Vzťah s rozvedeným so záväzkami
Dobrý den
Mam priateľa rozvedeneho ma 2 maloleté deti s predošlého vzťahu. Ja mam 30 rokou on 43.zo začiatku mi nevadilo nič. Môj priateľ somnou pracuje a pracuje s nami aj jeho exmanzelka aj jeho ex frajerka. Sme tam tri pokope jeto hrôza. Najprv mi jeho ex frajerka robila zle ale už sa spametala. Všetko bolo super bola som zaľúbená nič mi nevadilo on bol džentlmen. No ale to som nevedela čo bude potom. Sme spolu vyše roka. A on ma so svojou ex manželkou super vzťah. To znamená ze spoločne výlety koli deťom. Spoločne chaty koli deťom. Spoločne oslavy koli deťom. Co je horse majú spoločných známych a kde zavolajú ju volajú aj jeho. Cítim sa tam veľmi zle ako keby som tam bola navyše. Jeto hrôza. Idem do prace je tam ona. Idem na oslavu je
No tak sa stane ze. Ale jeho ex frajerka to bol gól. Ona sa nevedela zmieriť ze uz ma mňa. Veľa pekla robila urazala ma. No zle. Ale máte pravdu prišlo mi to divne už vtedy. Ale teraz sme známy už len a ja dúfam ze uz mi nikto nebude takto ubližovať a ma ponizovat. Mam svoj život a neprajem mu nič zlé. Pokiaľ cíti ze to co robí je fajn a ma stoho dobrý pocit potom to asi fajn je. No pre mňa to nieje muž pretože ja sa cítim pri nom hrozne. A už to nechcem zazit
Sa divím že muži nepíšu. Asi sa nejeden v tom našiel.ale rada by som aj mužský nazor
@dusicka2020 ja som muz😊
Boze moj jasne ze si debil ty...nehnevaj sa,ale proste najskor spaval zo svojou zenou, potom zamestnal dalsiu spaval aj s tou a teraz tam robis ty a spava s tebou....preboh sa zobud...ved toto je chore kompletne chore....preco nespavate vsetci spolu????
@perdulka7 chcela by som ho vidieť keby mu tak toto ktosi povedal haha
To je čo za firma, mňa porazí. :D Vyzerá to na perspektívny vzťah od začiatku.
Ved travit cas s detmi sa predsa da aj bez byvalej manzelky...Ak chce dat detom iluziu rodinky,ktora sa nerozpadla,tak to jednak nerobi asi dobre,deti su vnimave...Tu ide ale teraz o Teba:Nechce to zmenit?Nechce uz deti?Zmeni niekedy nazor?Ak ano,kedy?O desat rokov?Este tu moze byt scenar,ze byvala by si niekoho nasla a tym by mohli rodinne vylety padnut,lenze on by mal chciet robit tak,aby to bolo dobre aj pre Teba,nie?Odpoved na Tvoju,ci by som to tolerovala-zivot vo vztahu je o kompromisoch,ale ked ich robia obaja.Rozhodnut sa musis Ty sama.Este by som sa raz s nim porozpravala.Nic nie je zle na tom,ze je tu on stale pre deti.Ved tie predsa za nic nemozu a potrebuju ho.Otazkou je,co chces a si ochotna tolerovat Ty.Kde sa vidis o pat rokov?Drzim palce.Bude dobre.🙂
malo byt na Tvoju otazku 🙂
Ja len nechapem, ze preco zena, ktora chce mat deti a manzelstvo s muzom straca cas s rozvedenym so zavazkami a zenou, ktora navzdy bude s nim. Ja vas zeny fakt nepochopim.

@panelacikova no ona s nim on sa rozviesť nechcel