icon

Zomieranie 40-ročných ľudí

24. máj 2023

Normálne sa obávam 40ky. Za posledný mesiac v mojom okolí zomreli 4 ľudia čo mali málo cez 40, bez zdravotných ťažkostí, vážnych diagnóz. A teraz ešte aj Heriban. Tiež málo po 40ke.
Čo sa to deje??? 😰😰

liv1
24. máj 2023

@jsbb zdravie nie je samozrejmost ani v 20 🙄

walentina7
Odpoveď bola odstránená
amy2807
24. máj 2023

@walentina7 pre boha

liv1
24. máj 2023

@walentina7 no ty si uz iny level kks

zmrzlinka2021
24. máj 2023

Dožiť sa ďalšieho dna nie je nikdy samozrejmost, vzdy je to dar a velka milost. To čo sa stalo Heribanovi žial nie je niečo vynimocne pre túto dobu. Vzdy zomierali aj mladsi ludia, len ich je podstatne menej ako napr. 70-80 rocnych ludi.

Poznam cele rodiny, kde v minulosti takmer vsetci do 50tky "pošli".

A co sa tyka zdraveho zivotneho stylu - ten je super a ma preukazatelne pozitivny vplyv na zdravie cloveka, na jeho zivot, ale nikdy ti nedava 100 % zaruku, ze sa dozijes dajme tomu 80tky

zmrzlinka2021
24. máj 2023

@simca06022011 To ze si veci nepamatas, neznamena, ze sa nediali a nie su faktami. Tiez v detstve tie veci de facto nevnima a vela veci si zacne uvedomovat az ked je v urcitej generacii a zacina sa ho to dotykat.

ahhola
24. máj 2023

@kvetinka75

Ďakujem ti za toto zdielanie💕

kvetinka75

Dnes o 12:01
@makakova načo sa zbytočne rozčuľuješ, kašli na to. Sú ľudia, ktorí tomu na 100% veria a iné si nepripúšťajú. Teiž nie som očko. Mám na to svoj názor ale zase nebudem tvrdiť že za všetko môže vakcína, keďže choroby a úmrtia tu boli. Každý si je strojcom svojho šťastia. Nikdy nevieš čo je kedy lepšie. Sesternicina šéfka skončila po 2 očkovaniach na ID. Nevedia jej lekári pomôcť. Ja som tiež videla také stavy, že 2 týždne po očko, mladý človek, ledva stále na nohách, 🌺ruky nemohol poriadne zodvihnúť,🌺 ohnúť▪️ ale vyhlásil, aj keby to bolo z očkovania, neľutuje. Jemu uškodilo, iným pomôže. Aj to mal zdiagnostikované ako postvakcinačné. Čo zabeire jednému, druhému môže uškodiť. A to je pri všetkom.

Tento istý príznak mal ujcek, síce 66 ročný ale predtým, ako sa dal namotať na fajzera úplne fit. Po 2.sa mu u ruky skrutiii a nemohol ich zdvihnúť. Zomrel v marci. Odškodné??? Sľubom neurazís a pandémia skončila, zabudnite...
A tieto príznaky, co mi sa tu len dohadujeme a navzájom osocujeme Niekto poctivo zbiera a vyhodnocuje. Nám povie guľové, 3 000 000 pokusnym králikom z vírusu made in china z labakov ade in uss. 👽

makakova
24. máj 2023

@walentina7 to snad nemyslíš vážne 😀

rawmamka
24. máj 2023

@paola881 Ja to vidím podobne.

marca12
24. máj 2023

Vzdy zomierali ludia aj v takomto mladom veku. Uz od decka si pamatam ako zomreli v takomto veku aj v rodine,ale aj znamy mojich rodicov. Teraz takisto,len horsie to znasam a viac vnimam,lebo clovek si uvedomuje,ze je v takom veku a moze byt kedykolvek koniec.

bloger
24. máj 2023

Nestresuj sa takýmito vecami. Snaž sa vychutnať si každú chvíľu. Si tu lebo máš určité poslanie. Tak ako každý človek.

lenusiatko
24. máj 2023

Vobec ich nezomiera viac ako kedysi, len sa vsade o tom pise a informacie letia rychlostou blesku. Moj svokor dostal porazku, ked mal 40, dnes ma 83, je vyrazne postihnuty, ale zije. Mojej prababke manzel zomrel na infarkt, ked mal 30, ona mala 18 a uz 2 deti. Mojmu dedkovi zomrela mama, ked mala 35. A mohla by som pokracovat. Ludia ziju zbesilo, v strese, vsetci nahanaju biznis, peniaze. Telo si pamata.

luccija
24. máj 2023

@marca12 keď som mala 26 r kamarátovi zomrela mama mala 52 r ja mám 45 r a tiež ma už také výpočty napadli v hlave, že koľko by malo moje dieťa a pod....Clovek po 40 tke začne premýšľať inak

karolinakr
Odpoveď bola odstránená
makakova
25. máj 2023

@karolinakr presne , ďakujem ze sa tu najde niekto kto racionálne uvazuje.. je mi do plaču z toho ked citam co tu píšu..kam tento svet speje. 😭

hiro
25. máj 2023

@makakova Tak teraz sa viera v bludy a klamstva vola "racionalne uvazovanie"? Kam tento svet speje...

makakova
25. máj 2023

@hiro Je mi ta ľúto

karolinakr
25. máj 2023

@slniecko5 a nechcela by si spravit rodokmen s fotkami, cosi napisat o sebe, pridat par fotiek z mladosti, miĺnikov v žiote, stužkova, štatnice, svadba, deti a odovzdat trebars zviazane ako kniha a dat deťom, oni potom svojim deťom ako krásnu spomienku? Mna napriklad štve, ze nemam fotky, info a babku som milovala, este aj dom je zburali uz je to 20r a doteraz banujem, že nemam fotky..Ja som robila rodokmen, rozdala celej familii a ako s tym naložia, ich vec.

slniecko5
25. máj 2023

@karolinakr hmm, možno raz áno🙂

angelinja
25. máj 2023

@weronika171717 ano len ja dodam ze aj choroboa aj ockovanie bolo zlo...kazde zanecha na cloveku niekto si to vsimne skor niekto neskor, proste bolo to ako nejake vypustenie moru na ludi , ktori uz dozivotne budu v blude chorob

zmrzlinka2021
25. máj 2023

@angelinja ak tomu veria, nech sa ti stane podľa tvojich myšlienok a prekliti

ciernysokol
26. máj 2023

Je pravda,ze je toho vyrazne viac ako predkoronove roky.existuju grafy nadumrti,staci si ich pozriet.nadumrtia su dlhodobo zvysene,zacalo to koronou a pokracuje.dovod si moze kazdy premysliet sam,lebo to vnimame odlisne a tiez mozme len hadat.ale to,ze zomiera viac ludi,je statisticky pravda.

zuzuzula
26. máj 2023

@martinmmartin presne áno lebo o tych miliardach z celého sveta co majú dávno po 40 sa nehovorí takže preto to na niekoho pôsobí depresívne a vystraši ho to

zuzuzula
26. máj 2023

@paola881 aha čize ja muž aj dieťa mame všetky povinné aj nepovinné ocko, maly ma všetky povinné co su momentálne do 2 rokov keďže taky je jeho vek plus ma proti rote, kiahnam, čaká nás ocko proti žltačke a meningokogom, a kliešťom a už vobec nie som prorusky orientovaná... Jedine co nemám tak je covid očkovanie ale už som za dezolata, antivaxera a proruskeho aktivistu... Tak dik...

rawmamka
26. máj 2023

Myslím, že je každého vec, či je očkovaný alebo nie. Jedno máme spoločné - všetci raz zomrieme a presný termín sa na 99,9% nedozvieme vopred. Takže kľud, na každého raz príde rad, v tomto je tento svet spravodlivý 😎. Preto sa snažme byť k sebe aspoň tolerantní, rešpektujúci, ak už nie empatickí a priateľskí. A vážme si každý jeden deň prežitý v zdraví a v láske ❤.

zuzuzula
26. máj 2023

@rawmamka ❤️❤️❤️❤️❤️ krásne napísané

0silvia0
26. máj 2023

@rawmamka presne, rozhodnutia boli urobene, ockovanie-neockovanie. Uz sa s tym aj tak nic neda robit, treba ist dopredu a zit to, co nas caka

rawmamka
26. máj 2023

@zuzuzula Ďakujem, mne len príde smutné, ak sa tu zbytočne "hašteríme" o niečom, čo je aj tak každého osobná vec, jeho slobodné rozhodnutie. Niekto sa zaočkovať proti covidu dal a vie prečo (napr.ja), niekto sa zaočkovať nedal a vie prečo (napr.ty), ja nemám potrebu ťa znevažovať, presviedčať o svojej pravde a verím, že ani ty mňa o tej svojej. Mne je len ľúto, že odišiel človek, ktorý sa chcel venovať svojej rodine, mal veľa plánov do budúcnosti a nesmiernu chuť žiť.

rawmamka
26. máj 2023

@0silvia0 Absolútne súhlasím 👍.

bora0123
26. máj 2023

Dr John Campbell alebo Russel Brand odporucam pozriet si pre novy uhol pohladu...hlavne su to vsetko podlozene veci s datami a dokumentmi, realne ti ludia vytiahnu spolahlive zdroje 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=EgubA8BF3CM