icon

Vymenil ma za mladšiu a krajšiu.

29. mar 2020

Prešli ste si tým niektorá? Roky, zbytočné a stratené roky s mužom, ktorý Vás opustí kvôli mladšej a krajšej? Sebavedomie mám na bode mrazu. Bolí to a cítim sa strašne 😞 Začal si s ňou ešte v dobe, keď sme spolu žili. Jedného dňa prišiel a povedal, že to chce ukončiť, že našiel ženu svojich snov. Je fakt pekná, už si s ňou dáva fotky na sociálnych sieťach. Je úplný protiklad mňa, ešte aj mladšia a dokázala viac ako ja. Trochu som si ju lustrovala, ale som psychicky ešte viac v riti.
Neviem ako sa z toho dostať.
Ospravedlňujem sa za anonym, ale je to citlivá téma, snáď chápete.

maxxim
29. mar 2020

Ahoj... ked si stratila muza, ktory videl len krásu vonkajsiu, tak prisiel o vela. Clovek bez pokory je pysný a vidí len obal... nevie co je to skutocná hodnota... ty si stratila obal, on tvoje vnútro...je to odsudenia hodné ale, aspon mas nádej získat cloveka, ktorý bude vidiet krásu tvojej povahy, pohladenia a tvojích cŕt...áno, boli to... verím ti, sam som si tím presiel ale ver ze to nieje náhoda...malo sa tak stat aby si si ty mohla nájst cloveka , ktorý si ta bude vázit, a bude vidiet tvoju krásu.. hlavne ziadny strach... drz sa a drzím palce aby si teraz bola silná. A tou anonymitou sa netráp, skoro kazdý je tu anonymne... a sú to inak skvelý ludia... ps..nájdi si konícky z ktorych sa bude tesit tvoja duša, a rob vsetko na co si doteraz pri nom nemala ccas... no hlavne vies co? Tvár sa pred ním ak ho stretnes ze si stastná aj bez neho...

nikaella
29. mar 2020

Fuuha... no pozri... ako pisali baby vyssie, nemate deti, neboli ste zobrati. To mas mega vyhodu.
Vzdy su od kazdej zeny mladsie a krajsie. S tymto sa vyrovnaj uz teraz aby si nemala popripade problem v buducom vztahu.
Sebavedomie pride zas naspat. Cvic, medituj, zi... Hlavne ich neocumuj na sietach lebo to vazne nikam nevedie.

autor
29. mar 2020

@maxxim Ďakujem za podporu, je to ťažké, milovala som ho a nič nenasvedčovalo, že by to on cítil inak, ešte pred pár dňami sme dolaďovali detaily svadby a zrazu toto. Požiadala som ho aby odišiel, on si vzal všetky veci a odišiel, už býva s ňou. V priebehu týždňa sa mi úplne zmenil život. Navyše má lepšiu postavu ako ja, je blondína ja dom bruneta a je pekná. Ja tiež ale sme každá úplne iný typ. 😞

autor
29. mar 2020

@nikaella Stále pozerám ich Instagram, ale povedala som si, že stop lebo sa zbláznim

dilino
29. mar 2020

to že je teraz krajšia a mladšia večne taka nebude musiš si veriť a nie že na na ňu nemáš večne mladá nebude ani pekná nemyslim si že im to vydrži modelke stupne hned sláva do hlavy zahraničné fotenie tak veľmi veľa atraktívnych chlapov a bohatých a na toho doma si ani nespomenie 14 ročný rozdiel je si myslim dosť ta ma hrbú času na všetko ta bude cestovať, chcieť sa zabavať to ešte nevyburena ešte nič v živote nezažila ja si myslim že on ešte za tebou príde toto je skvôr na take hrajkanie sa ale reálne do života 22 ročná no neviem a navyše modelka ta má čas aj 10 rokov a ten tvoj ex mysliš že bude chcieť neskvôr jeho ked už mu bude ťahať takmer na 50 46 ročného ona no asi nie on sa vráti za tebou musi to však pochopiť nemaj boja vráti sa ti.

karolinakr
29. mar 2020

Tak musim ti povedať srandu, ale by ma urazilo a rozzúrilo, keby ma vymenil za tučnú, škaredú fúzatú Asi by som ním opovrhla
Jasne, že naserie, ked sa chceš vydavat a odsťahuje sa k fotomodelke..Boli ste 10rokov spolu či len tak kratšie 2-3roky?

nikaella
29. mar 2020

Nepozeraj... dobre ti radim. Mne raz zena poradila odpustit. Proste mu zelat len dobre ze to je pre takehoto cloveka vacsia rana akoby si ho mala nenavidiet. Najskor som nechapala ako je to vobec mozne mysliet uprimne. Bojovala som s tou myslienkou az som ju prijala. Odvtedy sa lahsie zije.
Nejde vsetko hned samozrejme... a hlavne si neublizuj - tym pozeranim a pod.

autor
29. mar 2020

@karolinakr Boli sme spolu 5 rokov, už sme sa mali brať.

autor
29. mar 2020

@karolinakr Navyše fotomodelka, blondínka, štíhla ako ľan...

autor
29. mar 2020

@karolinakr Navyše ma vlastné štúdio krásy

leuchtturm
29. mar 2020

povedz, vdaka panu Bohu! Si predstav, ze by si mala 50 na krku a vtedy by ta vymenil za mladsi model. Mas len 28, ziadne decka, toho praveho chlapa si este najdes 😉

autor
29. mar 2020

@leuchtturm snažím sa takto myslieť, ale už o sebe pochybujem či som dosť dobrá, dosť pekná, dosť štíhla, dosť....

syslik81
29. mar 2020

tak sa odmiloval hold satlo sa aspon ze pred svadbou a detmi ... nevid za vsetkym len tu krasu .. mozno ju ozaj miluje a mozno je len poblazneny etc ... pojem krasa je tak vseobecne-kazdy povazuje za krasu daco ine .... nelutuj sa rob so sebou daco aby az ta stretne si povie preco opustil nieco tak uzasne ... tak sup sup - prestan fnukat daj sa dokopya popracuj na sebe..najdes si chlapa co ta bude mat rad pre to aka si a nie ako vyzeras ...

karolinakr
29. mar 2020

Vieš čo, ja som teraz stretla takú babu na pumpe, postavička, sladká tvárička; mladosť.S tym nič človek nespravi, Pan Boh rozdáva krasu hocikde
Ale nenechať sa s tym zneistiť
Tym, že ste boli dosť dlho, dlhšie to potrvá, kým to prebolí
Pre ineho budeš ty najkrajšia
Len nechcem, aby si si teraz začala farbiť vlasy a napichávať pery a hladovať kvoli nej...

autor
29. mar 2020

@karolinakr No už som z toho rozhodená, nejem lebo ani jesť nemôžem, na druhý deň zas zožeriem všetko čo vidím a cítim sa ešte horšie. Celé zle

hindakus
29. mar 2020

Vsak nech si užíva mladeho maska. On teraz straca čas. A potom bude v 45 ke vyplakavat, ze on by este chcel mat deticky.

arianna25
29. mar 2020

Nebud smutna, venuj sa sebe ako uz baby spominali. To je dobre ze si sa ho zbavila. Takyto chlap nestoji za nic. A ta krasavica je strasne hlupa ze ti prebrala chlapa. Hovno dosiahla viac nez ty. A vies preco? Pretoze ona bude musiet zit s tym pocitom ze ked ho ona zlakala tak ho moze zlakat zase dalsia. A on je povrchny. Veaj zenu svojich snov. Alebo matrac svojich snov. Trochu sa pomrvi a pojde dalej.

katkati
29. mar 2020

Nebuď veľmi smutná. To, že ťa láka stále dookola pozerať instagram, je pochopiteľné, aj keď máš pocit, že sa z toho zblanis. Je to ako droga. Príprav sa na to, že keď ho náhodou stretneš, pár mesiacov alebo aj rokov budeš pre neho vzducha aj keby sa ti prihovoril, bude to formálne. Je proste zamilovaný a jeho záujem a myšlienky sú nasmerované na inú ženu. Len aby si nebola z toho sklamaná. Ale všetko sa môže otočiť, ktovie ako to s ich vzťahom dopadne. Ty sa ešte potrápis, ešte dlho, ale uvidíš aká to bude úľava, keď si uvedomíš, že aj keby on opäť chcel, ty si už úplne inde a o jeho pozornosť nestojís. Viem o čom píšem a som rada, kde som a ako ten človek teraz na mňa pozerá, keď sa náhodne stretneme.

panelacikova
29. mar 2020

No tak to sa naňho vykašli. Čakala som, že ty budeš mať tak 35, on 27 a mladá bude mladšia. Proste som čakala, že ty si od neho podstatne staršia. Ale v tomto prípade sa naňho proste vykašli. Ži ďalej...

maxxim
29. mar 2020

Niet za co, hlavu hore.... musis si teraz uzivat slobodu...vznásat sa ako vlajka a mať u prdeli...vies si predstavit ze by to spravil kebyze ste uz zobraty a mala by si snim deti? To by bol prúser... nič nebanuj...v zivote... je sa na com ucit, a hlavne sa nikomu neodovzdaj hneď...pockaj si...az sa tvoje ja znova postaví do síl, vyplac sa ...naber dych... no hlavne neprepadni deppresi..a smútku...mas este zivot pred sebou...bolo to len ponaučenie a taketo veci sa stávaju...zober si z toho len to co si sa naucila... vsetky veci( piliere ) si stavias zivotom... rozumom vyletís vysoko... nenechaj sa odradit... naber presvedcenie ze ty si ty..a nik neni ako ty...mas aj silne stranky... a ako som písal stavaj základy na silných stránkach a vsetko bude ok... nechaj tomu cas...vsetko potrebuje cas... aj tie piliere🙂... buď pokorná a sebaistá. Drzim palce!🙂

nenne9
29. mar 2020

Ked je vzťah založený len na tom ako kto vyzerá tak to je bieda. Skus si pri výbere budúceho partnera vyberať človeka ktorý ta bude brať ako osobnosť nie ako bábiku...lebo mne sa zdá ze ty to máš teraz v hlave ... že musíš byt krasna mladá stihla dokonalá.vzdy bude niekto mladsi krajsi štíhlejší viac sexy ako ty.no a čo? To neznamená ze nemas cenu a nemôžeš byť milovaná

majoranka24
29. mar 2020

Preco takto trapis sama seba? Kasli na to, ze je stihla, ze robi fotomodelku! Neznamena, ze je vo vsetkom lepsia! Aj ty mas svoje kvality. Uz sa s nou neporovnavaj. Nechaj to tak. Mysli na seba a pracuj na sebe.🙂

autor
29. mar 2020

@majoranka24 veru tak, začnem cvičiť a skúsim zmenu imidžu

kittykat22
29. mar 2020

Ako vymenil teba, vymeni aj ju. Ako dlho si myslis ze zena bude krasna, stihla, stavnata a mlada? Neviem ci si niekedy pocula piesen Sparkling Diamonds. V nej sa spieva Men grow cold as girls grow old, and we all lose our charms in the end - muzi ochladnu ako dievcata zostarnu, a ku koncu vsetci stratime sarm. A tak to je. Ak ta muz opusti koli prvej nohatej blondine, tak pockaj ked nohata blondina bude mat +10 rokov, +10 kilogramov, + 10 vrasok a hysteriu v hlase ako kazda zena raz za cas. Ak chces zmenit svoj zivot tak to sprav koli sebe - nie koli inej zene, a muzovi ktori si ta nezasluzi. Hlavne hlavu hore, mas 28 a treba si najst noveho muza a naplanovat novu svadbu. Ako hovori Bridgette Jones I will not be defeated by a bad man and an American stick insect 🙂

kiki9871
Autor odpoveď zmazal
kristina2412
29. mar 2020

Píšeš že ste mali mať svadbu, mne to príde tak ze sa zľakol,straty slobody,zodpovednosti, chce si ešte užívať , nie sa viazať. Pri mladšej má istotu že najbližších pár rokov o svadbe nebude ani počuť. Napriek jeho veku ,nemusí byť zrelý na vážny vzťah.

jajka71
29. mar 2020

Mas sancu zacat novy krajsi zivot s clovekom, ktory si ta bude vazit. Dopraj si cas nato, aby si sa mohla venovat len sebe, popracuj na tom, co povazujes ty (nie on!) za svoje nedostatky. Mozes si teraz planovat cas len pre seba pracu a priatelov ci rodinu a nieraz sa stalo, ze chlap prisiel nato, ze sa zmylil. Lebo z tej, ktoru opustil sa stala krasna a sebavedoma zena, za ktorou sa otoci nejeden chlap (su o tom sj kreslene vtipy). Kasli na depku, otoc list a zacni zajtra novy zivot, v ktorom budu mat priestor a cas u teba len ti, ktory zato stoja!

janetinka27
29. mar 2020

autorka,tazko ti nieco radit.totiz az prilis casto opakujes "mladsia,stihlejsia,stihlejsia,mladsia". mas problem s vlastnou hodnotouskor. baby ti tu radia dobre,ale obavam sa ze ty stale myslis iba na "mladsia,stihlejsia".ides na sebe makat aby si bola stihlejsia? budes potom dost dobra? a komu? milujuci clovek nehladi na stihlost,ale na radost v ociach. sama veris zial nespravnym hodnotam.tato hodnota je pominutelna a klamliva.ak chces mat istotu a domov,hladaj radsej muza s dobrym a laskavym srdcom. ale ci aj ty mu budes moct ponuknut to iste,to neviem.

sarah2437
29. mar 2020

No, teraz prezivas tazke obdobie, ale neboj, casom to prejde a ty sa tomu zasmejes. Musis si z tohto sklamania zobrat len to pozitivne- cize, ideme na to:

- bud rada, ze sa to stalo teraz nez v manzelstve, v ktorom by ste mali deti

- tym, co Ti Tvoj snubenec urobil Ti otvoril nove moznosti- spoznat niekoho noveho, kto bude za to stat
- to, ze si Tvoj snubenec nasiel o 14 rokov mladsiu zenu, tak to je len jeho poblaznenie
- skor ci neskor Tvojho snubenca dotycna zena opusti, lebo pochybujem, ze ona v 22 rokoch uz je psychicky vyzreta a na rovnakej emocionalnej urovni ako 36- rocny muz
- nakoniec mozno Tvoj snubenec zostane sam a narazi si dalsiu " pipku"

Dalo by sa pisat kopec dalsich pozitiv, preto ich ux nepisem a chcem Ti povedat, ze nebud zufala, neplac kvoli nemu, nemysli uz nanho. On sa uz prejavil a nezasluzi si uz ziadnu Tvoju myslienku. Ty si povedz, ze ty si ten vitaz a on je ten porazeny, lebo opustil skvelu zenu a v skutocnosti Ta nikdy nemiloval. Teraz mas moznost uzivat si zivota, venovat sa sama sebe a ked sa na to budes citit, zacni sa zaujimat o opacne pohlavie, lebo nie vsetci muzi su svine. A ver mi, ked budes stale nad tym premyslat a utapat sa v ziali, neposunies sa vpred a zostanes stat na jednom mieste a to ty urcite nechces. Takze, hlavu hore, usmev na tvar a zacni novy zivot 🙂

barborachors
29. mar 2020

Tvoj muz musi byt iny krasavec, ked sa ho ujala nejaka modelecka. Nech si pripravi plnu penazenku na nakupy, vecere, dovolenky, a aby jej stihal, aj pevne nervy. Na tvojom mieste sa smejem, lebo toto im nevydrzi a este dobehne s prosikom, aby si ho vzala na milost ☺ Mimochodom, takychto bab je kvantum, mozes vidlami prehadzovat, ba co viac, rodia sa stale nove a mladsie. Cim budes starsia, tym viac bude mladsich a povedzme aj peknych. Ked si vas vztah zalozila len na krase a pritazlivosti, tak je to malo a zial, muz tvor vizualny a velakrat povrchny, siel tam, kde ho "srdce" tiahne. A nechapem, preco sa porovnavat so zenou, ktora tiez raz ostarne a zoschne, bude stara a je dost mozne, ze bude pre nu tazsie sa zmierovat so starnutim, ked robi modeling 😉 Rada na sebavedomie: daj si urobit pekne, sexi fotky s profesionalnym fotografom, pekne sa namaluj, alebo sa daj nalicit a vobec, nemysli si, ze kazda modelka je neviem aka krasna. Dnes sa vsade, ale uplne vsade pouziva taka retus a filtre, aj vo videach, ze mozno tak 10% z fotky je pravda. Vsetko sa retusuje, zuzuje, tvare maju osobitne filtre a nehovorim, mozno je pekna, ale hocijaka, aj priemerne atraktivna zena, keby sa dostala do ruk odbornikom, tak je z nej super sexi kost a mozno aj krajsia ☺☺☺