Zábavné priezviská vyčarujúce úsmev
Ahojte ..mate nejake prihody s niekym kdo ma priezvisko ktore vycari usmev?
Spolužiak zo strednej sa volal Kapusta, v tej obci, kde býval, bol farárom Zajac. Môj šéf sa zase volá Študent
Kamoška mi rozprávala, že jej dedo mal kolegu ktorý sa volal Kozel ( v ČR).Jeho nastávajúca sa nechcela volať Kozlová, tak sa dohodli, že on si vezme jej meno. Bola Horská. Takže po svadbe mu v robote vyhrávali "horský kozel".
U nás v paneláku býva Strašifták
@karolinka1206 mala som žiaka,volal sa Konečník. V dospelosti si zmenil meno na Konečný
V jednom korporáte bola p. Pichová , volali z EU , hociktorá krajina a vždy chceli p. Pičovú , druhý sa volal p. Olomouc a všetci že p Olomuk ,
Môj brat kedyi dávno robil na štátnych majetkoch a mali prevádzky a tam aj bitunok a pracoval tam p. Seno . raz jeden pracovník volal na bitunok , že pošli mi toho Sena , a vedúc tam nie je žiadny seno že to musí volať na iné stredisko a ten druhý že ako nie veď som ho ráno videl . No kým sa to vysvetlilo ..smiali sa ako blázni .
V jednom korporáte bola p. Pichová , volali z EU , hociktorá krajina a vždy chceli p. Pičovú , druhý sa volal p. Olomouc a všetci že p Olomuk ,
Môj brat kedyi dávno robil na štátnych majetkoch a mali prevádzky a tam aj bitunok a pracoval tam p. Seno . raz jeden pracovník volal na bitunok , že pošli mi toho Sena , a vedúc tam nie je žiadny seno že to musí volať na iné stredisko a ten druhý že ako nie veď som ho ráno videl . No kým sa to vysvetlilo ..smiali sa ako blázni .
@subartic tak ja som na tom bola celkom fajn - Čokolova namiesto Chocholová
Pobavila me Stavební firma: Postavil & Zboril.
Moje trenerka gymnastiky se jmenovala Hrejsemnou. A moje kolegyne v praci Skocdopole. Dodneska me to bavi, kdyz si na ta jmena vzpomenu 🤣
Na skole nas ucil ucitel s priezviskom Šalát a aktualne sme preberali ryby (biologia). Cakali sme pred ucebnou, ked isiel okolo iny profesor a pytal sa, co mame….a spoluziak bez rozmyslenia zadelil : ryby so salatom. Profesor ostal pozerat - ja som sa nepytal, co mate na obed ale aku mate hodinu🤣 vsetci sme lahli smiechom🤣
Pobavila me Stavební firma: Postavil & Zboril.
Moje trenerka gymnastiky se jmenovala Hrejsemnou. A moje kolegyne v praci Skocdopole. Dodneska me to bavi, kdyz si na ta jmena vzpomenu 🤣
@elzu my mame jednu firmu cukraren Heiss und Süß (horuci a sladky). To boli prezviska zakladatelov
Spolužiak zo strednej sa volal Kapusta, v tej obci, kde býval, bol farárom Zajac. Môj šéf sa zase volá Študent
@lana_b nemali sme rovnakeho spoluziaka? 😃😃
Pracovala som v Cíferi . Onedlho tam do prace prijali pána, ktorý sa volal Moskva. Vtedy sa ešte telefonáty prenajali cez ustrednu. Zazvonil telefón, volajúci si žiadal Moskvu. Pani zareagovala otázkou: A to voláte cez Cífer!?
Pár týždňov sme sa na tom zabávali.
@evansova jéj ja som z Cífera 🙂
@lana_b nemali sme rovnakeho spoluziaka? 😃😃
@terezkaarthuramax netuším, ten spolužiak bol zo Senohradu
v radiu raz davali vtipne priezviska..neviem, tusim to boli futbalisti, nie nasi, ale zasmiala som sa -Štidorýny,Serdolavóra,Štinatenko 😂
Cyprián Vyskoč 🙂
Pan Drbohlav🙈
pán Božko 😁
Dedina pri Galante Nebojsa
Koniec hlásenia
Dedina Žabokreky , v CZ Hrušky
sused z mesta Kristus, susedka Miška Kostolná
pán Božko 😁
Dedina pri Galante Nebojsa
Koniec hlásenia
@hypot no a ešte Krvavé Šenky
Dedina Žabokreky , v CZ Hrušky
sused z mesta Kristus, susedka Miška Kostolná
@subartic mňa pobavila v ČR dedina Pičín a Kozodírky, ex priateľa som mala z Řitky pri Prahe 😄 dokonca tam majú vrch Pičulín a kedysi existovala osada Ko.kot v Rokycanoch, no dnes je už minulosťou 🤣 zostali po nej už len názvy okolitých miest ako Ko.kotský les a Ko.kotský rybník 😄🙈
Čítala som priezvisko Mastihuba, Nohavičková, Zápach. Žiadne príhody, len priezviská. A viem o veterinárovi MVDr. Havranovi.
Mali sme susedov v paneláku, na schránke mali mená Šušková+Chobot
@karolinka1206 ja som mala spolužiačku na VŠ volala sa Kitty Kittková, kolegu mám p. Božík, ja som bola za slobodna Krivániková, pričom sa má každý pýtal či som už bola na Kriváni. Ešte nie raz sa tam vytrepem.
Hovorkyňa prezidenta Patrícia Medveď Macíková 🙂
@done no ona bola u nas v meste hovorit o problemstike odstrelov medvedov ked sa to riesilo, akoze vazne 😂😂😂
@karolinka1206 mam susedov,jedna sa volá Mozgová a druhý Príhoda 🤷
@karolinka1206 jedna zakaznicka p. Zoufalá prisiel jej balik namiesto ps konzoly toaletny papier, ta musela byt Zoufala 😂
Pacientka pani Maria Bohová
@karolinka1206 v jednom rocniku na vs Valach, Baca aj Bryndza
ja som Strakova a neznasam to priezvisko.Takze aj tieto zvieracie nie su nic moc sice sa mi nikto priamo neposmieva ale uz len ten blby pocit.Vobec som s nim neni stotoznena ani nikdy nebudem
V predvianočnom obdobi sme v praci mali pacientov pana Jedličku, p.Mikulášovú a p.Čertíkovú (išlo o kupelnu liečbu takže sa denne navzajom stretavali)

Kamoška sa vydávala za Štetka a ona je teda Štetková... No ja by som asi nechala svoje priezvisko v tomto prípade.