Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
saska - to zaviedol moj manzel, vsetka chvala 😀, ja som uspavala tak o 22-23 a potom nez som sa dostala do postele tak som odpadla jak kabela.... zacali byt staznosti ze co cas venovany len nam dvom. Teraz sa snazime uz okolo 8-9tej ulozit. Ale od zaciatku byva taky dobrunky vecer, klop-klop,polozim do postielky a spinka, niekedy este pozera na svoju opicku plysovu a zachvilu tvrdy
baby ja dnes 6tyzdnov od porodu, bola som na kontrole a som vyhlasena oficialne za schopnu 😀 ...ale trosku sa bojim ake to bude 1x zase 😕
my rezim este nemame, ale ani sa tym nejako netrapim. Aj prvykrat som tomu dala volny priebeh a rezim nabehol sam okolo 3.mesiaca, tak sa spolieham, ze aj tentokrat to tak nejako bude 😀
noemi, ako vypukla fontanela? 😕 to som nepocula, ze moze byt aj vypukla. Ja len viem, ze nesmie byt prepadnuta, vtedy ma dietatko malo tekutin
janula .....že oficiálne vyhlásená za schopnú 😀 ---no budeš si možno pripadať, že je to ako prvý raz 😀
u nas sa striedaju spave a nespave dni. Fakt mam z toho taky pocit. Predvcerom takmer cely den prespal, vsak som vam aj pisala, ako som sedela doma v bunde, lebo spal pri otvorenom okne po prechadzke 😀 Vcera naopak nespal skoro vobec 😝 A dnes tiez pekne spinka, snad to teraz nezakriknem
Mala som tu návštevu - 2 sestranice a malé 1,5 ročné dievčatko zobudilo Mária štýlom tréésk po tvári ale už je tuhý a spinká, dnes bol celý deň strašne dobručký, usmievavý, tak dúfam, že aj noc bude v pohode, lebo 2 hodiny držať dudel sa mi nechce 😝
janula - no prvy krat som sa aj ja bala
a mne sa to 6nedelie posunulo o dalšie 4 tt tak moj ešte čaka 😀
pietra - aj ked je taka vyduta neni dobre
ja neviem moj robi stale všetko rovnako aj papanie aj spanie nič si nemeni
saska - tak take mam ja doma stale
mala mu da take pusinky silne že ho až do madraca zatlači 😀
chudatko moje male už si zvikol
preto tak poslucha asi sa boji 😀
no dievcence, tak ja som maleho dnes ulozila predcasne. uz spinka od 19 cca. a som si spomenula, ze na neho je upokojovadlo hladkanie po cielku
janula, v pohode 😉 to ja som mala trému po 5 mesiacoch 😲
saska - tomu sa hovorí príjemné prebudenie...ale odpustíme jej to, princezničke, pre ten vek 😀 /a vsak neboj, on jej to vráti)))/
aj my mame fliacik medzi obocim, dr povedala, ze zmizne do 1 roka
mein - aj mojmu sa pači ked ho hladkam po čielku a po slichoch 😉
janula, no fakt to bolo ako keby som panna bola 😀 normalne ze ma to bolelo 😀 😀 😀 , ale uz zvykam 😀 😀 😀 , uz som pruznejsia 😀 😀 😀
no snad to pojde, ale musime ten strach zlomit 😀
hej, to hladkanie aj u nas zabera. ale kto nema rad hladkanie, mna keby hladkali po tvari tiez zaspim 🙂
my sme dneska kúpili malej to deku s hrazdičkami, tak som zvedavá, či sa jej to bude páčiť...dúfam, že sme to nekúpili zbytočne. máte aj vy také? a páči sa to detičkám??
..som sa mohla aj pred kúpou na to pýtať, že? 😅
noemi - u nás funguje dlaň na hrudníček a ja mu aj zaspievam ale musí to byť v hlbších tónoch a mm mu rozpráva hlbokým hlasom somariny 😀 "vrtulníčky malé spacáčky vrtulníčky malé chlapíčki" 😀 takto napísané to posledné slovo aj blbo vyzneje 😀 😀 😀
baby vy uz sexujete? mne sestonedele skoncilo v nedelu a moj ma nadchu tak cakame... ale uz je aj on nazhavenyyyy
pandul, no po 5 mesiacoch by sa aj patrilo xixi
a nepomýlila som sa - nemyslím týždne
mesiace 😅
ciefi patrilo uzaj nato 😀
mi sexikovali vela hlavne 2 dni pred porodom uz sme ho chceli vonku 😀 sme si nadrobili tak to neni tak dlho ale trosku bojim bojim !
ciefulik - nápodobne - my ešte viac ako po 5 mesiacoch, mňa sa mm už cez tehu bál chytiť 😅 ale nezačali sme po 6 tt ale ešte niečo neskôr. Som si ozaj pripadala ako panna o svadobnej noci 🙂 😉
cief, ja som si prave dnes doniesla tu hrazdicku od svagrinej, tak uvidime, dufam, ze sa mu bude pacit
cief, my mame tu deku s hrazdičkou, ale zatial ju to nejako nezaujalo. Mozno neskôr 🙂
saska ty vies, co je to panna o svadobnej noci??? v mojom veku sa to uz nepozna 😀 😀 😀
my sme vydržali ešte 2tt po 600nedelí, lebo AK som začala brať a tak..ale ešte to určite potrvá, kým to bude "normálne", aspoň teda u mňa)
tak zajtra vyskúšame hrazdičku, možno sa jej bude páčiť
mein 😀 😀 😀 to bol len taký slovný zvrat 😉
My máme režim myslím,že od začiatku čo sme doma.. O 18h papáme, 19h kupšáme a o 19,10h už aj spí.. Položím do postielky a sama zaspinká.. a to nám už trvá takto určite mesiac.. Kebyže jej dám papať po kupšaní, tak mi nechce zaspinkať.. 😅 No a teraz ju obudím okolo tej 22-23h ako pôjdem ja spať, dám jej prso a spí až do 5h.. Takže super 🙂 A vstávame až okolo tej 8-9-10h, ako sa nám chce 🙂
No a dnes sme madam opäť nechcela nutrilon, ale veeeeľmi pekne pribrala od včera, tak sa tešíme 🙂 Dnes zasa pekne ťahala z prs 🙂 Ja ju musím ufam postrašiť nutrilonom a potom aj veľmi potiahne z prs 😀
My sexíkujeme tiež od toho 6tt, ale po prvom pôrode som to mala oveľa bolestivejšie.. 😅 Teraz to bolo lepšie 😅
Malý dostal takú hraciu deku aj s hrazdičkou, tak mu to zajtra alebo v sobotu zmontujem
vlastulka - teda vy máte najlepší režim, úplne ideál, to bych brala 🙂 😉
Saši takto som to mala aj pri Viki a dodnes aj vie, že ako sa navečeria, že sa ide kúpať. Niekedy sa už aj sama pýta kupšať.. Proste od začiatku som vždy trvala na tom určitom čase - či večera všetci traja spolu, potom okúpať, aj televízne noviny už chudatko pozerá automaticky snami 😀
A proste ked celý den lietam okolo nich, tak musia vedieť, že večer chcem mať aj ja už klud... Tak preto musia povinne zaspať 😀 😀
vlastulka - ja sa o toto snažím ale jednoducho márne, aj svetlá utlmíme, všetko možné ale nie a nie spať
Moja je tak cca od 17h hore, a už sa ju snažím baviť, aby potom nezaspala.. Tak to okupšanie ju úplne dokončí a potom aj preto tak rýchlo zaspinká si myslím.. A proste aj preto kúpeme každý den, aby vedela, že potom sa ide spinkať...

milada - ked fontalena neni vypukla tak je dobre ok
aj moj ked chce odgrgnuť tak otača hlavičkou zvdiha ju dava najavo že chce sa nadvyhnuť aby si odgrgol