Životný štýl Adely, Viktora a Jasminy
Prečo títo ľudia píšu o rozprávajú o sebe, ako by nemali na chleba? Jasmina je v USA a vraví, ze sa tam " vyzere" , len aby ušetrila. Adela zas vraví, že sa vie uskromniť a využijú, aj keď Viktor skončil Markíze, že už z domu bola naučená na setrnost. Mňa tie ich odpovede vedia tak naštvať. To fakt chcú povedať, že žijú od výplaty k výplate? Veď toľko samých mamičiek žije s deťmi a musia vyžiť ozaj z mála. Ak to niektorá z nich číta, musí mať slzy na krajíčku. Kam tá naša spoločnosť speje?
@sissy27 no nič, aby si pochopila, čo somyslela,, by bolo lepšie, aby si tie články prečítala.
@margotka17 ja si nepotrebujem citat clanky o cudzich ludoch. Ale ty by si mozno miesto citania zbytocnosti, ktore ti nic nedaju, mohla ten cas venovat tomu, aby si mala lepsie prijmy a nemusela ta hlava boliet z toho, kolko zaraba adela, jasmina ci anca. A nezabudaj na to, ze v momente, ked sa o nich prestanu zaujimat ludia ako ty, tak zhasne aj ich slava a to sa odrazi na ich prijmoch.
@margotka17 ja si nepotrebujem citat clanky o cudzich ludoch. Ale ty by si mozno miesto citania zbytocnosti, ktore ti nic nedaju, mohla ten cas venovat tomu, aby si mala lepsie prijmy a nemusela ta hlava boliet z toho, kolko zaraba adela, jasmina ci anca. A nezabudaj na to, ze v momente, ked sa o nich prestanu zaujimat ludia ako ty, tak zhasne aj ich slava a to sa odrazi na ich prijmoch.
@sissy27 no, neboj sa, môj príjem je dostatočný, z toho nemusíš mať obavy. Ja som len chcela poukázať na to, aky nezmysl vedia povedať. A mimochodom, to som čítala počas pracovnej doby, lebo robíme sami na seba.
@sissy27 no, neboj sa, môj príjem je dostatočný, z toho nemusíš mať obavy. Ja som len chcela poukázať na to, aky nezmysl vedia povedať. A mimochodom, to som čítala počas pracovnej doby, lebo robíme sami na seba.
@margotka17 nejak sa ta velmi dotklo to ich nevinne vyjadrenie
@margotka17 tie nezmysli sme ti tu už viaceré vyvrátili.
Len to nevnímáš a máš potrebu kydať
@margotka17 nič si z toho nerob, tu sa každá diskusia zvrhne bud na to, ze zavidis alebo si proste blba, lebo ich celebritky proste nechapes. Ake to majú predsa ťažké 👌
Noo vidím, že je to také divné, hej aj minule bolo niečo, čo tu mnohé otočili proti autorke. Ďakujem za podporu 👍
Noo vidím, že je to také divné, hej aj minule bolo niečo, čo tu mnohé otočili proti autorke. Ďakujem za podporu 👍
@margotka17 kto , čo otočil proti tebe ?
Ty si niečo nepochopila ( ani Jasmínu, ani Adelu)
@margotka17 v com ta mame podporit? V nezmyselnom kydani? 🫣
@margotka17 nič si z toho nerob, tu sa každá diskusia zvrhne bud na to, ze zavidis alebo si proste blba, lebo ich celebritky proste nechapes. Ake to majú predsa ťažké 👌
@lienka.7 dalsia 🫣
@nyusika čítaj vyššie, ja som o nej nič také nepísala, práve naopak. No len o nej.
@margotka17 poradim Ti, vypni FB, Instagram a ži stastny život. Ja ani netuším, kto je Jasmina 🤔😅
Adele a Viktorovi momentalne prijmy rapidne klesli, ano musia sa uskromnit v urcitych veciach.
Jasmina? V com sa ako ide uskromnit? Nekupi si kabelku za 6000 ale len za 4000?
@margotka17 no na to, ze mas dostatocny prijem, tak sa ta az prilis dotkli vyjadrenia o peniazoch od ludi, ktori ich maju viac 😅
@margotka17 Čas sa využiť aj zmysluplnejšie..
@margotka17 poradim Ti, vypni FB, Instagram a ži stastny život. Ja ani netuším, kto je Jasmina 🤔😅
@ivuska027 ja nemám ani, ani 👍. To m z reklamy, čo mi naskočila. A áno, žijem pre nás, nepotrebujem byť na FB ani IG 👍
@margotka17 no na to, ze mas dostatocny prijem, tak sa ta az prilis dotkli vyjadrenia o peniazoch od ludi, ktori ich maju viac 😅
@sissy27 ten príspevok nebol o peniazoch, ale o tom, čo hovoria.
@margotka17 a o com hovorili? O peniazoch, zivotnom standarde 😂 cely cas sa tu zavzdusnujes nad ich prijmami a zivotnym standardom, uz fakt daj pokoj. Ak ti vadi, ze niekto zaraba viac, tak prestan fnukat a makaj, aby si aj ty mala tolko co oni.
@margotka17 kam speje spolocnost? V kazdej jednej mas ludi s roznymi prijmami a inym zivotnym stylom. A ano vkuse meles o peniazoch. Ty sa ani nevies citat s porozumenim.
@oceanahory Adela si myslím, že tou celebritou je, má všeobecný rozhľad, vie reagovať takmer vo všetkom..... Mňa len udivili tie odpovede. Inak tiež veľa o nich nečítam, len tie reklamy od rána na mňa vyskakovali 😏
@margotka17 adela urcite ma viac rozumu ako takova Jasminova ryza, no adela vzdy vedela podla mna co je FI gramotnost a viem ze investovala do nehnutelnosti. a zle sa urcite nemaju 🙂
@margotka17 Jasminova ryza uz vypustila tolko debilit z ust ze az. myslim si ze mnohe celevritky alebo rychlokvasene slovenske hviezdicky, nemaju ani zdaleka tolko rozumu, co mali mozno stastia....smutne je, ze prave preto ze ich ini sleduju, oni sa maju ako prasiatka v zite.
ale to potom svedci aj o mentalite nasho naroda

@maca1984 moja zlatá, si prečítaj, ako Adela píše, že nechodia na dovolenky do zahraničia.
@margotka17 oni nechodia na dovolenky v zahranici kvoli dietatu,Adela to v rozhovore vysvetlila, ze je pre nich jednoduchsie dovolenkovat na Slovensku