Voľby 2023 - hlasovanie
Inspirovali ma dievcata z poslednej diskusie ohladom prieskumu, tak som sa podujala skusit to .Ak mi to admini neakceptuju ,nevadi.Ak to niekoho pohorsuje ,ze sa vytvaraju duplicitne temy, ospravedlnujem sa,tuto by som chcela cisto o prieskume a nie debatovani.Debata nech sa prenesie a pokracuje v inych diskusiach
Pod temu uvediem nazvy 25 politickych stran.Nevkladajte komentare.
Hlasujte(ktora budete chciet)formou" paciku",az kym uvidite svoju politicku stranu za ktoru budete hlasovat.
@paradajkova a ako budu realizovat navrhy,co sa zdravotnictva tyka?
@elmivelmi dam ti jeden priklad s narkomanmi. Vo svajciarsku. Miesto toho aby ich zatvarali a posielali na odvykacky, ponukli im drogy (cistejsie a kvalitnejsie) na predpis, dostavaju striekacky a su po dozorom. Myslis ze vdaka tomu je viac narkomanov? Presne naopak.
Myslis ze ked das detom/ mladym dievcatam pristup k antikoncepcii zadarmo ze zacnu roztahovat nohy skor? Myslis ze pubertacky odlozia sex do 20 lebo si rodicia nemozu dovolit zaplatit 10e mesacne za antiku? Myslis ze zacnu sexovat skor lebo to nezatazi rodinny rozpocet? Naivneeee.
@jj298 Lenze drogy zabijaju.Deti sexovat nemusia a nemusimw ixh v tom podporovat este ze dostanu zadarmo hak,su aj pohlavne choroby pred ktorymi ich hak neochrani.A ja sa nemiesnim suxuchtivym deckam skladat na hak,na vlozky ok,niektore nemaju,ale na hak??Skor nech ixh v skole ucia nesexovat a tak sa chranit nezelanym tehotenstvam.Hadam ich to sexualna nauka nauci a tym zabrani nechcenym tehotenstvam,inak asi nema opodstnenie ked aj antiku zadarmo chce Simeca.Umele tiez zadarmo??Su choroby na ktore sa detom,ci ludom sklada slovenko,kt su smetelne a na to peniaze nie suale na umele su?Ale o ludia nemaju peniaze na lieky ale na umele sa ideme zasa skladat?
@elmivelmi tak isto ako kazda ina vlada, budu musiet pripravit reformu zdravotnictva a bude za nu musiet hlasovat dostatocny pocet poslancov. Nieco su “iba” zmeny zakonov. Na ine budu potrebovat financie, co mozu aj z eurofondov cast pokryt, stale ich nevieme vyuzit na 100%. A samozrejme budu potrebovat cas, nikto realisticky zmyslajuci nemoze cakat, ze za rok dva tu bude zdravotnictvo tip top. Treba ale niekde zacat, lebo uz nas tu nebude mat kto liecit zachvilu.
@elmivelmi akoze fakt realne mi daj jeden priklad kedy bezplatna antikoncepcia by bola dolezity faktor pri rozhodovani sa ci sa s chlapom dievca vyspi alebo nie.
vies co na ine hovadiny sa skladas. Skus sa na to pozriet takto. To ze nejaky par nemoze mat deti, nie je ich vina. Nemozu to ovplyvnit. A ivf si musia cely zaplatit (myslim ze okrem vkladu prve 3razy) a to je teda min 2000 euro..mam kolegynu ktora sa svojou vinou doslova vyzrala na 160kg. Isla na podviazanie zaludka. Vies kolko ju to stalo? Presne 0.
Profesor Stanek že povedal,že vláda bude PS+Hlas+Sas+KDH. Hneď som si spomenula na toto hlasovanie,a že má byť horšie ako teraz..A keďže je dobrý prognostik,niečo na tom možno bude.A že nie je dôležité, ako ľudia volia,ale kto hlasy počíta..ESET je s ktorou stranou jedna ruka? máme sa na čo tešiť..
Inak by ma zaujimalo, ako chce PS regulovat tu bezplatnu antiku v lekarnach. To ako nejaky pubis sa rozhodne s frajerkou sexovat 30x do mesiaca + iny bude potrebovat 60 kondomov, lebo ich bude mat viac a my sa im na to vsetko mame skladat? A ja,co roky dane odvadzam, si kondomy budem za svoje kupovat??? Vsak ked chcu byt dospeli a sexovat, nech si zarabaju na brigadach. Aj tak kto nechce,tak sa chranit nebude.
@karolinakr A ako konkrétne si predstavuješ s tým Esetom?
@niekto2hy To nie je fake!Chces ich volit a nepoznas ich program?!To vazne?!😎🤔
@77daniela77 Nechcem ich volit a tu je ich program https://progresivne.sk/program/
@77daniela77 no minimálne tá propaganda lgbt na školách je fake.. A veľa vecí je prekrutenych alebo neúplných (vytrhnutých z kontextu).
@panda21 Precitaj si najprv ich program a potom sa k tomu vyjadruj......trepes.....
@77daniela77 prečítaný ho mám, ďakujem. Ale vidím, aký máš slovník a ako sa vyjadrujes, tak nemá cenu pokračovať v diskusií. Pekný večer prajem 🙂
@panda21 Tak si ho precitaj este raz a s pochopenim aby si uz nepisala bludy.....

@panda21 to sa mi paci ale napr za mna nie hak a kondomy ci umele zadarmo.Odkial na to ps vezme financie?Prepac budem sprosta ale 16r nemusia roztahovat nohy ,nemozu pockat monimalne do 20tky?A ak bude sexualna vychova tak hadam sa to tam naucia aj.-Preto nerozumiem tie dve veci zadarmo.A umele zDarmo tiez nie.Mozu si adoptovat.Ako aj homosexuali.