icon

Zábavné priezviská vyčarujúce úsmev

karolinka1206
28. máj 2025

Ahojte ..mate nejake prihody s niekym kdo ma priezvisko ktore vycari usmev?

lenkakravcova
29. máj 2025

@karolinka1206 učiteľ.. rozmýšľať ako ho osloviť 😃

123467
29. máj 2025
@lenkakravcova

@karolinka1206 učiteľ.. rozmýšľať ako ho osloviť 😃

@lenkakravcova no predsa pan profesor 😅😅

dora281
Autor odpoveď zmazal
tululu
29. máj 2025

Učiteľ sa volal SLÍŽ, vzal si za ženu učiteľku s menom HALUŠKOVÁ, premenovali sa ale obaja spolu po svadbe 🙂

dora281
Autor odpoveď zmazal
cacianka
29. máj 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 možno, ale určite to bolo o tom, že manfred cocot vyhral preteky a naši boli na konci, dobehli poslední, že takých vynikajúcich cocotov -športovcov by sme potrebovali viac. v tom čase (ťažký socializmus ) sme tu mali bežných cocotov veru dosť (vládna komunistická verchuška a rusáci okupanti)

dora281
Autor odpoveď zmazal
dora281
Autor odpoveď zmazal
mima172
29. máj 2025

Pracovala som v personálke, denne mi prešlo rukami veľké množstvo CVs a teda neraz mi priezvisko vycarilo úsmev na tvári. Keďže sa nechcem nikoho dotknúť, tak radšej nebudem písať ale teda je fakt, že na Slovensku je veľmi veľa parádnych priezvisk 🫣🙂

danica2711
29. máj 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 keby len ostalo, ale oni sa množia...

cacianka
29. máj 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 zostali, z neba ich zhadzujú, s pod zeme rastú a ešte sa geometrickým radom množia

dora281
Autor odpoveď zmazal
pettom19
29. máj 2025
@cacianka

@pettom19 poznám zubarku Surovú, ale nie je surová

@cacianka deti ju volaju Zubkova vila 😂

kvetka22
29. máj 2025
@danica2711

keď sme ako vysokoškoláci darovali krv, vedúca hematologického teamu bola MUDr. Drakulová

@danica2711 k nej chodím s krvou 🤣

done
29. máj 2025
oblecenie99
29. máj 2025

Asi tu už bol exekútor Krutý (ten už asi nerobí), ale je ešte aj exekútor s menom Chladný. Evidujem hematologičku Drakulovú, a ortopéda Barlu. Ja som mala na základnej spolužiaka menom Kálmán Koloman. Kálmán je maďarský ekvivalent mena Koloman. Keďže to bolo na južnom Slovensku, doteraz netuším, ktoré bolo krstné meno a ktoré jeho priezvisko :D A krstná mama mala v družine chlapčeka, ktorý sa vol Lakatoš Odyseus

subartic
29. máj 2025

Okolie Trenčína meno Vrzgula.

niki78281
29. máj 2025

@karolinka1206 pán Ako a pani Pošvová

altaya
29. máj 2025
@iwesska

Meno na kt.nikdy nezabudnem je p.Strašifták😂

@iwesska aj ja takého poznám..
Raz mi šéf hovoril, že "na linke je pán Makovník" strašne som sa vtedy smiala. Inokedy mi kolegyňa diktovala priezvisko, ja jej že rýchlo lebo som sa niekam ponáhľala a ona spustila 7slabičné priezvisko...
Niekde na FB bola nejaká diskusia ohľadom priezvisk a nejaká sestrička napísala, ze sa jej stalo keď volala do ordinácie pána, ktorému zle prečítala meno. Že "pán Cibuľando nech sa páči. A potom si všimla, že je to Cibuľa Anton. 🤣

acsa
29. máj 2025

@karolinka1206 Srnka, Kvasničková, Tupá,

veronika150999
29. máj 2025

@karolinka1206 Stano Sliepka

evansova
29. máj 2025

Pracovala som v Cíferi . Onedlho tam do prace prijali pána, ktorý sa volal Moskva. Vtedy sa ešte telefonáty prenajali cez ustrednu. Zazvonil telefón, volajúci si žiadal Moskvu. Pani zareagovala otázkou: A to voláte cez Cífer!?
Pár týždňov sme sa na tom zabávali.

deti95060810
29. máj 2025

na praxi som mala vyhľadať pána menom Koniar. Samozrejme som si to nezapamätala a povedala som že hľadám pána s menom Kobyliak. Pozerali po mne že to takého nepoznajú tak som potom povedala že tak neviem niekto taký čo stojí v stajni.

pabla99
29. máj 2025

Mame v rodine - Mrázik, Mráziková

Mala som susedov Zajacovcov aj Králikovcov😂 o ďalších ako Sýkora, Mravec, Macko ani nehovorím..

A v bývalej práci bol Nepivoda , Horemuž 🤣

terezkaarthuramax
29. máj 2025
@pabla99

Mame v rodine - Mrázik, Mráziková

Mala som susedov Zajacovcov aj Králikovcov😂 o ďalších ako Sýkora, Mravec, Macko ani nehovorím..

A v bývalej práci bol Nepivoda , Horemuž 🤣

@pabla99 švagriná mi raz spominala ze ona poznala niekoho kto sa volal Nejedzchleba

sudocek
30. máj 2025

@karolinka1206 Ja som mala na Zš spolužiakou ktorý sa volali Bobor a Drozd.

alyson29
30. máj 2025

Mňa nedávno dobre pobavil článok 😄:
V americkom meste Illinois sa zasnúbili Joel Burger a
Ashley King, áno, presne tak, ich mená dávajú dokopy
ikonicky názov Burger King. Ked' túto vtipnú zhodu
uvideli l'udia z fastfoodového král'ovstva v novinách
povedali si:,To musíme oslávit!" A tak sa stalo. Burger King zaplatil dvojici svadbu od A po Z - od pozvánok, cez obleky a šaty, až po jedlo a darčeky. Celá svadba bola ako z reklamy, doslova marketingový ťah storočia, ktorý potešil nielen párik, ale aj médiá. Vysledok? Plné srdcia a plné bruchá.

orisker
30. máj 2025

Najzábavnejšie svadobné oznámenie, aké som kedy čítal:
Ružena Šípková a Ján Hraško dovoľujú si Vám oznámiť, že uzavrú manželstvo...

Perly z komentovania futbalových zápasov z "dedinskej" ligy:
...a Hruška dostáva banán...
... Mráz spálil šancu...

Teraz trocha atletiky: (komentátor) "...a do finále štafetového behu na 4x100 metrov nastupujú: Čížek, Havran, Vrabec a Sokol. Zdá sa, že ich súperi to budú mať ťažké."

Epizódka spred rokov: Informátorka na Úrade vlády SR si zapisovala nadiktované priezviská účastníkov tlačovej konferencie:
"Viktor Serebryakov, televízia Markíza."
"Viktor Sere... koho?!"

Ďalší z recepcie Úradu vlády SR, keď protokolistkám hlásili príchod účastníkov eventu:
"Došéu semkaj ten o berlích."
"Aký Oberlich?! Dnes sem nemali prísť nijakí Rakúšania, iba jeden invalidný vojnový veterán."

Ťažký život spolužiaka s priezviskom Vražda:
"Pani profesorka, ozaj sa hanbím za svoje meno..."
"Rozumiem Vám, no Vražda, to je také..."
"Ale nieeee, priezvisko je v poriadku. Ale to meno Daniel - to je také sedliacke!"

Ťažký život spolužiaka s priezviskom Bala:
"Kde je Bala?"
"Je Bala tu?"
"Je Bala v škole?"

cacianka
30. máj 2025
@altaya

@iwesska aj ja takého poznám..
Raz mi šéf hovoril, že "na linke je pán Makovník" strašne som sa vtedy smiala. Inokedy mi kolegyňa diktovala priezvisko, ja jej že rýchlo lebo som sa niekam ponáhľala a ona spustila 7slabičné priezvisko...
Niekde na FB bola nejaká diskusia ohľadom priezvisk a nejaká sestrička napísala, ze sa jej stalo keď volala do ordinácie pána, ktorému zle prečítala meno. Že "pán Cibuľando nech sa páči. A potom si všimla, že je to Cibuľa Anton. 🤣

@altaya si mi pripomenula... máme doktora Makovníka, a raz prišiel na recepciu anhglicky hovoriaci pacient, lámal aj slovenčinu, že ide za ním.
Ked som ho doprevádzala, tak sa ma cestou pýta, že čo znamená toto meno. Ja, neznalá cudzách jazykov a duplom angličtiny, tak mu v rýchlosti a rozjarenosti vravím "slovak čískejk nou čís, ale opium 😍 Žena, on pochopil, a smiali sme sa obaja poriadne

arieska
30. máj 2025

v bývalej práci sme mali kolegu Mráza. Bežné meno, ale vznikol z toho vtipný príbeh. Volal kolega do jednej našej predajne a hľadal ho, pretože mal info, že tam mal ísť a nedvíhal mu mobil. A pýta sa pani predavačky - Dobrý deň, nie je tam Mráz? A ona odpovedala - Nie, včera mrzlo, ale dnes je už teplo 😅

A na základnej škole sme mali školníka p. Perašína a v jeden deň sa ozvalo zo školského rozhlasu hlásenie: Prosíme pána Perašína, aby sa dostavil do kuchyne 😅