Využívate samoobslužné pokladne a prečo?
ak nie, prečo?
@isis234 sme ochotní platiť viac a zaplatiť si predavačku?
Keď mám menej položiek áno. Šetrí mi to čas
Vždy keď sa dá, ale najradšej nakupujem so skenerom. Mam prehlad o sume a v TESCU hneď ukazuje aj zľavy.
Nie nevyuzivam, vytaca ma to a nebudem to robit uy som nechala aj nakup ked mi nechceli otvorit pokladnu. Je to choreeee, ja tam necham kopu penazi a este si to mam aj nablokovat nechapem preco nas k tomu nutia
@zmrzlinka2021 zamestnávateľ marketu- obchodu má na to vyhradené peniaze, aby zaplatil predavačku. Keď dal samoobslužné pokladne, má vyšší zisk, ktorý si on prevedie do svojej krajiny. Ak by mal viac predavačiek, platil by v našom štáte viac eur- lenže on chce ušetriť, aby mal vyšší zisk-pre seba
je to kvôli tomu, že ušetria na pokladníčkach, ale šetrí to čas aj zákazníkom, ja keď si nascanujem tovar priebežne cez scan and shop tak pri pokladni som minútu a odchádzam... pre mňa ideálne, nemusím nič vykladať... v zahraničí sú aj obchody, kde ani ľudská obsluha nie je, všetko je zautomatizované to by sa mi páčilo aj u nás
Využívam jedine samoobslužné, ja nechápem ľudí čo sú ochotní čakať v radoch.
Stále, a už aby aj v lidli u nas boli lebo takou rýchlosťou ako mi hádžu tovar ma to nemám nervy, viem majú normy,počet pipnuti za čas ale toto je horor vždy
..
A presne tesco je top...ukladám rovno do tasiek, žiadne vykladanie nakladanie pípanie pri pokladni milujem to
Nie, nevyužívam. Jedine v NL, ked idem s mužom do obchodu. Vtedy vezme aj skener. Ale ked idem sama, tak radšej si vyberiem normálnu pokladňu. A na Slovensku detto. Neznasam samoobslužné. A v Bille sú otrasné samoobslužné pokladne. Využili sme to len raz a posledný krát.
Neznášam ich. Takmer vždy to vyhodí a povie "počkajte na obsluhu". Využívam len v decathlone.
Nevyužívam. Neznášam všetky tie nezmysly, ktoré tá kasa hovorí. Ide mi to na nervy. Vždy sa snažím ísť do pokladne, ktorá je od samoobslužných čo najďalej, aby som ich ani nepočula.
ano, pri malom nakupe a tovare s ciarovym kodom...peciva, chlieb sa mi nechce listovat
odkedy zaviedli samoobslužné v tescu,tak platím iba tam,malé aj veľké nákupy.V lidli robím iba veľké nákupy,ale už som bola aj tam na samoobslužných....v bille,do ktorej občas zájdem,nie sú.
Mne sa pri takých diskusiách páči len ten argument že nepoužívam, nebudem brať ľuďom prácu. 😀 Lebo už len práca pokladničky v potravinách je lukratívna a sníva o nej každé dieťa ako bude 8 hodín pipat tovar a prejdú mu rukami aj tony tovaru a domov príde s vyťahanými rukami a aj v noci bude počuť zvuk pípania. To je taká lukratívna práca, že ženy čo často použijú tento argument skončia po rodičáku na úrade práce a pošlú ich do potravín na pohovor na prácu pokladničky a budú sa tu pýtať ako odmietnuť tú prácu a nebyť vyradená ešte pred pohovorom.
Nie, po zlých skúsenostiach nie
Áno. Keď mám malo veci, za minútu som vybavená
Ano, drobec rad haze mince do samoobsluznej pokladne, aj si s nou pokeca. Ale tak tym, ze vacsinou som so synom, tak mi je to rychlejsie, mame maly nakup a este odkedy v lidli zavielsi tu rampu, tak rad s blockom otvara tu.
@zmrzlinka2021 Vyhrávaš cenu za otázku, ktorú som čakala odkedy som napísala ten komentár.🎉🥳🤗
ked su, tak vzdy. Ked je nahodou aj scaner, tak ten tiez.

Ja keď mám menej tovaru tak áno. Inak radšej cez pokladňu.