icon

Život s dospievajúcimi deťmi

nelicefo
13. aug 2011

Ahojte maminky 🙂 Zakladám túto tému aby sme sa podelili o náš každodenný život s dospievajúcimi človiečikmi..🙂 Je to búrlivé obdobie a my neraz strácame nervy pri ich výchove 😉 Môžeme sa podeliť o rady,názory ako na nich.Taktiež i trápenia či už so školou,flákaním sa po vonku atď. 🙂
P.S.adminovia bola by som rada ak by ste túto témičku nezamkli 🙂 (viem že je tu téma o pubertiakoch,ale už dlho dlho do nej nikto neprispel,možno sú už v súkromnej téme,preto som vlastne založila túto tému aby sme sa aj my "mladšie" koníkovky mohli podeliť o starostiach ale i radostiach,a aby sa to tu rozprúdilo) 🙂

nelicefo
autor
24. sep 2011

@bv_alexandra Tiež máš super daily routine. 🙂 No aj ja to musím pošpekulovať.Ak na niečo prídeš daj vedieť. No u nás je kríza každý deň a stále s niečím iným. 😅

nelicefo
autor
24. sep 2011

Baby a ozaj,aj vaši pubertiaci sú šialnený do nejakého mesta,štátu,športu? 🙂
Lebo moja totálne 😅 😝

sisaha
24. sep 2011

@nelicefo 😀 u nás fičí Jack Sparrow

nelicefo
autor
24. sep 2011

@sisaha u nás Twilight a Ameriku miluje. 😀 Ale to úplne šialene. 😀

irriss
24. sep 2011

@nelicefo
do tlustych knih a uceni
p.s. Nevim,jestli se smat nebo brecet.. 🤐

mmch..prisli Ti recepty? Obcas mi blbne IP

nelicefo
autor
24. sep 2011

@irriss Uf,idem pozrieť IP,lebo aj mne to blbne. ☹
Máš doma knihomola? 🙂 Naša číta cestopisy a tie hrué twilight ságy. 😝 🙂

sisaha
24. sep 2011

@nelicefo moja bola cez prazdniny v usa a tam bol na kazdom rohu piratsky obchod a podobne kraviny, takze si to tam uzila...a mne doma pribudli figurky pirata a piratska parochna... 😀. Este keby ju tak ucenie bavilo ako toto

nelicefo
autor
24. sep 2011

@sisaha hej? My 10 decembra na mesiac odlietame do USA. 🙂 A trošku mimo otázka,akou leteckou spoločnosťou ste leteli? 🙂 😅 A kde presne ste boli? 🙂
Inač s tým učením pravda. 🙂

nelicefo
autor
25. sep 2011

Ahojte kočky.
Ako sa máte? U nás bolo včera peklo,hérečka má asi pms alebo čo 😠 😝 A dnes to vidím na fest "peknú" hnisavú angínu ☹ ☹ ☹

titkovamiriam
25. sep 2011

My sme doma žili miestnou výstavou,Michal tam robil aj ukážky psovodstva 😉 takže je jasne že on žije psami a babami 😀 😀 😀 😀 Milan ten bol len v piatok mal ukažky jazdectva pre deti zo skolky cez vikend pracoval .On žije konmi,autami a cestovaním 😉

ada32
25. sep 2011

moj syn zije airsoftom a armadou ako takou 😖 neda si to vyhovorit. niekto nas vraj chranit musi
lebo my vsetci - kto nie je vojak- zijeme len ubohym obycajnym civilnym zivotom z jeho pohladu.
niekedy uz fakt nevladzem. vzdy ked o tom zacneme, skonci to otrasnou hadkou ☹

dazdovka
25. sep 2011

@nelicefo Ahoj, my sme zatial anginu nemali ani raz, pri pociatocnom skriabani v hrdle hned kloktame salviovu tinkturu (Florsalmin) a mrnu napchavam chlebom s cibulou vzdy ked hocico zacina (kasel, skriabanie v hrdle, nadcha..). Fakt ze od skolky este nebola na liekoch. Inac mrna ma dnes prekvapila, bola u starych rodicov a bola ako poklad, ze sa rozpravali o vselicom, ze bola velmi fajn. Tak mi odvalilo kus stresu, zaciname novy tyzden s kludom a nadejou...

nelicefo
autor
25. sep 2011

@titkovamiriam No tak ste mali teda veselo. 🙂 že babami. 😀 😀 😀

@ada32 Božinku,ty to niež nemáš ľahké. ☹ U nás bola včera otrasná hádka. ☹

nelicefo
autor
25. sep 2011

@dazdovka Keď nám už ani kvapky nepomáhajú. ☹ 😢 Chúďa,teraz tu leží,zababušená,papá chlebík s nátierkou,teplotu zatiaľ nemá. Pozerá ČSMT a pôjdeme čochvíľa spať. 😔 Zajtra nás čaká "krásna" návšteva u doktorky. 😖
Wow super. Dúfam s Tebou, že už bude stále takáto. 😅 😉

titkovamiriam
26. sep 2011

@nelicefo Michal je od 12tich sama baba,katastrofa..Milan bol taky kludanek a on je ako vychor.Aj čo ma hneva ako jediny z rodiny čo čert nechcel fajčí ☹ ☹ ☹ ☹Inak ja som dnes doma na ,,dovolenke,,asi črevna chripka či aký das,večer mi bolo na figu-zalahla som a za pol hodiny som nevedla ci na vecku sediet ci nad ním stat.Najskor som si myslela že bola niaka zla ciganska no za hodinku teplota 39,zimnica tak som to trosku preležala,no do prace som si netrufla,tak som si aj mareka nechala doma.Rano som starsim spravila ranajky desiatu-inak si robievaju sami.A uvidim ako bude cez den...

nelicefo
autor
26. sep 2011

@titkovamiriam Bože,ty píšeš o mne však? ☹ Presne toto isté aj mne bolo celú noc. Teraz je mi už o kus lepšie,ale že by som sa dokázala promenádovať po dome tak to nie. Som si rozkázala sem do postele priniesť notebook,lebo by som tu asi sprepáčením skapala. Malá je tiež chorá,s tou sme boli ráno u lekáryky,baby koniec septembra a tam už aké rady 😲 😲 To čo je za obdobie? ☹(((((( A inhalujeme...teším sa neskutočne. ☹

mimikyky
26. sep 2011

ahojte kočky 🙂
konečne mám notebook naspäť,muž ho mal v robote, a decká ma na počítače nepustili 😠 😠
zatiaľ len na skok, letíme do Ba malému zháňať nejaké botasky, potom všetko dočítam 😉 😉

nelicefo
autor
26. sep 2011

@mimikyky Ahoooj....tak poriadne nakúp a prevetraj peňaženku. 🙂

nelicefo
autor
29. sep 2011

Ahojte kočenky kde ste? 😕 😅

titkovamiriam
29. sep 2011

nas sa oslavuje Michal Michaela 🙂

nelicefo
autor
29. sep 2011

@titkovamiriam MICHAL 🙂
K meninám Ti prajem takú žensku, ktorá by Ťa počúvala, žeby dobré kozy a telo mala, žeby sa vášnivo bozkávala, žeby Ťa milovala, k tomu Ferrari na lúke,peneži v ruke. 🙂

_####____________________####
__#####________________#####
__ ######______________######
___#######____________##### #
_____########________#######
______#########_____## #####
________########____#######
_________#########_ _#######
_____________######_#####
________________## ######
__________#############
________############## ###
_______###___############
______#####__########## ###
_____#####################
______################ ###
_______#################
___________##########
___________#############
________#################

Všetko najlepšie k meninkám. 🙂

nelicefo
autor
29. sep 2011

@mimikyky Prianíčko aj tvojej Mimi. 🙂 Všetko najlepšie. 🙂

titkovamiriam
29. sep 2011

super blahoželanie,ked pride zo skoly mu ho ukazem 😀 😀 😀 😀 😀

nelicefo
autor
29. sep 2011

@titkovamiriam 😀 😀 😀

mimikyky
30. sep 2011

@nelicefo Ďakujeme 🙂

kočky,moja Miška už týždeň maroduje, bolelo u ucho, poom druhé...a to prvé má stále zaľahnuté 😠 😠
včera som aj ušnú svičku skúšala, a nič 😠 je hluchá ako poleno 😀 😀 😀

lussy23
30. sep 2011

@mimikyky ako sa Vám darí?

nelicefo
autor
30. sep 2011

@mimikyky Joj...skoré uzdravenie prajeme.Aj my sme celý týždeň maródovali ale už je to lepšie

nelicefo
autor
4. okt 2011

Ahojte kočky,čo ste zamrzli? 😅

monika15
4. okt 2011

@nelicefo
ahoj 🙂
Moja kamoska leti 11 ku nam 🙂))
Skym letite 🙂?

nelicefo
autor
4. okt 2011

@monika15 Ahoj Monik. 🙂 Super. 😵 Ešte nemáme letenky kúpené,lebo stále niečo vymýšľam. 😝 Asi pôjdeme cez American Airlines. 😉 Alebo ešte špekulujem cez Lufthansu