icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

zvalka
4. feb 2010

cief, aj my mame tu hraciu deku s hrazdickou, zatial ju ale velmi neberie 😅 asi musi este kusok vyrast 😉
ale v kresielku sa jej paci, pozera sa n a hracky 🙂
milli, a tamarka byva cez den so mnou v obyvacke, teraz mame druhu postielku v obyvke, tak v nej dnes bola..cez do spalnovej postielky ju davam vecer buvat a sem tam cez den prenesiem, ked zaspinka.
a este nejaku anketu si robila?? 😉 😀 z toho si nic nerob, ja anketujem s kamoskami pravidelne 😀 chodim kocikovat s 2 maminami, co maju tiez novembrove babatka - samko o 2 dni starsi a Nelka o 2 tyzdne 🙂 a stale ich spovedam, ze co a ako robia, ked sa mi daco nedari, nech sa poucim 😀
a ten holtov krem mam aj ja doma, ale zatial nebolo treba pouzit, davam len tu zarobenu vodicku z lekarne. ak by sa to zhorsilo, tak na to mam dat este holtov krem 😉

saska73
4. feb 2010

VÝBORNÝ ČLÁNOK 🙂 😉 stojí za to si ho prečítať

http://dojcenie.wordpress.com/som-zufala/mam-ma...

millada
4. feb 2010

zvali 😀 Uz som skončila s anketami. Na dnes 😀 Zasa niekedy... 😀

sasi, idem prečitat 😉

vlastulka
4. feb 2010

Saši ja som už tú www.stránku od Anaq preštudovala celú 😀 Preto sa tak veeeeľmi dištancujem od dokrmovania.. Proste nechcem, nechcem... Ale ked nebudeme priberať, tak nám iné neostáva 😒
Ale teda pomalinky nám to ide..

zuzankaro
5. feb 2010

ahojte baby prajem dobre piatocne ranko,
neviete moze sa ibalgin pri kojeni? vcera ma zacal pobolievat bedrovy klb, v noci som sa nevedela ani otocit v posteli a dnes nemozem chodit 😒 . dala som si paralen ale nezabral ☹

myounghee
5. feb 2010

ahojte , dobre ranko... fiha zevraj prva 😲 co sa stalo??? 😀
vcera mi prislie menzes a to dost silny + zomna padaju aj take kusy krvi, neviete ci je to normalne alebo radsej mam ist k dokimu? ôna kontrole po 600nedeli(sekcii) som uz bola, vsetko bolo ok.
dakujeeem

zuzankaro
5. feb 2010

hodila som zopar fotiek maleho na fb:
http://www.facebook.com/album.php?aid=2053861&i...
🙂

zuzankaro
5. feb 2010

myounghee bre ranko, asi som ta o minutku predbehla 😀
ja som este nedostala tak neviem poradit

babonr
5. feb 2010

Ahojte,tak zas som tu na skok.Mein,malinkeho asi ozaj boli brusko...A ty ho kojis alebo davas UM?Nas maly toto robil ked sme ho krmili Nutrilonom a ako sme presli na Bebu je to o.k.Kaka kazdy den,a nie je uz taky mrzuty.My tiez kupeme kazdy den a posledne dni uz nemame vecer problem so zaspavanim.Maly sa napapa odgrgne a sup do postielky..Niekedy este par krat vypluje dudulu a treba mu ju podat,ale zaspinka tak do 3
0min.Este pred 2mi tyzdnami to niekedy trvalo aj dve hodiny....

myounghee
5. feb 2010

a uz som sa tesila 😠 .... ale ked si bola rychlejsia
ani ja ti neviem velmi poradit, lebo sice kojim ale aj dokrmujem. a uz som dostala menzes a straasne bolest. som si myslela, ze ked zena koji tak nema menzes 🙄. Tabletku si nedam od bolesti, neviem ci by to neslo do mliecka.
dufam, ze sa ti to zlepsi, a ze ti baby co najskor dobre poradia!

babonr
5. feb 2010

Vidim,ze ste vcera vecer mali dobru temu,ako ,,panny o svadobnej noci,, 😀 Ja som sa citila podobne....Normalne som sa aj trochu bala.Ale v pohode.No a potom som dostala mrchu,takze teraz zas nist 😖

aela
5. feb 2010

ahojte kocky, dnes idem s malou na kontrolu, ma od stredy antibiotika , tak som zvedava, co nam povie a konecne sa uz trocha rozpapala, tak snad aj nieco pribrala 😀

pietra
5. feb 2010

ahojte 🙂

zuzankaro, vraj sa ibalgin jednorazovo moze aj pri kojeni

babonr
5. feb 2010

Mein mne sa maly tak stalacal,ked sme ho krmili s tym Nutrilonom.Ten mu vobec nerobil dobre.Ked sa ti tak maly staca,boli ho brusko.Neskusala si ho dat lezkat na brusko?Miladka,nas maly robil este minuly tyzden s dudulkou to iste ako tvoja mala a to sme uspavali aj 2hoidny,ale klop klop nejako sa nam to uz unormalilo.My mame uz skoro robnaky rezim.Maly vstava medzi 6-7 napapa sa pohrame sa,prezleciem ho,okolo 8 dam do postielky s dudusou a on si pospi tak 45min potom zas papa,chvilu polezi v lehatku alebo len tak na posteli a medzi 10-11 ideme von do 14tej.Potom sa zas napapa a okolo 15tek ideme zas von aspon do 17tej niekedy aj do 17:30 potom zas papa a okolo 19tej kupeme a potom papame a ide spinkat.V noci sa zobu medzi 1-2 a potom odznova 🙂

lubkaeck
5. feb 2010

zuznkaro - mne deckarka ibalgin dovolil, vraj je lepsi ako parlen 😉 nejaka ceska studia, ale zase nei 8 tbl denn 😅

a prvy sex po porode moze boliet najma kojace maminy su "suchsie" tak je celkom prinosne pouzivat nejaky zvlhcovac, nemyslim sliny 😉

noc po ockovani klasicka ako vsetky, teplota nesla nad 37,7 v ritke, tak som nic nedavala, dr mi povedala, ze nie je dobre davat preventivne cipok, vraj tie protilatky su slabsie- zase nejaka studia 😉 lenoctanovu mast som mu na to. prekryla stvorcekom a prichytila prubanom a bolo 😉

babonr
5. feb 2010

Lubka a to bolo prve ockovanie?Ci uz vas ockovali aj pred tym?A rpoti comu vas ockovali?

noemi01
5. feb 2010

ahojte

myo - ak budeš dlho veľa krvacať tak behni k doktorovi

ja som davala paralenove čipky maej ked mala horučky nad 38
😉

lubka - pekne ste to zvladli

lubkaeck
5. feb 2010

babonr - no ta hexavakcina plus pneumokoky a rotavirusy som dala 😉 a ockovali len v nemocke a teraz znovu o 6tt 🙂

noemi01
5. feb 2010

pneumoko je už povinny

meinkonka
5. feb 2010

caute kocky

babonr ja len kojim, takze but to bude z mojem stravy /jem vela bludov, cokolady atd., lebo nestiham varit/ a sa mi zda, ze to mozu byt zastavene vetry. on sice prdka, ale asi nie dost.

meinkonka
5. feb 2010

ja som maleho o 10 ulozila von do kocika, planujem ho tam nechat 3hodky, ale uvidime, co zivot prinesie.

meinkonka
5. feb 2010

a dnes v noci/nadranom sme mali zasa orchester, skoro 2hodky sa pucil, medzitym 2x papal a az potom zaspal

meinkonka
5. feb 2010

baby som citala, ze pri bolesti bruska je dobra poloha dat si babo na predlaktie. ale ako ho tam mam dat? poradte

meinkonka
5. feb 2010

haloooooooooooooooooooooooooooooo ☹

noemi01
5. feb 2010

mein - aj ja sa napchavam čokoladou a keby si vydela koľko jej zjem 😉 a maly nema problemy

zober si ho na ruky nech ležka nie???

a čo už si skusila tu rurku si my nenapisala už sa vyprdkal ti???

noemi01
5. feb 2010

aj moj sa nad ranom tak naťahuje a davaš mu espumisan???
lebo ja ked som mu ho davala viac sa pučil a prdel už mu ho nedavam a sa my zda že to je lepšie

meinkonka
5. feb 2010

noe rurku nechcem pouzivat casto, len v najnutnejsich pripadoch. espumisan mu davam, ale akosi sa mi nezda ziadna zmena, som mu ho napr vcera nedavala a ziaden rozdiel. skusim nejake ine kvapky

ciefulik
5. feb 2010

ahojte

presne tak, lažkať na ruky

panduuuul - dorazili už klobúčiky? 🙂

my chvalabohu podobne v noci ako vždy - od 10tej do 7hod, 2x papanie

inak, v noci sa mi to krmenie zdá nekonečnéééé, počítam minúty... 😒 cez deň si pri tom čítam, alebo som na nete, alebo tv kukám....však keď to zrátaš, to je toľko hodín denne... 😝

meinkonka
5. feb 2010

idem rychlo daco uvarit a porobit, kym maly spi

ciefulik
5. feb 2010

ja som si uvarila na 2 dni - vývar z kostí /5 litrov prosím pekne, mm zje aj 3-4 taniere s domácou mrveničkou))/, no a kuře, ale to sme dorazili na večeru, tak idem aj ja niečo "zbuchnúť"..

malá sa tu rozčuluje nad štikútkou, aj vaši sa tak kvôli nej jedujú? chudatenka naše