icon

Využívate samoobslužné pokladne a prečo?

24. júl 2024

ak nie, prečo?

slovakboy
24. júl 2024

Ja keď mám menej tovaru tak áno. Inak radšej cez pokladňu.

zmrzlinka2021
24. júl 2024

@isis234 sme ochotní platiť viac a zaplatiť si predavačku?

zmrzlinka2021
24. júl 2024

Keď mám menej položiek áno. Šetrí mi to čas

som_realistka
24. júl 2024

Vždy keď sa dá, ale najradšej nakupujem so skenerom. Mam prehlad o sume a v TESCU hneď ukazuje aj zľavy.

nelca84
24. júl 2024

@isis234 tak do takych ja nechodim 🤷‍♀️ skener musi byt

fatima30
24. júl 2024

Nie nevyuzivam, vytaca ma to a nebudem to robit uy som nechala aj nakup ked mi nechceli otvorit pokladnu. Je to choreeee, ja tam necham kopu penazi a este si to mam aj nablokovat nechapem preco nas k tomu nutia

isis234
24. júl 2024

@zmrzlinka2021 zamestnávateľ marketu- obchodu má na to vyhradené peniaze, aby zaplatil predavačku. Keď dal samoobslužné pokladne, má vyšší zisk, ktorý si on prevedie do svojej krajiny. Ak by mal viac predavačiek, platil by v našom štáte viac eur- lenže on chce ušetriť, aby mal vyšší zisk-pre seba

rozculena
Autor odpoveď zmazal
lucka_ke
24. júl 2024

je to kvôli tomu, že ušetria na pokladníčkach, ale šetrí to čas aj zákazníkom, ja keď si nascanujem tovar priebežne cez scan and shop tak pri pokladni som minútu a odchádzam... pre mňa ideálne, nemusím nič vykladať... v zahraničí sú aj obchody, kde ani ľudská obsluha nie je, všetko je zautomatizované to by sa mi páčilo aj u nás

nelca84
24. júl 2024

@isis234 a aj ked obcas vbehnem len po par veci, ze neberiem skener, tak sa vybavim na samoobsluznej omnoho skor, ako na obycajnej. U nas je vyse 20 samoobsluznych a len zopar beznych pokladni.

hiro
24. júl 2024

No, co pisete ze aby nas nenahradili roboty 🙂 Verim ze tito ludia v zaujme nenahradenia robotmi sa nenechavaju budit budikom ale poctivo k nim chodia klopkat budici - hadam nechceme aby takato perfektna profesia zanikla ;)

dzejny656
24. júl 2024

Využívam jedine samoobslužné, ja nechápem ľudí čo sú ochotní čakať v radoch.

ptvw
24. júl 2024

Stále, a už aby aj v lidli u nas boli lebo takou rýchlosťou ako mi hádžu tovar ma to nemám nervy, viem majú normy,počet pipnuti za čas ale toto je horor vždy
..
A presne tesco je top...ukladám rovno do tasiek, žiadne vykladanie nakladanie pípanie pri pokladni milujem to

bessie12
24. júl 2024

Nie, nevyužívam. Jedine v NL, ked idem s mužom do obchodu. Vtedy vezme aj skener. Ale ked idem sama, tak radšej si vyberiem normálnu pokladňu. A na Slovensku detto. Neznasam samoobslužné. A v Bille sú otrasné samoobslužné pokladne. Využili sme to len raz a posledný krát.

rozculena
24. júl 2024

@nelca84 kde máš zľavy na samoobslužných??

asocial
24. júl 2024

Neznášam ich. Takmer vždy to vyhodí a povie "počkajte na obsluhu". Využívam len v decathlone.

nelca84
24. júl 2024

@rozculena 🙈 skus to precitat este raz a pomalsie

zuzitko74
24. júl 2024

Nevyužívam. Neznášam všetky tie nezmysly, ktoré tá kasa hovorí. Ide mi to na nervy. Vždy sa snažím ísť do pokladne, ktorá je od samoobslužných čo najďalej, aby som ich ani nepočula.

cina1
24. júl 2024

ano, pri malom nakupe a tovare s ciarovym kodom...peciva, chlieb sa mi nechce listovat

rozculena
24. júl 2024

odkedy zaviedli samoobslužné v tescu,tak platím iba tam,malé aj veľké nákupy.V lidli robím iba veľké nákupy,ale už som bola aj tam na samoobslužných....v bille,do ktorej občas zájdem,nie sú.

marsmykkok
24. júl 2024

Mne sa pri takých diskusiách páči len ten argument že nepoužívam, nebudem brať ľuďom prácu. 😀 Lebo už len práca pokladničky v potravinách je lukratívna a sníva o nej každé dieťa ako bude 8 hodín pipat tovar a prejdú mu rukami aj tony tovaru a domov príde s vyťahanými rukami a aj v noci bude počuť zvuk pípania. To je taká lukratívna práca, že ženy čo často použijú tento argument skončia po rodičáku na úrade práce a pošlú ich do potravín na pohovor na prácu pokladničky a budú sa tu pýtať ako odmietnuť tú prácu a nebyť vyradená ešte pred pohovorom.

luccija
24. júl 2024

Nie, po zlých skúsenostiach nie

ptvw
24. júl 2024

@luccija a co sa stalo?

sisska96
24. júl 2024

Áno. Keď mám malo veci, za minútu som vybavená

zuzuliatko18
24. júl 2024

Ano, drobec rad haze mince do samoobsluznej pokladne, aj si s nou pokeca. Ale tak tym, ze vacsinou som so synom, tak mi je to rychlejsie, mame maly nakup a este odkedy v lidli zavielsi tu rampu, tak rad s blockom otvara tu.

walentina7
Odpoveď bola odstránená
suge
24. júl 2024

@zmrzlinka2021 Vyhrávaš cenu za otázku, ktorú som čakala odkedy som napísala ten komentár.🎉🥳🤗

ndrag
24. júl 2024

ked su, tak vzdy. Ked je nahodou aj scaner, tak ten tiez.

metods
24. júl 2024

@viestta no to si nemyslim (z mojej skusenosti ) 😂

isis234
24. júl 2024

@hiro 😅😅 a nerozbije okno?