Zoznámenie sa cez internet
Ahojte, neviem, či už tu taká téma bola, ale bola by som rada, keby sa zapojili žienky, ktoré majú skúsenosť so zoznámením s mužom cez net...neviem, či som urobila dobre, či zle. Len tak zo zvedavosti som sa zaregistrovala na jednej internetovej zoznamke ( nie pokec). Týždeň mi vypisovali kadejaký úchyláci na sex, veď to poznáte, rôzne individuá. A raz večer mi napísal jeden muž, bol veľmi príjemný, a nakoniec sa náš internetový "rozhovor" predĺžil na 4 hodiny. Na záver mi napísal, že by bol rád, keby som sa mu ešte ozvala. Na druhý deň ráno ma už čakala od neho správa a ja neviem prečo, ale potešila ma.
Pointa toho všetkého, aby som to nenaťahovala, písali sme si tri mesiace, ani som nečakala, že ma niekto môže tak zaujať a po dlhej dobe. Nakoniec sa z neho vykľul záletník, ktorý hľadá ženy na sex. Teraz si nadávam do hlúpych kráv, že som nato neprišla hned, ale žiadne signály neboli, že je tento typ.
Má vôbec význam niekoho takto hľadať, alebo to je len strata času? Viem, že nie je nad reálne stretko, ale viete ako to je, človek celý tyzden v práci a cez víkend už nás vyššie ročníky nebaví chodiť po baroch ☹
to je krasne. Ono v dnešnej uponahlanej dobe to inak ani nejde. Internet vladne svetu a tak je bežné že sa ludia zoznamuju na nete, na zoznamke. Ja som sa zaregistrovala tu a som zvedava, či tam niekoho sympatického a prijemného poznám http://www.europska-zoznamka.sk/
1) zoznamovanie cez internet je super vec, ked ho spravne pouzivas.
2) nikdy si nepis mesiace s niekym cudzim . naco . chces sa osobne zoznamit a nie pisat romany.
3) ak mam pocit ,ze si rozumiete , tak vymenit fotky / telefon a stretnite sa niekde v restike.
4) zoznam sa s nim realne , po case s rodinou, jeho priatelmi atd.
5) ak je stale vsetko OK , tak to vlastne prebieha dalej, ako akekolvek ine zoznamenie. 🙂
- ak sa zdraha pustit ta do jeho sukromneho zivota ..rodina, priatelia , praca , volny cas a pod. ..tak to by som vnimal ako dost zle znamenie. kto chce byt s niekym realne, tak s tymto nema mat co problem.
@gab_riella ako sa ti zatial dari, aj sa ti niekto ozval ? ja mam zo zoznamkou negativnu skusenost, nakoniec som svojho chlapa nasla vo vedlajsom vchode :D takze ani internet nebolo treba 🙂
@zuzzuzi909 vo vedlajšom vchode? 🙂 znie to ako z rozpravky 🙂 ale zase verím, že vám to funguje.
@anulienkalenka preco ako z rozpravky ? vedeli sme o sebe len sme sa velmi dlhu dobu len tak obchadzali :D :D a ani neviem ako sme sa jedneho dna dali do reci :D :D
Ja som tiez spoznala manzela cez net. A tiez si myslim, ze treba ak mas z neho dobry pocit na tom nete, treba sa co najskor stretnut. A vtedy dostanes realny obraz o nom. Vela stastia.
ja som mala po rozchode a nemala som chuť sa s niekým zoznamovať ale kvôli komunikácii som sem tam skočila na pokec, spoznala som sa tam s jedným a písali sme si asi dva týždne a potom mi napísal že je v okolí môjho mesta,či sa nemôžeme stretnúť, že ma potom môže aj domov zobrať. tak prišiel...dokopy sme sa dali cca o tri mesiace neskôr a sme spolu už vyše roka a klape nám to 🙂 podľa mňa je naj nikoho nehľadať. 🙂 prajem veľa šťastia 🙂
Ja som svojho manzela tiez spoznala online. Ale nie cez zoznamku ale na stranke kde sa ucil cudzi jazyk. On mi pomahal s cviceniami atd.. Inak aj tam bolo dost hlavne z azije ktory vypisovali aka som krasne ze si ma chcu hned zobrat kedze bezo mna nemozu zit. Moj muz ked som ho spoznala nemal ziadny FB ani ziadne ine socialne media. Mal len email a ucet na tej jazykovej stranke. Taktiez som to bola ja ktora ho oslovila. A prve mesiace sme si pisali ako kamarati.. Potom sme si tak dobre padli ze to bolo kazdy den aj 5-6 dlhych sprav.. To zistis aj na tom aky je clovek. Aj ked sa s nim nerozpravas v reale. Ked je to nejaky podvodnik tak sa to tiez prejavi...
opytam sa inak, je tu niekto, kto sa nezoznamil online? 🙂 Je to moderná doba a zaroven hit dnešnej doby
Ja som sa tiez s manzelom zoznamila na pokeci, paradoxne on hladal iba babu na sex (priznal sa mi s tym az po zasnubeni)...nam inak celkom dlho trvalo aj kym sme sa stretli nazivo (ja som nechcela) a aj kym sme spolu zacali chodit oficialne...
a verim že vam to vydržalo až doteraz. Nie vždycky je zoznamenie sa cez internet zle. Niekedy tam človek naozaj najde lásku
My sme sa tiež zoznámili s manželom na pokeci, dokonca na inzerát :D Pracovne sme boli veľmi vyťažený a do spoločnosti nechodíme- žiadne bary ani disko... Len po horách...
Posielal mi mail, a nejako mi ten od neho stále blbol, asi na 3 krát sa mi ho podarilo prečitať...Písali sme si asi 2 mesiace, medzitým sme si vymenili nejaké fotky. No a potom sme sa stretli a zaiskrilo to medzi nami, teda hlavne z jeho strany... Mne sa páčil, ale brala som to tak realisticky, zato on sa zaľubil až po uši:D A navyše sme zistili, že sa poznáme z videnia...
Po roku som sa k nemu nastahovala, po 3 rokoch sme spolu začali stavať dom a po 6 rokoch od zoznámenia sme sa zobrali, na 2. výročie našej svadby by sa nám mal narodiť prvý spoločný potomok.
V dnesnej dobe je na nete skoro kazdy..Nie len spekulanti..ktori sa chcu zabavat...A riziko..ze natrafime na blbca je rovnako velke ..ako pri zoznameni v samoobsluhe. Bez nadsazky..mam v okoli 40 % mladsich funkcnych parov..ktore sa zoznamili na nete. Priatelstva su doslova v ramci beznej komunikacie vytlacane na facebook..My samotne..co sme na konovi..nie sme uchylaci..Rozne zoznamky a fora vznikli..koli tuzbe po socializacii...Dnesny clovek zijuci vo velkom meste sa moze velmi lahko citit..osamely v dave...Ambicioznost v ramci prace...zivotny styl a s nim suvisiaca,, rychlost doby"....nedostatok spolocenstiev ..atd...prirodzene ústi na mieste...kde je ,,blizkost" lahko dostupna...Dokonca aj dvaja tvoriaci uspesny par...casto spolu komunikuju cez net...Ja som si cez internet nasla najlepsiu kamosku..Priatelstvo trva roky..a nase rodiny sa navstevuju..Rovnako je pravdepodobne..ze prave teraz je na nete prihlasenych vela skvelych a dobrych muzov ..Ktorych vsak treba hladat a rozoznavat ..tak ako tu..tak aj v real...A naopak..v real je plno uchylov..co posobia distingvovane ..a my ich odhalime az ked uz mame ich priezvisko...a pocitac ani nevedia zapnut...😉
@vejula ..s cudzimi zenami je to ine?😊...podla mna vhladom k ochrane svojho mentalneho zdravia..lepsie jeden sympos v IP...ako hodit svoj jeden nazor na plochu nepredvidatelnych nalad..charakterov...zazemí a nazorov od vymyslu sveta😃
@anabella111 neviem teraz či len zle čítaš alebo si jednoducho nechapavá. Píšem, že JA som nikdy nemala a nemam potrebu hladať lasky cez net, lebo som na to nebola odkazaná. Ty si kludne vypisuj s kým chceš to mi je šumafuk.
A priblizne v tom case sa aj manzelov spolziak zoznamil so svojou terajsou manzelkou. Dokonca aj moj brat sa tak zoznamil so svojou manzelkou a zistili ze su v podstate kolegovia. A ja som mala prve rande s manzelom na nasej spolocnej VS. Svet je maly.
@janka300 ahoj u mna to bolo tak ze ked som zacala brat ako srandu ze si niekoho najdem tak som aj nasla. Dnes som uz vydata a som rada ze to bral tak ako to dopadlo
@janka300 ja som tiež našla priateľa na nete, lepšie povedané on našiel mňa. Tiež som mala nepekné skúsenosti na nete z mužmi väčšina len sex. Už som chcela zrušiť registráciu a vtom prišla správa. Písali sme si spolu dva dni čo bol v práci potom prišiel za mnou a sme spolu viac ako tri roky. A je to skvelý chlap. Tiež som si myslela že nikoho nenájdem keď som rozvedená a mám tri deti. Ja verím že na každého niekde čaká ten pravý. Držím palce a nevzdávaj sa ten pravý pre teba niekde je len to chce čas.
@zuzanockamt poradíte ako ste sa zo svojim mužom zoznámili ?
Pekný deň, no ja som sa zoznámila z jedným mužom na FB zoznamke zo začiatku sme si písali vymenili tel čísla. a po čase prestal písať ignoroval ma . A ani neviem prečo ...... Stále mu píšem na mesenger ,sms a neodpisuje 🤷. Chcela by som poradiť čo mám robiť s tým.
Pekný deň, no ja som sa zoznámila z jedným mužom na FB zoznamke zo začiatku sme si písali vymenili tel čísla. a po čase prestal písať ignoroval ma . A ani neviem prečo ...... Stále mu píšem na mesenger ,sms a neodpisuje 🤷. Chcela by som poradiť čo mám robiť s tým.
@ezilaq36 nič, kašlať na neho...
@ezilaq36 nič nenaháňať ho, čakaj kym sa ozve on a ak nie ísť ďalej

Ja som svojho chlapa spoznala na pokeci a sme spolu 8 rokov, byvame spolu 4 a teraz mame bejby ;)