Všetky tehuľky sem
Aby sme vymieňali pocity a ako naše babo rastie do úspešného konca🙂
@olylili tak nech ti to zbehne malý je už velky už i chvíľu ho budeš mať pri sebe🙂
@archanjel007 ďakujem no už len odratavam 😀
@olylili ahojte baby prajem pekný dnik🙂🙂
@archanjel007 ahoj nápodobne 😊
@olylili u nás bola fasá búrka konečne sa bude dobre spat🙂😉
@archanjel007 jooj aj tu by mohla byť
Caute kocky, ako sa máte- u nás sa ani po búrke nedalo spat 😔 Mne ide upne vyrvat ľavý vaječník dnes 😵😵😵 test biely ... už ma to po dvoch mesiacoch mám tých bolesti po krk...
ahpjte no konecne sa trochu ochladilo a uz son aj konecne prespala celu noc!jooj keby ostalo taketo pocasie bolo by fajn!aspon kym porodime no nie?
@nita216 áno presne tak ako si napísala ja rodím až v novembri ale leto by mohlo byt také prijemne aby sa ľahšie zvladlo🙂
@trinka vaječník ešte boli a močové cesty ako už sa polepsilo🙂
@archanjel007 áno za dva dni som bola už v pohode 😉
Ahojte žienky ako sa máte?)Čo máte nové?)@olylili ešte sa guľkáš?😊
@suesue1983 ahoj máme sa dobre ešte sa guľame😀 zajtra predoperačné a už by sme budúci týždeň mali byť von 😊
@olylili No ale to ušlo teda riadne,dufam že nam potom drobca(podľa bruška valibuka)ukážeš 😊Aspoň že sa ochladilo trošku lebo to už bolo riadne o držku,)My to máme za 50 tak dufam že sa mi to rychlo šuchne tiež)
@suesue1983 len teraz sa mi to strašne ťahá 😊 áno hneď ako bude možné vám ho predstavím 😊 no tie horúčavy ma poriadne ubijaju niečo strašné
@olylili Ti verím ajbe to príde už ako večnosť 😆ale radšej nech sú tam kolko majú,nech je všetko ok 😊
@suesue1983 veď práve radšej dlhšie ako kratšie 😊
@olylili ahojky dnes na teba myslím že máš predoperačné uvidíš ako ti to rýchlo ubehne u nás vôbec není tak horúco lebo prsi potom trocha prehrieva a opäť prsi tak dá sa to zvládnuť 🙂
Mokilko ako sa máš?
@matka295 ahoj niečo tam vidím aj ja skus testovať za 2 dní budem ti držať palceky🙂
@olylili
@archanjel007 baby ja už budem aj ráno robiť test tak hádam len z toho niečo bude. Najprv som nevidela nič ale potom sa mi niečo zamarilo ale nevedela som to poriadne odfotiť... Tak uvidíme ako nakoniec dopadnem 🙏 dam zajtra vedieť ráno 👍
@archanjel007 no ráno o siedmej idem už ma unavuje to behanie a čakanie u lekárov už aj kvôli tomu chcem mať malého pri sebe no potom zase tie behačky úradné 😖

@olylili dufam ze vydrzime!aspon mesiac este by bolo dobre alebo do 38tt ale ako sa poznam ochladi sa a aj prenasat budem 😀 dufam ze tam nebudes do vecera ved je to dlha doba na cakanie