Všetky tehuľky sem
Aby sme vymieňali pocity a ako naše babo rastie do úspešného konca🙂

@olylili tam ty máš brusinko veľké fakt a zaujímavé ešte som nikdy také nevidela ale malého budes mat čoskoro vonku🙂
@archanjel007 hej mne tak pri každom všetko ide dopredu len nie po bokoch 😀
@matka295 No ahoj moja tak ako testik si robila?😊Pevne verim že su tam // 😊
Baby ono na tom teste dnešnom nič nie je 😑 je biely 😢 neviem čo to znamená. Som hotová 😪
@matka295 aký test si robila záleží od citlivosti
10tkovy Top test v tom takom puzdre čo je. Aj som ho rozobrala aj tak nič nevidím 😢
@matka295 daj tu mne sa to tiež stalo až po chvíli nabehla🙂
@archanjel007 stále ju kontrolujem a nič. Počkám či bude mrcha meškať
@matka295 však zajtra teda skus kupiť ten čo tam čiatky boli pre porovnanie či silnie..neverim že by to boli len kanaliky((((
@suesue1983 skúsim moja 😯 prečo to tak je? Prečo zas nič? Už skoro rok. Čo mám ešte podstúpiť? Bola som na laparke beriem hormóny prestala som fajčiť nepijem snažím sa stravovať zdravo ? Čo mám ešte zmeniť? Schudnúť? Je to preto že som tučná? Ja už fakt neviem mne to už tak lezie na mozog.... 😫😢😭
@matka295 Veru skus zajtra s tou istou znackou a nezufaj((fakt sai nechce verit ze by take kanaliky boli ved boli do ruzova tie ciarky...
Ďakujem dievčatá moje 😘 vyskúšam už teda len woman Secret zajtra skočím kúpiť.
@matka295 áno vyskúšaj inú značku testu lebo to každý test inak reaguje
@archanjel007 zajtra skúsim zas woman Secret. Ale už ma bolí brucho. Uvidím zajtra ráno. Ešte rano urobím ten top test a poobede woman Secret ak budú zas čiarky v piatok pôjdem ku gynde na krv keď nedôjde mrchaňa.
@matka295 ok budem ti držať palceky
Dobré ráno baby. Tak top test vyzera negatívne uvidím aký bude poobede woman secrert.
@matka295 daj potom vedieť keď urobíš testik budem ti držať palceky🙂
@matka295 upravila som foto tvojho testiku. Moja je mi to luto, ale to je kanalik lebo je to tenucke:/....keby jw to dusik druha ciarkq bola by hrubsia a woman secret ak zena neni tehu robia kanaliky:(....mala som tie testy uz par xy krat a kanaliky to boli tiez. Sprav sa zdaju ze jeej dusik ale je to kanalik:(.....preto som ti pisala ze dr max test radsej. Mrzi ma to moja: (. . prajem ti to velmi a drzim ti silno palce😘
@matka295 jooj moja..posielam 💙
@suesue1983
@domci1203
@archanjel007
@olylili ďakujem baby ste mi veľkou oporou 😘

@olylili Booožinku tak to téda 😊👍