Zdieľajte svoj najhorší zážitok v živote
Aky to bol? Vylejme si ❤️iecka, podporme sa, postazujme si
Keď som si prvý krát prečítala niektoré príspevky tu na MK, potom som to začala brať s nadhľadom, veď každého odvezie autobus či vlak, keď si kúpi lístok
Úplne najhorší, keď mamu doviezla sanitka z dialýzy a bola v takom stave, že ani obraz ani zvuk. Neprítomný pohľad. Na otázku, či ma pozná, len pokrútila hlavou, že nie. Bolo to hrozné.
Porod
1. vrtanie zuba bez anestezy (za mna tu bolest stale nic neprekonalo a to som zazila kadejake bolesti, dokonca ustiace do panickeho ataku, ale stale nie tak zle ako toto) 2. choroba a smrt blizkej osoby
Vidieť jedného z rodičov chrčať na prístrojoch na JISKe, keď vám lekár povie, že robia, čo môžu, no nič vám nezaručia. Za vami niekoľko sestričiek a po pár minútach vás vyvádzajú z izby. Našťastie to skončilo dobre, no vzhľadom na vek vieme, že každým dňom sme zase bližšie k takejto situácii.
1. Presne pred 6 rokmi, 6. novembra, mi zomrel otec.
2. Keď mame diagnostikovali rakovinu.
3. Stretnutie s úchylom v autobuse MHD.
4. Keď bol môj muž vrátiť zmrzinu do stánku, kde ju kúpil, s tým, že toto on naozaj jesť nebude. Nechcel ani vrátiť späť peniaze, proste im ju tam zastrčil do toho stojana a išiel preč. Začali nás naháňať rozzúrení majitelia, ledva sme stihli nastúpiť do auta, ináč by nás boli možno zbili. Boli sme aj so synom, mohol mať asi tak 5-6 rokov vtedy, bol naozaj vystrašený.
Najhorsi zazitok bolo vidiet umierat blizkeho v poslednom stadiu rakoviny.
Ked som sa zasekla na toaletach v kulturnom dome, zrazu sa zhaslo a uplne ticho... Po kine sme si sli odskocit a oni nas tam zavreli 🙈😱 bola som aj s kamoskou. Keby sme nemali data a telefon, asi tam ostaneme do rana.
Keď amputovali nohu môjmu synovi - 16 rokov.
Keď mi zomrel syn - 17 rokov .
Keď môj muž nastúpil na liečenie nelátkovej závislosti .
Keď môj iný syn sa opil a neprišiel domov, celú noc som ho hľadala, bol február a vonku -10.
keď som v 24r ovdovela a deti mali 2 a 6 rokov
Keď som kedysi dávno išla s vtedajším frajerom, mohli sme mať 20 rokov, na jeho chatu na Felícii. Išli sme vo svojom pruhu. Vedľa nás bol ešte jeden pruh, ktorý viedol našim smerom. A posledný pruh bol oddelený dvojitou čiarou, bol určený pre tých, ktorí išli oproti.
Boli sme chvíľu v strednom pruhu, obehovali sme jedno auto. Bola zákruta. V tom sa na nás vyrútilo veľké BMW SUV. Išiel oproti nám, no bol v našom strednom pruhu, skrátka išiel len tak cez 2 plne čiary. Keby vtedy bývalý frajer nestrhol volant, alebo by som šoférovala ja, už tu nie som... Bola by to čelná, my sme išli cca 80 km/h, to BMW išlo cez 110 km/h. To bolo hrozné a dodnes na to nezabudnem.
Škôlkar po operácii priviazaný k posteli, inak by si v amoku ublížil. Nič nevidel, len kričal “mamička prečo mi to robis?” On si našťastie nič nepamätá, mne je z toho aj po rokoch zle
@mirro a polepšilo sa jej.
@subartic smrť vlastného dieťaťa je najhoršia a najstrašnejšia vec aká sa v živote rodičovi môže stať.
Rozpad 12 ročného vzťahu a priznanie si,že za to môžem ja.Nasledne dva roky život s manipulátorom a narcisom.Dalsi rok zbierania sa z toho a davanie si dokopy duševné a fyzické zdravie.Ten rok bol jak znovuzrodenie.
@alickapusinka Horsie je podla mna, ked sa dieta strati a nikdy ho nenajdu
Keď nám o 23.00 prišli zaklopať policajti že môj otec mal autonehodu a neprežil ju.Mala som 11 doteraz si to pamätám ako keby to bolo vcera.Potom keď mame zistili rakovinu v pokročilom štádiu, bolo to rýchle.
Keď som mala 13 a tragicky mi zomrel 17-ročnÿ brat.
Zrazený človek kamiónom a mozog mal rozhodený dookola a moje skoro mŕtve dieťa
Asi pre kazdeho su tie ked prichadzame o niekoho, pre mna ked zacali pipat stroje a ja som vedela, ze moje dieta umiera a stala som tam ako tlk nemohuca nieco spravit.
@mirro 😭😭☹️
@stanulienkat fuu preco
@zuzanockamt ano krute ále pravdive☹️
@h2 4preboha to v akom meste?! ☹️☹️☹️
Kliestovy, zlyyyyy. V ohrozeni zivota...... To je nadlho.
@ndrag masaker ja si vzdy pytam inekciu aj na mili mili zakrok
@marca12 ☹️☹️☹️😭😭😭
@martinkatinka masaker pokakala by som sa. A ako bas mohli zavriet? Tak dlho ate ma nich boli??

Tak zacni😆