Všetky tehuľky sem
Aby sme vymieňali pocity a ako naše babo rastie do úspešného konca🙂
@karmela hej lebo testy zvyknu zavadzat niekedy ;)duchuju ja ho v robote urobila pockam a urobim.v pondelok 3 dni meskania to by uz mali byt pekne kolajnice ja som ovulku mala tak 10 dni do zadu
@karmela prsia ma bolia hrozne a v bruchu mam krce take ako ma ms chodim na wcko a nic
@archanjel007 zlatko verím že sú to tehu príznaky až v pondelok urobíš 🙈 No Ok tak počkáme verím že bude silnejšia čiarka a bude pekne tmavnut
@karmela ja urcite nevydrzim a budem robit zajtra rano ako sa poznam cosi mi vravi ze som tehu ale ktovie ci potom potrate iba velmi chcem a mi to prasi na hlavu ☹
@archanjel007 moja to mas mamatesty ci cemio? tieto testy su hnusoby. ukazuju aj kanaliky,neraz sa mi to stalo. takto na začiatku som ani ja nevedela rozoznat ci su // prave. chce to spravit dalsie aby sa to potvrdilo. moc moooc ti to prajem a budem na teba mysliet.
@archanjel007 aj ja vidiiiiim držím prsty 😊
@mokilko tak neviem aky je to test pretoze som v robote a muzovi som kazala aby mi kupil a doniesol mi len uz v tom obale este jeden mam doma a asi to bude gravitest tak mozno je to zly test jak pises neviem
@archanjel007 každopádne // tam vidím, treba len veriť 😘
@archanjel007 moja to je normálna túžba ja sa ti vôbec nečudujem no tak určite sem daj foto keď spravíš zajtra testik silno silno držím palce
@olylili pokom to podedil ale je veľký zlatucky malinky posielam bozteky🙂
@karmela diki 🙂🙂
@archanjel007 no tak to ani my nevieme 😀
@olylili hlavne nech rastie nezalezi pokom je krásavec nadherneho syneceka mas 🙂🙂
@archanjel007 no ja tam vidím druhú ružovú čiaročku 😍. Držím ti veľmi veľmi veľmi a ešte raz najviac veľmi palce 🙏🍀
Ta druha foto je lepsia nezda sa mi aby boli silnejšie od vcera 🙂
@archanjel007 inú značku testu nemáš po ruke? Toto sa presne stalo aj mne pri Woman Secret teste. Mala som krásnu viditeľnú druhú čiarku a o dva dni došiel menzes.
@matka295 nemam len tieto a uz nem ziadne doma vsetky som vynicila;)a ty ako sa mas ?ako sa ti dari co nove?
@archanjel007 mám sa veľmi dobre ďakujem za opýtanie 😊
@matka295 a tehu ako?🙂uz sa zadarilo?🙂
@archanjel007 ahoj moja skús zajtra kúpiť inú značku testu napr pepino alebo neviem proste iné značky vidieť aj na týchto len neviem či sú falošný či ty pravý
@karmela ok zajtra nekupim ale v pondelok ale jdem si ja objednať digitalny
@archanjel007 nechcem ti dávať zbytočne nádeje ale určite by som skúsila aj iný test lebo čiarky tam sú tak nech sú to tie práve tehulkovske 😉✊️
@karmela urobim este ked nepride;)
@karmela som pozerala ovulaciu som mala 5 do 9 septembra sa mi posunula
@archanjel007 moja tak to máš ešte dosť času si cca od 6-10dpo nie
@archanjel007 dúfam že ms sa nedockas ešte 8 mes 😉

@archanjel007 nezamýšľaš si lebo vidím ju aj ja len nech to je práva čiarka a silnie