, tvaricka studena tak som sa zlakla, otvorila fusak, zatriasla s nim a on-nic. no tak som vam s nim par krat zatriasla silno a az potom sa jemne prebral a spi dalej. tak to musel byt riadne tvrdy spanok. fuj ale tieto chvile neznasam ☹

pandula
4. feb 2010

aha ja som dostala to srdiecko za cenu normalne kedze som si objednala normalnu a nemali a ked som chcela zrusit objednavky poslali srdiecko za 15 libier 😀 inak pytaju niekde aj 27 za neho... to by som nedala

meinkonka
4. feb 2010

zval pandulka ho ma vo svojom albume

aela
4. feb 2010

iwa, vecer by aj moja bola stale na ciciku, ale UM nechce, len by si chcela dudkat a doky vravel, ze jej mam davat jest kazde tri hodky a nie kazdu hodinu, ze to velmi zatazuje brusko

saska, ja v noci nenosim podprsenku vobec, ved naco 😀

pandula
4. feb 2010

akurat my dosiel pupik od mamy zo slovenska. hlavne ze sme sa uz tyzden nepucili 😀 a mami zlata napisala dufam ze ho nebudete potrebovat !!!

pandula
4. feb 2010

meink - si viem predstavit ako si sa zlakla.. ale musis byt kludnejsia lebo maly vyciti ked sa stresujes. on patri k tebe si ho tak dlho mala v brusku citi tvoju bolest aj radost. viem ze sa bojis o neho ale cim kludnejsia budes tym lepsie jemu bude. ked ti dojde nosic tak ho tam davaj stale po jedeni aspon na 15 minut to ma predist refluxu. to som niekde citala ... 😉

pandula
4. feb 2010

aela moj je kazdu hodinu ked je hore 😀 on zatazuje mna a nie brusko 😉

meinkonka
4. feb 2010

no nic idem ja ho uz naozaj zobudit, uz spi 3hodky

veronika60188
4. feb 2010

pandul,a s oblečením ste ako na tom? ergo nosič som tiež plánovala,ale dostala som teraz tento, práve od tej kamoška,čo mala také bambuľky,vravela,že ostatné nosiče im boli malé,až tento wilkinet je ľubovoľne nastaviteľný

pandula
4. feb 2010

odsavam veronika pockaj vsetko najlepsie mimochodom

veronika60188
4. feb 2010

🙂 ďakujem pekne 🙂

veronika60188
4. feb 2010

musím ísts drobcom aspon na chvílku si chceme užit slniečko

aela
4. feb 2010

pandula, mne by to ani nevadilo, len keby pribrala, ale veru mam pocit, ze je to takto lepsie, ked papa kazde 3 hodky alebo 2,5, ked uz nemoze vydrzat a teraz som jej dala po kojeni UM a vypila 40 ml, tak som cela stastna, ze uz sa to zacina ucit pekne papat 😎

lubkaeck
4. feb 2010

nooo uz sme po poradni - 6900g, 60,5cm, dve fcielky v nozkach, rotarix spapany a cakam na reakciu, ale plakali sme riadne ☹

saska- nas sa este nepretacal, vraj sa este nemusi 😉 a podprdu mam stale 😉

iwa1
4. feb 2010

ahojte sme s5 z poradne...uplakali sme sa teda riadne 😒 lebo som ju po pol hodke zobudila 😒

mame vahu 5670g a 61 cm 😀 😀 rastieme do dlzky ako spageta...za mesiac sme len 600g pribrali ale doki povedala, ze je to akurat a ok...ze jej nic nie je, ze je nadherna a spokojna 😀 😀 a dokonca nas pochvalila za dvihanie hlavicky 🙂 tak sa tesime 😀 😀 😀 dalsia poradna o 6 TT a aj s ockovanim 😨 bojim bojim...

hej a doki mi ppovedala, ze neexistuje predne a zadne mlieko- ze odkial to mam 😕 ze je len kolostrum a zrele materske mlieko a ze nemam citat hluposti na nete, tak ja som teraz jelen z toho 😕

aela
4. feb 2010

meinkonka, aj moja stale place, ked nespi, teda vacsinou a stale sa jej musi niekto venovat, rozpravat jej, nosit na rukach 😝

pandula
4. feb 2010

veronika - s obleckom je to este ok. nas je dlhy nie moc velky ma len 4 zarezy na nohach a 2 na rukach 😀

my sme toho oblecenia na prve tri mesiace nemali vela. skoro nic sme nekupili a dostali par veci stale dokola to iste nosi a ja periem ale myslim ze za 2 - 3 tyzdne by sa do 3-6 mesiacov pekne zmestil uvidime

pandula
4. feb 2010

no aela to ti verim urcite sa to priberanie rozbehne

ja podprdu nosim len cez den a to je na kojenie ale je mi o cislo mensia lebo sa mi strasne naliali cecky tak ked budem v mothercare najblizsie si kupim lepsiu ak ovsem este budem kojit.

zatial sa drzim. dosli mi dnes klobuciky som ich sterilizovala ale neviem ako pouzivt uvidime

lubi 6900 g... wow to ako nosis

aela
4. feb 2010

ja uz chodim tomu doktorovi kazdy druhy den ako na klavir a zajtra ideme znova sa vazit a priedusky pozriet 😝

lubkaeck
4. feb 2010

pandula - na rukach 😀 😀 😀 😀 ale chrbat uz ma vycitky hlasne 😉

pandula
4. feb 2010

aela sak aby ste sa nenudili

pandula
4. feb 2010

lubka zaobstaraj si furik

aela
4. feb 2010

pandula, jasne a vzdy je take ukazkove pocasie, ako aj vcera bolo, vichrica ze az a kym sme isli domov napadlo 10 cm snehu 😀

zuzankaro
4. feb 2010

lubi pekne, moj ma 6,160kg a 60cm a to je od tvojho o mesiac tusim mladsi, uz aj iwu sme predbehli, joj mala by som aj zacat cvicit a spevnovat chrbat a ruky 😝