icon

Všetky tehuľky sem

archanjel007
21. jún 2017

Aby sme vymieňali pocity a ako naše babo rastie do úspešného konca🙂

trinka
6. júl 2017

Ahojte Babule ... tak ja sa po dlhšej odmlke hlásim ... po 55 dňoch 1dc 😞...

matka295
6. júl 2017

@trinka moja to mi je ľúto 😒 bude dobre zlatko.... Posmutime dvihneme hlavy a pôjdeme bojovať ďalej 😘

trinka
6. júl 2017

@matka295 neboj moja, nehadz ešte flintu do žita, kým nie je MS tak je 🙏🏻 Nádej

olylili
6. júl 2017

@trinka mrzí ma to hlavne nestracat nádej neboj ono to príde

matka295
6. júl 2017

@trinka poklad 😚 ešte nieje mrcha hádam nebude meškať dlho ak bude dlhšie než 35 DC idem k dokine no nebudem na ňu čakať večnosť 😑 ale radšej by som bola keby sa stal zázrak a bolo by ma teste // čo už sa isto nestane 😭😫 je mi strašne 😪

trinka
6. júl 2017

@olylili veď ja dúfam že raz áno. Len ten rozhádzaný cyklus. Doktorka povedala že je to po potrate normálne, že chvíľu potrvá kým sa dá dokopy ...

trinka
6. júl 2017

@matka295 ja ti úplne rozumiem ver mi

olylili
6. júl 2017

@trinka určite možno aj hormóny sú také zblbnute vceliu materskú kašičku si neskúšala brat? Ja som brala teraz dva mesiace a otehotnela som predtým som mala strašne rozhádzané cyklus krvácala som aj mimo cyklu niekedy aj celý mesiac no hrôza a po nej sa mi to pekne upravilo a prišlo aj tehotenstvo hneď

matka295
6. júl 2017
sticker
suesue1983
9. júl 2017

Tak čo babule ako sa mate?Čo máte nové?)

olylili
9. júl 2017

@suesue1983 máme sa fajn a stále netrpezlivo čakáme 😀

suesue1983
9. júl 2017

@olylili No to ti verim ja stale nakukam priznam sa ze ci ste sa nevypytali skor;) Ale v tvojom pripade najlepsie pockat na tu sekciu veru)))

olylili
9. júl 2017

@suesue1983 no veď to už som na nervy každý týždeň tie poradne v nemocnici a to čakanie vo štvrtok by som už mala dostať presný dátum je málo lekárov dovolenky tak sa to len presúva hrôza

domci1203
9. júl 2017

@suesue1983 ahoj🙂 v celku fajn sa mam🙂momentalne snazilkovsky maraton vcera ovulka po clostyle a pregnyle dnes duphaston🙂 tak uvidime o dva tt co povie tesik🙂

suesue1983
9. júl 2017

@olylili Bože a to ešte nemaš termin?Ale to naťahujuu teda/najlepšie by bolo keby ti už vo štvrtok povedali že v piatok idete na to 😊😊😊Ja sa tiež už neviem dočkať a to mam take mini bruško no ale aj tak zaber.Jooj už nech máme po tomnech si aj to leto užijeme s drobcami

olylili
9. júl 2017

@suesue1983 veď mohli by tak urobiť aj hneď ma nechať veď predoperačné všetko už mám ...no veď toto ani s deťmi nikde nechodím lebo už nevládzem len doma sa motam

suesue1983
9. júl 2017

@domci1203 No tieto maratóny poznam ale bez liekov teda( My sme okolo ovulky ani neleteli ked sa teraz zadarilo si pamatam ze sexik sme mali na 9dc tesne po ms no a spermosky si pockali na ovu.Som zostala v nemom uzase ze konecne) Verum ze aj vam sa cim skor zadari 😊

domci1203
9. júl 2017

@suesue1983 tak snad aj tie nase spermosky si pockali🙂...uvidime ale uz po 2rokoch by to mohlo klapnut🙂...dakujem🙂.... Potom tu budem otravovat testami🙂

suesue1983
9. júl 2017

@olylili Vsak uz ti do 40tt nechyba vela to uz by ozaj mohli naplánovat.No veru ja tiez sa s tymi prechadzkami nepretrhnem alembe zas strasne vadi to teplo(

suesue1983
9. júl 2017

@domci1203 To vobec neni ziadne otravovanie))ja sa vzdy tesim aj smutim s kazdou zienkou rovnako lebo aj ked ich mam uz dost tych deticiek ale viem co to testovanie a cakanie a nadej a sklamanie a vsetko okolo toho obnaasa)Verim ze to vyslo 😉

olylili
9. júl 2017

@suesue1983 a o tom teplé ani nevravím celá som opuchnutá v noci vbec nespím utrpenie už toto

amelie2017
9. júl 2017

@olylili inak ja tiez nechapem, preco tibuz nespravili ten cisarsky, vsak tie sa vacsinou planuju skor, ani sa necaka do 40tt. A este ked mas aj take brusinko velke plus letne horucavy. Zvlastne to konanie lekarov

olylili
9. júl 2017

@amelie2017 všetci sa čudujeme a k tomu má príšerné boli panva ktoru som mala zlomenú vraveli mi že 10-14-teho by som mala ísť no už sa to zmenilo kvôli dovolenkam lekárov

amelie2017
9. júl 2017

@olylili hrozne, takto ta nechat trapit. Tu panvu nezavidim, musi to byt strasna bolest, ja som mala polamane spodne rebra, uz sa tesim, co to bude, ked bude babatko tlacit. Doteraz som mavala bolesti, hladam si polohu na spanie ci sedenie aj 15 min, tak si tiez uzijem, ako bude rast. Drzim palceky, aby ste isli co najskor a nech ste s drobatkom v poriadku.

domci1203
9. júl 2017

@suesue1983 vdaka😘vsetci mi to vravia xe uvidis na rok budes uz mat svoje vytuzene pri sebe🙂.....aj jedna rodinna znama z Ciech mi vravela do telefonu predvcerom ze na rok Vas cakame aj s babatkom🙂....tak asi nieco bude na tom🙂

suesue1983
9. júl 2017

@domci1203 Určite ❤

olylili
9. júl 2017

@amelie2017 ďakujem si zlatá😊 no rebrá tá asi tiež potrápia držím prsty aby všetko išlo hladko a bez problémov

archanjel007
autor
9. júl 2017

@olylili tak držte mi baby palce som v nemecké vraj od 16 týždňa sa už babo prestalo vyvijat tak zajtra bude vizitka a budu mi vyvolávať pôrod nemala som žiadne ťažkosti akurát som si nasla dve hnedé špiny na gatkach tak som letela na pohotovosť ta tam som sa dozvedela toto na poradňu som mala ist 12 júla až v stredu.

olylili
9. júl 2017

@archanjel007 bože to mi je nesmierne ľúto 😑 držím silno prsty a veľa síl ...a na poslednej poradni bolo všetko ok?

archanjel007
autor
9. júl 2017

@olylili áno a ani som nemala žiadne ťažkosti nerozumiem co sa stalo