icon

Voľby

29. júl 2023

Ako môže niekto voliť Fica alebo peleho... Ľudia už sa spamätajte, ved oni rozkradli, co sa dalo

Strana
z6
mateson
14. aug 2023

Keď už sa tu spomína covid. Je na svete ešte nejaký štát, ktorý mal očkovaciu lotériu???? Už iba za toto konkrétne by mali niesť zodpovednosť všetci čo boli vtedy vo vedení tohto štátu . Za to ,že nedokázali ukočírovat jedného magora.

candii
14. aug 2023

@iwesska neviem kde som napísala že budem voliť Fica, ja som sa nikde nevyjadrila koho voliť budem je to len moja vec

candii
14. aug 2023

@hefo no hádam tu nejdeme porovnávať španielsku chrípku a Covid 🤣🤣🤣🤣🤣

miriam11
Odpoveď bola odstránená
nikajve
14. aug 2023

@sova851 hej pasoval sa IBA s ekonomickou krizou v 2008

triss83
14. aug 2023

@miriam11
PS ponúka teóriu ,, Pracovať a nič nevlastniť...,, Čiže byť otrokom, ktorý je rád, že robí do úmoru, bez vlastnej strechy nad hlavou. Odmenou bude asi liberálne jedno jedlo denne.

viestta
14. aug 2023

@nikajve a nezabudli sme ako nam sudruh vtedajsi premier napriek velmi dobrym vztahom v Kremli nedokazal zabezpecit plyn? Nezabudli sme na to, ze nebyt toho, ze nam natlacili plyn z toho hnusneho zapadu, tak nam v tej zime pomrznu zadky? Nezabudli sme, ze sudruh premier po navrate z Mosky dakoval "dobrodincovi" a z tej velkej vdaky nespravil nicovate nic aby sme vybudovali plynovody, ktore by nas vymanili zo 100% zavislosti na dobrotivosti velkocara z Moskvy?

iwesska
14. aug 2023

@nikajve Nikde nepisem,ze ho budem volit,ani koho budem volit,ale viem,koho volit nebudem. Druheho Meciara,socialnu a ekonomicku izolaciu Slovenska.

iwesska
14. aug 2023

@nikajve No, tak konecne sme nasli vinnika obeti Covidu - lekarov. 🙉😄 Este raz a naposledy. Tato vlada nebola dobra,pretoze sa tam bohuzial stretla banda egoistov,ktory oprasovali len svoje ega miesto toho,aby hajili statne zaujmy. Ano,je to smutne. Ale navrat do totality alebo k holokaustu je ovela vacsi problem.

triss83
14. aug 2023

@iwesska neviem, či si uvedomuješ,no totalitu tu máme práve teraz, žiaľ

hefo
15. aug 2023

@candii A prečo by sme nemali?
Samozrejme, dnes je na tom zdravotníctvo aj celkový stav populácie lepšie, takže úmrtí bolo menej, ale keby pred 100 rokmi prišiel tento covid namiesto onej chrípky, tak by mal IMHO podobný výsledok.

nikpa
16. aug 2023

Tu máte ešte jeden dôvod prečo ,,opäť voliť,, Ficka 🤮 a to sú len prídavky pre mladé rodiny, kde sú ešte dôchodky a iné...

galioska
16. aug 2023

@dzulli1980 no lenze toto je vsade vo svete a ver ci never, ani matovic ani fico v tom svete nevladnu, len na slovensku😄
celkovo aky lud taka vlada👌🏻

nikpa
16. aug 2023

@triss83 totalita tu bola hlavne za vlády F... Ani len novinár si nemohol povedať čo chcel, myslím že najväčší dôkaz toho je Kuciak. Skorumpovane súdnictvo a políciu ani rozoberať nejdem, najväčšie kauzy sa tu diali tiež v rokoch kedy vládol pán F. Ja nerozumiem ako rýchlo ľudia zabúdajú lebo tak sprostí byť ozaj nemôžu. Ak áno, normálne sa budem hanbiť za to, že som Slovenka.

triss83
16. aug 2023

@nikpa asi žiješ v zahraničí, keď nie si svedkom dennodenných korupčných káuz a prejavy totality voči občanom.

nikpa
16. aug 2023

@triss83 nie, nežijem v zahraničí. Nenapísala som, že dnes sa nič také nedeje ale že najhoršie to bolo počas predchádzajúcej vlády.

triss83
16. aug 2023

@nikpa najhoršie čo sme zažili od 1989 sú posledné 3 roky, to čo sa deje od 2020 je totálny rozpad štátu za asistencie vlády Matoviča, Hegera, Odoro - Čaputová

nikpa
16. aug 2023

@triss83 máš čiastočne pravdu, najhoršie čo sa dialo od 89 ale akurát tak ...kovid a vojna na Ukrajine. Určite nie na politickej scéne. Ale dobre, s tebou zbytočné o tom hovoriť, s každým kto tvrdí, že Fico a spol je niečo lepšie, či sa to už týka minulosti alebo budúcnosti.

triss83
16. aug 2023

@nikpa môžem ťa ubezpečiť, že som Fica nikdy nevolila. Mám reálny pohľad na politickú situáciu na Slovensku. Žiaľ, takýto marazmus sme tu ešte nikdy nezažili.

erikavesela
16. aug 2023

@candii ty si uplne jasna

candii
17. aug 2023

@erikavesela áno, áno. Len preto že človek nezdieľa ten istý názor tak sme všetci "jasný". Trápne.

erikavesela
17. aug 2023

@candii nie...vobec nejde o nazor, ide komlexne krticke myslenie...

erikavesela
17. aug 2023

@kiwi3 ak si myslis, ze ps to vyriesi...tak sa velmi mylis...smeraci su zlodeji, ale ps su "komunisticki" fanatici...to nie je strasenie...to je o slobode slova, o ekonomickej slobode

Strana
z6