Všetky tehuľky sem
Aby sme vymieňali pocity a ako naše babo rastie do úspešného konca🙂
@matka295 no u nas by to bol v septembri tiez rok 🙂 ale v podstate my sme to brali tak, že ked sa podari tak sa podari a ked nie tak nie 🙂 ja mam 23 rokov tento rok, takže som to nebrala nejak tragicky ked sa hned nedarilo, ale tak ani som si nejak nesledovala ovulku. Len posledne 3 mesiace som obulku citila, strasne ma bolel vajecnik. No a teraz poslednu ovulku ma bolel strasne vajecnik a aj sme v ten den snažilkovali a vyšlo to 🙂
Priateľ je starsi odomna o 11 rokov a žijeme spolu 3 roky tak sa tešíme, že budeme o chvilu traja 🙂 teda štyria lebo mame doma aj kocúra 😂
@matka295 oddychuj moja bo my všetky nohy vyložene a oddychujeme a už ma lApe chuť na zmrzlinku🙂
@archanjel007
@matka295
@labonita všetky nôžky vyložiť 😊 Ja som tiež zmrzlinova fest 🤰
@matka295 a potom nohy hore aspoň 10 minút🙂
@labonita juj moja to je super len nech bude všetko dobré až do konca krásne Vám to vyšlo, ja neviem ako ale u mňa bol taký problém namiesto ms som mávala len špinenie také hnedé škaredé občas sliznica no hnus, tak keď sme sa rozhodli že budeme skúšať tak hneď od prvého cyklu mi to začalo hrozne meškať raz týždeň raz dva raz tri raz o dní, no a samozrejme hromada testov, plač, hystéria. Tak po pol roku idem s tým špinením k doktorke (inak mala som to tak vždy len dr vravela že zbytočne neochat hormóny keď nechcem otehotniet) tak som jej povedalaze chcem otehotnieť a mám taký problém. Neváhala a hneď začala krv na HP a hneď na to laparka aby sa stimulácia začala čím skôr tak zistila že mám pcos a teraz je to prvý mesiac stimulacie. No lenže nám to hrozne zle vyšlo môj chodí na poobedňajšie príde z roboty hrozne unavený a ja nemôžem zobrať dovolenku keďže je kolegyňa v nemocnici a sme v zariadení len my 2 😔 ak nám to tento mesiac nevyjde v ďalšom cykle si isto beriem dovolenku na snaženie lebo tuším že mu zas vyjdú poobedňajšie. Dnes ráno neviem čo to bolo či hormóny či čo ale ja som plakala a volala starkemu mala som chuť utiecť z roboty že pane Bože my nestihneme ovulaciu a normálne som plakala akoby mal prísť koniec sveta 🙊 ..... Asi som myslela hlavne na to sklamanie že ďalšia premenená príležitosť, ale relatívne to ešte dnes môžme stihnúť keď príde z prace.
@karmela
@archanjel007 kočky dnes isto musí byť odber spermošiek 😘 no aj ja by som si dala zmrzlinu ale som chorá beriem ešte atb jaj celé zle toto.... No v ďalšom cykle v júli isto beriem dovolenku počas doby snaženia po pregnyle .... Juj ale začína bolieť zas ľavý vaječník.... Vieš moja keď ona mi nepovedala v pondelok že aký je veľký len že na prvú stimuláciu veľmi pekne dorástol len že ešte mu kúsok chyba tak mi kázala v stredu prísť na pregnyl a že do 36hodin nastane ovulacia. ja som niekde čítala že nastane do 48 hodín a niekde píše že od 36 do 48 hodín nastane ovulacia 🤷 uvidíme veď bude to len tak ako to má byť 👍ak nie tak nič budem sivé veľmi sklamaná a smutná ale budem stimulovať a v ďalšom cykle dovolenka to istí 👍
@matka295 no tak hlavne sa dať dokopy po tej zdravotnej stránke a ako čitam tak sa dať do pohody aj z tej psychickej🙂 nemyslim to v zlom, prosim neuraz sa 🙂 len vieš ako skoro kazda hovori, že presne ked sa strasne snazis tak vtedy to ako na potvoru nevyjde. Viem, že ľahko sa mi to píše ale naozaj je to tak, že ked idete s drahým do postele za tym učelom, ze idete plodit dieta, si napäta ty a on tiež. Ten sex si ani nedokazete uzit. Drž sa aj takeho hesla, že "deti sa nerobia, deti sa milujú" 🙂 Verím tomu, že aj ty sa dočkáš vytuzenych //, len to babatko, ktore sa k vam chysta čaka na chvilu kedy bude mama stastna a spokojna 🙂 Veľmi držím palce 😘
@labonita moja ďakujem za povzbudivé slová 😍 to bolo asi takou radosťou z toho vajíčka a tak no áno priznávam sa že mi to občas lezie na mozog a to som sa tak dlho držala až teraz potom pregnyle pichnutom mi tak došlo akosi ľúto či clivo 😔 ale zaujímavé že som si po tom spomenula na to čo si mi teraz napísala že asi to chce trochu väčšiu psychickú pohodu ❤️
@labonita chápeš no konečne vajíčko a tak som sa tešila a bála sklamania no... Ale už je dobre 😊
@karmela ďakujem moja za povzbudenie 😍 a možno naozaj stihneme 💟
Inak baby moja gynda keď mi robila folikulometriu a keď videla dominantný folikul sa viac tešila ako ja 😂 hovorí mi že my sme aké dobré ešte niesme tehotné a už sa tešíme čo.... Ale pekne má na to pripravila že prvé cykly väčšinou nevychádzajú tak nech nebudem veľmi smutná keď to nevyjde, že začneme nový cyklus takou istou stimuláciou a že ono to potom vyjde že pekne reagujem na liečbu ❤️ a že by bola rada keby som bola príkladom že aj tie prvé pokusy môžu vyjsť..... Veľmi dobrá gynda je 😊
Baby objavuje sa mi hlienu dosť práve teraz a vyzerá to tam dole dosť šmykľavo tak to stihame predsa len 😱👍😍❤️
Baby ak môžem ťa sa pridávam k vám budem vás tu strážiť keďže momentálne som tu najstaršia 😘😍😃
@matka295 Zlatko moje ja som tak bola s malou na. 4x po pregnyle sa podarilo keď mi ho pichli tak 3 sme sa snažili 😘ináč keď si spravia ovu teta bude pozitívny automaticky lebo pregnyl je vlastne hcg 😃a v tele sa drží cca 10-12 dní aby si vedela s malým nerrebal žiadny pregnyl ani neviem ako sme si akože dávali pozor

@archanjel007
@karmela joj baby moje konečne domov z práce som došla aj ja vykladané nohy 👍 ešte kávu spravím a bude to že úplne super 💟