Závidíte druhým?
Napr. ze chodia na dovolenky, ze sa maju lepsie , ze vy trcite pri detoch, varite a nemate cas? Vaše kamosky idú s drahým autom na nákup, spoznávaju svet, chodia na nákupy a vy pocitate kazdu korunu :-o
Kazdy tuzi po tom ,co nema...je to zavist??? Nezavidim konkretnym ludom konkretne veci,ale stale je tu nieco ,co by som chcela a nie su to len materialne veci a to kazdeho zenie vpred.Pochybujem,ze niekedy nastane u mna taka doba,ze by som si povedala,ze tak a teraz som spokojna a mam vsetko po com mi srdce pisti - nie!Stale sa da vsetko este vylepsit 😃
Pocit zavisti pride vzdy.. ale je to o tom s kym sa porovnavame. Vzdy bude mat niekto to co ja nemam, alebo viac ako mam.. a to je normalne.
Dôležite je neporovnavať sa.. neporovnavať si mužov.. a neporovnavať si deti...
Sam život je dosť ťažký načo si to ešte sťažovať vlastnými pocitmi, ktoré nič nove a dobre neprinesú. Takže ja s pocitom závisti bojujem. pride, ale nedržím sa ho. 😉
Dôležite je neporovnavať sa.. neporovnavať si mužov.. a neporovnavať si deti...
Sam život je dosť ťažký načo si to ešte sťažovať vlastnými pocitmi, ktoré nič nove a dobre neprinesú. Takže ja s pocitom závisti bojujem. pride, ale nedržím sa ho. 😉
abbi neviem, ja osobne nezavidim nikdy nic nikomu, v minulosti ano ale teraz uz velmi dlho nie
No ja závidím asi susedom trávnik,ale aj my ho budeme čoskoro mať 😃 😃 len treba kosiť kosiť a kosiť a tiež polievať :-N
ale závidieť do krvi by som asi nedokázala, som vdačná že mám krásneho synčeka, dobrého manžela a vlastne všetko čo som si kedy priala, aj ked si plníme naše želania postupne, všetko sa dá ked človek chce 😉
ale závidieť do krvi by som asi nedokázala, som vdačná že mám krásneho synčeka, dobrého manžela a vlastne všetko čo som si kedy priala, aj ked si plníme naše želania postupne, všetko sa dá ked človek chce 😉
Ja zavidim malokedy....ale ked uz tak uz 😉
A vacsinou prestanem velmi rychlo. 🙂
Skor sa stretavam s tym, ze ludia zavidia mne - to, ze som stastna a kludne to aj nahlas poviem. Nie som zastanaca vecneho frflania. Podla mojej skusenosti vam ludia odpustia vsetko len nie ked poviete: Mam skveleho manzela, moja praca ma bavi, milujem mesto v ktorom zijem a som s spokojna sama so sebou 😃
Vacsina (zial zvacsa zeny) sa hned pusti do patrania po skrytom a nepriznanom probleme, ktory ma zmara 😃
A vacsinou prestanem velmi rychlo. 🙂
Skor sa stretavam s tym, ze ludia zavidia mne - to, ze som stastna a kludne to aj nahlas poviem. Nie som zastanaca vecneho frflania. Podla mojej skusenosti vam ludia odpustia vsetko len nie ked poviete: Mam skveleho manzela, moja praca ma bavi, milujem mesto v ktorom zijem a som s spokojna sama so sebou 😃
Vacsina (zial zvacsa zeny) sa hned pusti do patrania po skrytom a nepriznanom probleme, ktory ma zmara 😃
Začni písať odpoveď...

Odošli
Ale mimichodom, nemyslím si, že mať muža pod papučou je až takéééé terno...podľa mňa to tú ženu po čase prestane baviť a začne sa s ním nudiŤ 😃 /to naaašťastie nepíšem z vl. skúsenosti/