icon

Vzťah s rozvedeným so záväzkami

dusicka2020
13. apr 2020

Dobrý den

Mam priateľa rozvedeneho ma 2 maloleté deti s predošlého vzťahu. Ja mam 30 rokou on 43.zo začiatku mi nevadilo nič. Môj priateľ somnou pracuje a pracuje s nami aj jeho exmanzelka aj jeho ex frajerka. Sme tam tri pokope jeto hrôza. Najprv mi jeho ex frajerka robila zle ale už sa spametala. Všetko bolo super bola som zaľúbená nič mi nevadilo on bol džentlmen. No ale to som nevedela čo bude potom. Sme spolu vyše roka. A on ma so svojou ex manželkou super vzťah. To znamená ze spoločne výlety koli deťom. Spoločne chaty koli deťom. Spoločne oslavy koli deťom. Co je horse majú spoločných známych a kde zavolajú ju volajú aj jeho. Cítim sa tam veľmi zle ako keby som tam bola navyše. Jeto hrôza. Idem do prace je tam ona. Idem na oslavu je

dusicka2020
autor
13. apr 2020

@magduska2 ja dieťa mam aj dobrý vzťah s jej otcom ale toto nechápem. Chápem ze koli deťom ale nechápem až takú starostlivost

dusicka2020
autor
13. apr 2020

@dusicka2020 môj názor je ze sa neodputal od exmanzelky

maxxim
13. apr 2020

@dusicka2020 pozri sa, ja som cca v tvojom veku a mozem ti povedať z osobnej skúsenosti ze treba mat seberovneho, byť stastný z malickostí no vo velkej láske. Vsetko sme zariadovali spolu..a najmä zdielame jednaké názory nikím neovplivnované. Hlavne nenechaj sa oblbnút sladkými recami a chod si za svojím. Zaslúzis si mať rodinku, a chlapa, ktorý buude len tvoj. Iba vy budete ako jeden. Si mladá, tak to je pozitívum ale nezabúdaj ze hodnoty sú najdolezitejsie. Samozrejme pochopenie a cit pre druheho. Bude to ok. Len hlavku hore a nenechaj sa ovplivniť.

syslik81
13. apr 2020

@dusicka2020 no ten sa vie narodit -cely harem okolo seba :D kazdopadne tomu sa nevyhnes aby si sa s nou nestretavala pokial obaja nezmenite pracu ,, vylety by vadili i mne.. nech im urobi ona vlastny program ked ma deti a otes s tebou iny ked su s nim ...

mirro
13. apr 2020

@dusicka2020 Chápem tvoje rozčarovanie. Chápem aj to,že ho chceš mať sama pre seba,ale to nepôjde. Zrejme so svojou ex dokážu normálne komunikovať a neprestali byť obaja rodičmi. Ty hľadaj muža bez záväzkov,ušetríš si veľa nervov a starostí. Ak je on normálny,nikdy neurobí hrubú čiaru,a vy budete ten pár a tá pravá rodina. Jeho deti tu budú vždy, či maloleté alebo puberťáci alebo dospelé...

mirro
13. apr 2020

@dusicka2020 a akokoľvek sprosto to vyznie, vždy budeš tá druhá... Aby sa ti dalo dýchať v tomto vzťahu,to chce veľa prispôsobovania, kompromisov. Dobre si spravila,keď si sa s ním rozišla.

dusicka2020
autor
13. apr 2020

@syslik81 viešco ja kebyže nie som mama a nie som sama tak ze som slobodná bez deti tak to tu nedávam. Ale mam dieťa a s jej otcom výborný vzťah. Ja keď som to hovorila svojmu bývalému tak mi povedal ci som normálna takého chlapa. On mi tvrdil ze podla neho on sa neodputal od ženy ze pokiaľ ona bude tak večne to bude koli deťom. A ja vychádzam s partnerkou svojho expriateľa vyborne a ona krútila hlavou

dusicka2020
autor
13. apr 2020

@mirro no asi ani laska nieje vsetko

dusicka2020
autor
13. apr 2020

@mirro ostali sme známy a bude sa mi lepšie dýchať ako keď viem ze je to môj chlap a robí toto

kitycat
13. apr 2020

kedy sa rozisli? Ved pisala ze, ma priatela 😕

majoranka24
13. apr 2020

@dusicka2020 Dobre si urobila, ze si sa s nim rozisla. Chces mat raz deti, on ti na rovinu povedal, ze dalsie dieta nechce. Povazujem to od neho za sebecke. Preco si rozvedeni muzi, ktori uz deti maju a dalsie nechcu, hladaju slobodne zeny bez zavazkov? Im to vyhovuje, ze sa nemusia starat o cudzie deti, ale tieto mlade bezdetne zeny, su vzdy nakoniec nestastne. Ty vies, co chces. Napisala si to tu. On ti nic z toho NECHCE dat. Urobila si dobre, ze si sa s nim rozisla a nebudes dalej stracat cas. Neboj, najdes si lepsieho.😉

dusicka2020
autor
13. apr 2020

@syslik81 každopádne som zvedavá ci aj keď si ona nájde partnera ci on jej toto pochopi ze všade ma exmanzelka svojej partnerky

dusicka2020
autor
13. apr 2020

@kitycat
@majoranka24 ja dieťa mam

modrykoniicek
13. apr 2020

@panelacikova No veď toto.

magduska2
13. apr 2020

@dusicka2020 Tak vieš ako,kazdý to má nastavene inak.
Ked ho tak miluješ a nechces hladat ineho partnera,skus v tom najst skor pozitiva.
Ja si nesmierne vazim chlapov a su pre mna vzor charakteru ked sa aj po rozvode staraju a zaujímajú o deti.
ja totižto osobne poznám par takých kt.na deti doslova serú a jedine na čo sa trasú je až deti doštudujú aby nemuseli platit uz ani alimenty ...a to je velmi smutné 😔 ,pre mna ako pre matku.Ja niesom v takej situacii,ale ak by som bola ,taktiez by som chcela aby manžel svoje vlastne deti "nezatratil" my sme totiz dospelí ,my už to vzdy nejako zvladneme...ale deti za rozpad vzťahu nemôžu 😔
Neber to tak,že som proti tebe..len minca má vždy 2 strany..tie deti si tiež tuto pozíciu nevybrali ,tiež určite nechcú súperit a určite nechceli aby sa ich rodičia rozviedli.Skúste teda hladat kompromis...vyčleniť si nejaký čas na seba,na deti,spoločný čas..lebo podla mna do buducna ak vy nebudete vediet fungovat ako celok tak potom to nebude fungovat ani Vám dvom vo vašom vzťahu...lebo to ide ruka v ruke.

dusicka2020
autor
13. apr 2020

@magduska2 to s nim nejde deti chcú maminu a jeho aby šli spolu a ja sa radšej vždy vzdialim

majoranka24
13. apr 2020

@dusicka2020 Aha, prepac, az teraz som si to precitala dalej. Tak o to lepsie.🙂 Venuj sa dcere a ten pravy pride. Taky, ktory bude len tvoj. Ja by som v hentakych podmienkach nedokazala zit. Uplne ta chapem. Ja som mala byvaleho, ktory sa veeelmi staral o dieta svojej byvalej a nakoniec som zistila, ze sa vobec nerozisli a chuj s nou spaval dalej. Takze niekedy je lepsie byt nejaky cas radsej sama.

jaskolka
13. apr 2020

Tak v podstate si urobila múdre rozhodnutie. On nikdy neoddeli bývalú ženu s deťmi, pretože to proste nejde. Ak majú dobrý vzťah kvôli deťom, ja to kvitujem. Jeho matka bude svokra len jej, ak on sa už nechce ženít, je to pochopiteľné. A vzhľadom na 20 rokov, čo spolu prežili a dve deti v dosť citlivom veku, ani sa nedivím, že tak sa správa on a ze jeho mama tiež to akceptuje, sú to jej vnúčatá a ona matka jej vnúčat. Možno to pôsobí, že hajim ich, ale očividne sa nerozisli v zlom, keď celkom spolu vychádzajú,a jeho prístup je v poriadku, sú a budú to vždy jeho deti, budú na prvom mieste. Vždy by si bola "ta druha" nájdi si muža slobodného, alebo minimálne bez záväzkov.Toto by nebol vzťah, aký by ta urobil šťastnou

dusicka2020
autor
13. apr 2020

Ja ho obdivujem stará sa o deti je dobrý otec no mi príde akoby pri spal dobu. Ze stále sa správa ako ženatý. Proste ona nákaze on urobí. Mne deti nevadia mam ich rada ale chcem mať svoj život. Nebudem žiť jej život. Toto jej teraz vyhovuje ôk. Ale bude mať chlapa a ten ak ju bude mať rád bude mu to vadit

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
dusicka2020
autor
13. apr 2020

@jaskolka ani nerobi

dusicka2020
autor
13. apr 2020

@perdulka7 no jedine

jaskolka
13. apr 2020

@dusicka2020 práve preto si prvý krok urobila, rozišla sa s ním, a teraz sa venuj sebe, a ohliadaj po niekom, pre koho budeš ty ta "na prvom mieste" 🙂

magduska2
13. apr 2020

@dusicka2020 Tak potom mu zrejme tento "mód" vyhovuje a myslim si, že s tým nič neurobíš .20rokov je 20 rokov a viem si predstaviť aké to musí byt ťažké len tak vymazať niekoho zo svojho života a začať žiť odznova...to skratka nejde.
A podla mojich skúseností, chlapi to majú inak ako my ženy..my zvladame aj vidíme veci úplne inak.A to čo nám vadí a prekáža to oni vôbec nemôzu pochopit 😟

dusicka2020
autor
13. apr 2020

@magduska2 myslím ze som si mala dobre rozmyslieť s nim ísť do vzťahu. Najskôr mi to prišlo hrozne milé ale teraz už má život takto dosť otravuje. Nech si výchova ju deti a mne nech hlavne dajú pokoj. Ja už o to nestojím. O toto cele. A určite už nikdy v živote nechcem rozvedeneho zo zavezkami

dusicka2020
autor
13. apr 2020

Preboha každá z nás chce byť prvá nie ta druha

mirro
13. apr 2020

@dusicka2020 a to čo ti vadí teraz, po roku dvoch ,troch by ti vadilo 100x viac. Nájdi chlapa bez záväzkov, buď pre neho stred jeho vesmíru, všímaj si, ako sa správa k tvojmu dieťaťu a potom rieš dlhodobý vzťah,prípadne ďaľšieho potomka.

dusicka2020
autor
13. apr 2020

@mirro čistá pravda

dusicka2020
autor
13. apr 2020

Ono je zle to ze on si myslí že robí dobre. Áno robí ale nie pre mna

magduska2
13. apr 2020

@dusicka2020 Ved prave o tom to celé je 😔 ja osobne by som do takého vzťahu ist nechcela ..lebo viem podla seba,ze by to jednoduche nebolo.
Čisto hypoteticky som sa par krat zamýšľala nad tym,keby sme sa rozviedli či a akého chlapa by som si našla..a veru musim priznat,že neviem..asi žiadneho. Lebo či by bol mladý ,stary,rozvedený viem,že by to nebolo jednoduché už len kvôli mne a deťom.
Takže nie nadarmo sa hovorí"rovny rovneho si hlada"...a deti sú asi najväčší záväzok preto to nemôže byt jednoduché.