icon

Vzťah učiteľ a študentka

27. apr 2022

Poznáte v okoli niekoho vo vzťahu keď sú/boli učiteľ a študentka? Zaujima ma ako k tomu vobec dôjde, kto urobil prvy krok? Pozerala som o tom taky film a poznam aj jeden taky pár, preto mi to normalne vŕta v hlave teraz :D podelte sa o vás názor

Strana
z2
777januska777
27. apr 2022

@michellemary nie z vysokej, ale zo strednej. On mal 15 ona 39. Taka pedofilia.

januarova
27. apr 2022

Emanuel Macron a jeho Brigitte

zuzanka.zuzu
27. apr 2022

rado procházka si (ex)manželku našiel na VŠ v prvom ročníku 😉

vevesh
27. apr 2022

Ano, poznam. A nemam problem na vyske (okej, trochu eticky, ale to vnimam v tej istej rovine ako vztah riaditela a sekretarky ci 2 kolegov, co sa celkom bezne stava, i ked to nie je celkom "koser"). Ale zazila som aj par ucitel-ziacka na strednej, kde bol 30 rocny vekovy rozdiel a s takymto niecim mam ja osobne moralno-eticky problem. Viem, ze sa po skonceni strednej vzali a odisli zit do zahranicia, ale tak no....😒😒😒😒😒

moonlight1210
27. apr 2022

Znamy sa takto zalaskoval do svojej ziacky, prvacky na strednej. Chodili spolu najprv tajne, potom neplanovane otehotnela. Bol z toho trochu skandal, kedze mala kratko pred osemnastinami. Hned po narodeninach si ju vsak vzal a mali potom este jedno dieta. Ako sa im ale dari a ci ich maju viac, neviem. Uz som o nich davno nepocula. Rozdiel maju cca 20 rokov.

ivanaks
28. apr 2022

Áno, ja poznám prípady z VŠ, že sa pedagóg dal dokopy so študentkou. Prvý prípad: akonáhle zoštátnicovala, rozišla sa s ním. Druhý prípad: kočka otehotnela, pedagóg sa s ňou neoženil, lebo už mal "rozpracovanú" druhú (s tou sa už oženil a založil si rodinu; navyše jej dopomohol k PhD. titulu).

Strana
z2