Zrušenie zmluvy so Slovakia Energy
Ahojte mamičky, chcela by som sa na vás obrátiť s mojim problémom. Nič príjemné a sama nechápem, ako som niečo také mohla urobiť, keďže zvyknem byť v takých veciach dosť opatrná. V skratke, včera som podpísala zmluvu s tými idiotmi zo Slovakia Energy, kde ale figuruje meno mojej mamy, keďže je majiteľkou bytu, ale môj podpis. Potom som sa spamätala, lebo som si o nich ponachádzala samé zlé veci, chcela som to zrušiť, volala som tam a mám zo zákona právo do týždňa bez udania dôvodov zrušiť zmluvu. Dnes som to bola poslať, doporučene, aby som si bola istá, že to prevzali. Obávam sa toho, lebo oni sa majú vyjadriť do 30 dní a určite ma nechajú čakať celú dobu a aby ma dovtedy neodpojili od našich dodávateľov VSE. Má nikto podobné skúsenosti? Resp. vie mi pomôcť nejaká mamička právnička? Ďakujem pekne.
Ďakujem totka12 za odpoveď, lenže spoločnosť neodpovedá na maily a ani na telefony. Isto máme preplatok, pretože sa jedná o vyučtovanie bez kúrenia.. Pekný deň prajem.
Už skončil aj PBPT Holding
http://www.energia.sk/tema/elektrina-a-elektrom...
Ešte aj tu o PBPT Holding
http://ekonomika.sme.sk/c/7461480/na-slovensku-...
aj moj otec im naletel no on ešte maletel energetíckemu centru a slovakia energy to kupila ešte tam máme plyn a poslali nám sice preplatok no prekvapenie bolo ked chceli ešte raz za mesiac zaplatit to iste čo uz raz bolo zaplatené dám vipoved no poplatok je 120 evro a keby my niekto vedel povedať prosím kedy oni tam maju vipovednú lehotu ci tri mesiace pred koncom alebo dva toto neviem lebo ich zmluvu nemám iba z energetickeho centra dakujem to je vsetko krásni vecer prajem ☹ 🙂
@tigelinus
1. Napíšte mail do Slovakia Energy a nech Vám odpovedia a pošlú kópie zmluvných dokumentov.
2. Alebo si vystriehnite moment, kedy zmenia cenník, alebo obchodné podmienky. Vtedy môžete zmeniť dodávateľa aj keď máte viazanosť ( možno Vám trochu pomôže toto https://www.vyhodnaenergia.sk/odkaz/64/odstupen... )
dakujem masielko ste skvelí priateľ 😵 ja chcem prejst do mojej oblubenej spp v zse už som a moc sa teším z kadej fakturi tam mi je najlepsie su tam česní a spolahliví pracovnici nedám si v živote elektrárne ma každý smolu toto nech slovakia energi si pekne zapametá nechcem mat s nimi uz v zivote nic spolocné ani z nikim inim iba mojimi zse a spp podte domov tvorit jednu vekku rodinu 🙂 😅 krásny večer
ano jange nebojte sa su tam moc dobrí pracovnici zse je spolahlivé je to moj milacik
@janago u nás jedna žena obcas zabudne zaplatit eletriku ked ju pridu vipojit tak im dá vzdy prasulki a oni to za nu zaplatia na poste a zbitok jej vratia ona ich o to poprosi a vihoveju jej toto nik ini nedokaze iba pracovnici elektrarni proste su uzasni nebojte sa tam dat plin oni su najlepsí moje zse a drahé spp 🙂 😉
totka12 viem ste uzasna dakujem vám moc za vsetko 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
jaj jaj aj ja som naletela na slovakia energy podomovych...teraz prave idem vypisat rychlo ukoncenie zmluvy.nechapem ako som mohla naletiet.ale stava sa...dufam ze nebudu nejake problemy...nastastie som spp nezmenila.
link na odstupenie od zmluvy:
http://www.slovakiaenergy.sk/res/files/doc/ramc...
http://www.slovakiaenergy.sk/domacnosti-obchodn... toto si precitajte ti ktori to mate viazane tri az stiri mesiace pred ukoncenim podat vipoved 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
13. Ak je Zmluva uzavretá na dobu určitú a Zákazník v lehote najskôr 4 a najneskôr
3 kalendárnych mesiacov pred uplynutím doby, na ktorú bola Zmluva uzavretá, neoznámi písomne Dodávateľovi, že trvá na jej ukončení, Zmluva sa automaticky predlžuje o dobu, na ktorú bola pôvodne uzatvorená, a to aj opakovane.
priatelia mam adresu na obcan za dverami rtvs mlinska dolina 84545 bratislava krásni vecer prajem vsetkím
dajte ich do mediji niekto ti si to zasluzia hihi 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
s ukoncenim zmluvy som nastastie nemala problemy.aspon nieco dobre...
U nás bol ich zástupca minulý týždeň, ja som nič nepodpísala, povedala som, že sa musím poradiť s manželom, ktorý ja v práci. Nechal mi zmluvu, aby sme si ju preštudovali, že sa o týždeň zastaví. Viete si predstaviť, aké bolo moje prekvapenie, keď sa dnes u mňa objavil ďalší zástupca firmy a ukázal mi podpísanú zmluvu a spýtal sa, či je to manželov podpis.Ja som len pozerala, ako teľa na nové vráta. Ten idiot nielenže podpísal zmluvu manželovým menom, ale vymyslel si aj dátum narodenia, neviem akým zázrakom sa mu podarilo trafiť rok, ďalej tam bolo aj vymyslené telefónne číslo. Samozrejme som sa rozčúlila, ako si také niečo môže niekto dovoliť. Ale celkom som sa pobavila, keď som videla dátum podpisu zmluvy. V tom čase bol manžel na dvojdňovom školení na Orave, takže ťažko by mohol podpísať zmluvu v Smižanoch.
Ja nechapem naco platite za tu pokutu.proste by som im poslal celu fakturu napset a nech si s nou utru rit..nenechajte sa takto vydierat.je to podvod.a vy blbci to platite
@wivus dobrý deň, chcela by som sa spýtať za aký čas Vám poslali odpoved -teda zrušenie zmluvy
denifa21051983 dobry den.uz neviem presne ale bolo to do tyzdna
Poradte...a ked som s nimi spisala zmluvu sice pred vyse mesiacom...ale este mi musi skoncit platnost vo VSE- v juni...da sa ro nejakostornovat? Zrusit???
dobry vecer
chcem sa opytat ci staci ak vypisem ten formular co je na poslednej strane na odstupenie zmuvy alebo musim este nejake ine dokumenty k tomu pridat dakujem za odpoved
Vas dodavate? Ved ludia vy ste v roku 2007 zmenili dodavatela bez toho ze by ste o tom vedeli. To Vam nevadi? S tym ste spokojny? Nemecky E-on je novodoba uzera. Neviem co vy vlastne chcete. Slovenske Energie su solidna spolocnost. Skusenosti s Energetickym centrm boli podvod ale SVK Energie.
Aj u nas dnes boli tak som po rozhovore so svokrou nepodpisala nic a som rada
Tááákže som tu, vyznám sa do energetiky a spolupracoval som aj so Slovakia energy a úprimne od srdca, ten kto chce mať problémy so slovakia energy tak ich mať bude, rovnako ako ich bude mať s energie2, čezom alebo dominantom. Je to v hlave. Obehol som vela terénu a slovakia energy má neskutočne vela spokojných zákazníkov. Samozrejme stretol som aj pokutovaných ako ste tu viacerí a tí si vždy za tú pokutu mohli sami. A navyše zmluva čo není telefonicky zverifikovaná sa vráti obchodnému zástupcovi alebo je automaticky stornovaná, čiže vám všetkým, čo ste to podpísali volali a tam vám povedali že meníte dodávatela, tak tu neplačte. Na slovakiu by som tak moc ako vy nenadával, v RWE máte rovnakú cenu ako u SPP a ešte vám aj pošlú nezmyselnú kartu výhod- 8€ štvrtročne, Energie2 vám naparia 6ročnú viazanosť, Čez vám zníži mesačnú splátku ked ste mali nedoplatok a platíte ho nie na pošte ale v COOP jednota, Magna, tá je v pohode a SPP vám dá na elektrinu zníženú cenu na JEDEN ROK a potom platíte viac ako u SSE, čiže tak. A u každého alternatívnca (aj SPP elektrina) platíte 12 krát ročne a ten systém nieje zlý.

@ywett8
To závisí od vyúčtovania. Či máte nedoplatok, alebo preplatok. PBPT by Vám mali vystaviť faktúru, z ktorej bude zrejmé, kto má komu platiť.
@nnell25
Neviem o aký papier sa jedná, preto iba všeobecne: Musíte im doručiť odstúpenie od zmluvy https://www.vyhodnaenergia.sk/odkaz/64/odstupen...