icon

Vzťah s rozvedeným so záväzkami

dusicka2020
13. apr 2020

Dobrý den

Mam priateľa rozvedeneho ma 2 maloleté deti s predošlého vzťahu. Ja mam 30 rokou on 43.zo začiatku mi nevadilo nič. Môj priateľ somnou pracuje a pracuje s nami aj jeho exmanzelka aj jeho ex frajerka. Sme tam tri pokope jeto hrôza. Najprv mi jeho ex frajerka robila zle ale už sa spametala. Všetko bolo super bola som zaľúbená nič mi nevadilo on bol džentlmen. No ale to som nevedela čo bude potom. Sme spolu vyše roka. A on ma so svojou ex manželkou super vzťah. To znamená ze spoločne výlety koli deťom. Spoločne chaty koli deťom. Spoločne oslavy koli deťom. Co je horse majú spoločných známych a kde zavolajú ju volajú aj jeho. Cítim sa tam veľmi zle ako keby som tam bola navyše. Jeto hrôza. Idem do prace je tam ona. Idem na oslavu je

dusicka2020
autor
13. apr 2020

@magduska2 no žena každá pokiaľ chce a ma rada muža tak chce byť iba ona. Ôk sú deti tie beriem ako svoje bez rozdielu koho sú. Ale ich matku takto tolerovať nebudem. Sama som matka a otec dcéry je dobrým otcom. Ale aby sme boli takto prilepené ku sebe to nie. On si musí uvedomiť ze 20 ročne manželstvo sa skončilo a ze pokiaľ chce nový život musí manželku vymazať. Deti nie tie sú radosť. Ale aby som žila rozvedená a pritom vlastne stále vydatá. Áno beriem 20 rokou ale roky idú a on pochopi časom co zle robil

dusicka2020
autor
13. apr 2020

Neviem ci tu niekto zažil niečo podobné ale ja som s toho vyliecena. Akurát ma mrzí ze som do toho veľa vkladala a ze vlastne som ostala na mŕtvom bode. Lebo cely ten rok sa točil len kolo jeho deti a ex ženy. Kolo mňa a mojej dcéry sa netocilo absolútne nič. A podotýkam ze vidieť na FB fotky s ich chalúpok spoločných za priebehu vzťahu somnou ma dorazilo na totalku

didaa
Autor odpoveď zmazal
dusicka2020
autor
13. apr 2020

@didaa áno je to tak.

dusicka2020
autor
13. apr 2020

@didaa a on musí hľadať ženu ktorá toto pochopi

dusicka2020
autor
13. apr 2020

@didaa ono to máš tak didaa vieš človek sa zaľúbi a už sa to vezie

didaa
Autor odpoveď zmazal
dusicka2020
autor
13. apr 2020

@didaa to máš pravdu. Zbytočne som plakala mala som pochopiť ako to bude. Proste mi to vadi a aj chápem situáciu. Ale žiť tak nebudem. Už len koli mojej dcére takýto príklad jej isto nedam

larisalarisa
13. apr 2020

Zaslúžite si všetko, nielen byť vždy druhá . Verte mi. On už nikdy neprežije s vami nič nové.a to časom bude bolieť.

dusicka2020
autor
13. apr 2020

No moc ste mi tu teda nedali nejaké príspevky ci to kto zažil ale nevadí

dusicka2020
autor
13. apr 2020

@larisalarisa no viete si predstaviť asi ako to bolelo keď mi to došlo cele

twinflame
13. apr 2020

@dusicka2020 ak ostanes, bude to vzdy take komplikovane. Po case budes vidiet najma tie komplikacie. Precitaj si svoj prispevok nestranne. Co by si odpovedala tej ktora ten prispevok napisala?

larisalarisa
13. apr 2020

Ja mám rozvedené ho s dvomi deťmi. My máme spolu syna, ale mňa si už nevzal. Nikdy nebudeme len my traja, vždy je to iné. A nie celkom ok.

larisalarisa
13. apr 2020

Ja viem presne o čom to celé je.

magduska2
13. apr 2020

@dusicka2020 Ved to je jasne..kazda chce byt jediná.Žial v takomto vzťahu už to asi nejde.
Neviem ,ja osobne ,co poznam taketo vzťahu..že tam zohravaju rolu deti a ex tak tie vzťahy su tým vždy a stale poznačené. Preto,viem ,že by som to nedala.To jednoducho nejde,nie bez hadok a ťahaníc 'kto-kedy"
Hlavu hore,si mladá, nic nieje stratené...ešte sa nájde niekto pre koho budeš prvá a jediná

bundicka223
13. apr 2020

Ja by som s nim nedokazala byt

sissy27
13. apr 2020

@dusicka2020 mne je na tom celom najčudnejšie, že všetci 4 (on, ty a jeho dve ex) pracujete v jednej firme. To má nejakú úchylku, že potrebuje mať svoje trofeje pokope? Alebo žijete na opustenom ostrove kde fakt nie je na výber ani partner/ka ani práca? Nie nadarmo sa hovorí nejedz tam kde kakáš (aby som bola slušná) - v preklade vzťahy na pracovisku nie sú najlepšia voľba. Už je vlastne z teba tiež ex, tak môžete s tými dvoma uzatvárať stávky, ktorá kolegyňa je ďalšia v poradí.
A k veci - tvoj problém nebol “rozvedený so záväzkami”, tvoj problém bol, že si si našla chuja, ktorý nevie kde sú hranice a kto má byť prioritou čo sa vzťahu týka. Deti za to nemôžu.

magduska2
13. apr 2020

@dusicka2020 Vieš ono nikto ti tu ziadnu univerzálnu radu nedá..to musíš ty sama v sebe.Ale ty sama už dávno viež ,že to neklape 😔 a že tadial nejde vlak.

dusicka2020
autor
13. apr 2020

@sissy27 presne a aj sa uzatvárali stávky keď začal somnou a hrozne som sa hambila.

dusicka2020
autor
13. apr 2020

@sissy27 deti sú radosť. Ale toto co on predvádza vyhovuje jeho ex žene nie mne a tu vidím ako strašne ma mal rád. Čiže vôbec. Lebo ponizovat ma spoločnosťou neustálou jeho ex ženy mi príde voči mne ne citlivé. A keby sa aspoň opýtal nebude ti vadiť keď to a to. Budeš v pohode keď to a to. Ale nie on to urobil a sú verejné si to obhájil. Akože typu ona je moja ex žena a moje deti a ty drz hubu. Nepovedal to ale mne to tak prislo

dusicka2020
autor
13. apr 2020

@twinflame zober nohy na ramená a hľadaj si muža kde budeš prioritou hlavne ty a deti

sissy27
13. apr 2020

@dusicka2020 a tebe žiadna kontrolka neblikala keď si z teba robili srandu? Žiadna sebareflexia, že sa denne stretávaš s jeho ex ženou a ex frajerkou? Čo má zlatého vtáka alebo čo teda ťa tak ohúrilo?
Nie on ťa ponižoval, veď preboha dala si sa dokopy s kolegom, musela si mať nejaký prehľad o tom, ako funguje s exkou. Keby aj nebol kolega ale behom mesiaca-dvoch si všimneš, že ups, nejako veľa času s ňou trávi...
Deti sú jedna vec, aj pochopím, dokonca chválim, ak si expartneri udržujú dobré vzťahy, ale zas odtiaľ potiaľ. Nie jeho exka je hnusoba, nie jeho deti sú na vine, ale on je chuj a ty si mu to žrala.
Zbytočne už teraz plakať a pátrať kde čo bolo, ukončila si to, bolo to správne rozhodnutie a nabudúce lepšie vyberaj.

dusicka2020
autor
13. apr 2020

@sissy27 myslím ze on a ona nemajú hranice. A ani jednomu nezáleží na tom ako sa asi cítim.co ma zaráža ze spolu už byť nechcú. Nepáčilo sa mi to od začiatku. Ale myslela som si ze jeto o kompromisoch. Ale toto už prekročilo všetko. Najbližšie mal ísť opekať ku nej domou koli deťom tak nešiel ze až zasa ne zurim. Ale ja ne zúrila som koli deťom. Ale koli tomu ze všetko má hranice. Deti sú jedna vec. A ex žena druhá. A som toho názoru ze ja som mala byt prioritou s jeho aj mojimi deťmi. Ja ju do života nepotrebujem a pchala sa mi doň. A k tomu je hlúpa povaha nedá sa snou normálne porozprávať proste pani manželka ze tak ôk. Tak si teda toho manžela môže zožrať. A povedzme si na rovinu ľudia bola som riadne sprostá ze som vobec toto aj tolerovala

panelacikova
13. apr 2020

@dusicka2020 a ktovie, či sa oni nedohodli na otvorenom vzťahu. a aby ich to tak "nebolelo", tak sa rozišli. jednoducho vychádzajú spolu fajn, vychovávajú deti, ale chceli si vrznúť aj inde. tak sa rozviedli, každý si žije svoj život, hoci ho vlastne žijú spoločne skrz detí. lebo už mi nenapadá iné vysvetlenie. alebo ešte to, že rozvod chcela ona z nejakého dôvodu a on jej stále skáče okolo riti, lebo sa jej nedokáže vzdať... ja už neviem. v každom prípade toto by neuniesla žiadna žena, aby chlap behal okolo bývalej.. raz za uhorský rok keby s niečím pomohol (odtiahnuť skriňu pri maľovaní alebo zloženie nábytku) tak nepoviem. ale ak sa stále vrtí okolo nej, tak to nie...

oli18
13. apr 2020

Necitala som vsetko, ale ten tvoj uz expratel je dobry, ak na jednom pracovisku uz spaval s tromi zenami. Este je tam nejaka? Tak bude asi v poradi😀

ovaaa
13. apr 2020

Poucenie...nikdy si nezacinaj so sefom. V praci ma ex manzelku, ex priatelku...nevidela si vykricnik?Ja by som kvoli tomu dusnu odisla.Vzdy budes hrat druhe husle u rozvedeneho muza s detmi...v prvom rade je rodic az potom si ty. Si slobodna a muzov je kopec...

twinflame
13. apr 2020

@dusicka2020 tak si si odpovedala

pragmaticka
13. apr 2020

No moja kamoska ma nieco podobne..jej uz terajsi manzel s jeho ex boli spolu cez 13 rokov ,deti nemali,kamoske ale hned na zaciatku povedal ze ona patri uz do rodiny a tak to aj zostane a ona bud to musi tolerovat alebo nema vyznam ani nic zacinat.tak kamoska sa nad to povzniesla,,ale tiez ako opisujes ona bola vsade na kazdej rodinnej oslave atd. Uz su to roky.medzitym su naj kamosky..dokonca su si navzajom krsne svojim detom.potrebujes nato len dat tomu cloveku sancu,silne sebavdeomie a doveru voci partnerovi.

V tvojom pripade ale,ked on uz ani deti nechce ani manzelstvo, by som do toho ja osobne urcite nesla..jedine ak ani ty v svojom zivote nechces deti!!Aj ten vekovy rozdiel mi pride dost velky medzi vami..

A to ze ste na pracovisku,ty, on, jeho exmanzelka a exmilenka mi pride uplne chore..to co tam mate za kocurkovo???🤣🤣

lija22
13. apr 2020

lol to je riadny geroj ked vysulozil celu jednu smenu 😁😁😁

perdulka7
Odpoveď bola odstránená