Všetky tehuľky sem
Aby sme vymieňali pocity a ako naše babo rastie do úspešného konca🙂
@olylili všetko bude he a potom už budeš len s kocikom chodit🙂teším sa už veľmi keď drobec bude vonku
@matka295 ja som mala tak ako ty a pridala som sem foto a mokilko mi upravila a tak už len to silnélo;)ráno ti budem drzat palceky
@archanjel007 už si budeme len v kľude prazdninovat😊
Ďakujem baby moje 😘 zajtra ráno sem pridám foto 🙏
@archanjel007 @trinka
@olylili
Po uschnuti je lepšie viditeľný voľným okom ako ten dušik zo včera a je ružový. Tak uvidím ako to ešte bude, budem skúšať ďalej testovať 🙏
Mrcha má neprísť 6.7 tak hádam to zabralo a už nepríde 🙏
@matka295 je viditeľnej sie ako včera teším sa stebou a mrska už nepride🙂🙂
@matka295 Jeeej to vyzerá veľmi nádejne 😊Držim palčiaky 😊
@archanjel007
@olylili
@suesue1983 ďakujem baby moje 😘 ešte sa bojím tešiť ale snáď bude tmavnúť 🙏 💖
@archanjel007 to bol nadherny mesiac pozitivnych tehu testikov,co? 🙂)))
@matka295 No urob som zvedava))ja som si test aj so sebou zobrala co som nemohla uverit a kazdu chvilu okukovala))Juj no sup 😊
@suesue1983 nenašla som žiadnu lekáreň otvorenú tak som si urobila pepino test no ten mi neukazuje tak pekne ako woman Secret... A mám ešte dva testy Top test z drogérie tak uvidím ako zajtra ráno dopadnem
Ja necítim akosi bolesť len občas párkrát za deň a je iná než pred ms.... No uvidíme ako to bude. Hádam bude silnieť 😊
@matka295 No ja som si oepino robila v ten mesiac ked sa konecne zadarilo asi na 7dpo viem ze skoto ale jednej babe tak skoro ukazalo,tak som sa nabalamutila a velke sklamanie ze nic zas..Tak som ze dlabrm na vsetko a kupila si pernamentku do fitka vybila tam dusu hahah zmierena ze ked to pride tak pride.A zrazu v den mrsky mrcha nikde,tak fajn si vravim den dva,netestujem lebo vsak som si robila a nic..A potom pi trojdnovom meskani som mala na pepine take kolajky ze az:D Ved este ti mrska nemeska pravda?)Ale ja aj na tom pepine sa mi mari;)) Takze si myslim ze je to tam tak potichucky) Velmi ti to prajem 🙏
@suesue1983 nie moja nemešká má prísť pozajtra 😁 ja som si myslela že by mal byť dušik silnejší tak uvidíme ešte testujem každopádne 😘 aj ja na ňom vidím len slabšie ako na woman Secret teste.

@trinka ďakujem moja 😘