icon

Zverejniť vzťah s mojím priateľom na Facebooku?

heartrebelangel96
8. júl 2022

Ahojte žienky

Mám takú dilemu. S priateľom už budem čochvìľa jeden mesiac a on povedal že ak chcem si ho dať do vzťahu na FB že kľudne môžem že on bude len rád a že ma aj tak bude ďalej milovať. Aj ja ho milujem. Len bojím sa reakcie ex a jeho kamarátov (s niektorými som prerušila kontakty a aj s tým ex priateľom). No viete aby neboli zbytočné rozbroje a nenahuckal ex aj proti mne toho môjho terajšieho priateľa. Podotýkam on prišel za mnou a ten ex nikdy za mnou sám neprišiel ale pòlroka ma otravovať vedel. Tento terajší na mňa netlačí čo sa týka sexu a tak ale on že keď sa s ním nevyspím že zošalie. Počkať ešte chvìľku a potom sa dať na FB do vzťahu alebo?
Ďakujem za milé rady.

Strana
z2
wudz
8. júl 2022

Som s mužom 10 rokov, ale na fb stále nemáme zmenený stav na manželstvo, dokonca aj priezvisko som si tam zmenila až po pár rokoch. Vadí to?😲😂

marryen
8. júl 2022

@wudz ja pre zmenu na FB nemám o sebe žiadne údaje. A môj muž nemá ani FB. Tak snáď je naše manželstvo platné. 😂😂

kvetinka75
8. júl 2022

panebože, to čo priniesla táto doba?

rusalinka
8. júl 2022

Nezabúdajme, že už je 8-my deň prázdnin. Ešte tu toho do konca augusta bude... 😉

cimage
8. júl 2022

Ale ked to neoznacis na fb, tak to ako keby ste spolu ani neboli. Co povie okolie? 🤣

gladys_07
8. júl 2022

Ste spolu mesiac a uz sa “milujete”? Zasa na druhej strane na teba 25rocny chlap netlaci kvoli sexu…? Nehovorim ze ti ma dat noz po krk, ale….checkni s nim ci uz videl brokeback mountain a co si mysli o zapletke

mirkava
8. júl 2022

@heartrebelangel96 som 8 rokov vydatá, mám si to dat na fb??? 🤭🤭🤭

danalop
8. júl 2022

Každý nech si zdieľa čo chce je to jedno. Ak chce aby sa o tom vedelo, tak prečo nie, no tu ide podľa mňa skôr o to, že to chce utajiť pred ex, aby jej aj novému priateľovi nerobil nejaké problémy

syslik81
8. júl 2022

mam vztah uz rok a na fb nikto nic nevie , nemame nic zverejnene ani ze sme slobodny ani zadany nic... nas vztah je nas a nie skupinovy projekt ... a ak mas tak zly vztah s ex zablokuj jeho a aj jeho kamosov .. ;)

uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
sabca99
8. júl 2022

Ak si na takom niecom zakladas, tak si to tam daj. Ved nemas ako co skryvat alebo nedajboze sa za co hanbit. Je to tvoja vec, ci s niekym si alebo nie si vie proste zistit sam ak by tak moc chcel

lienka.7
8. júl 2022

@heartrebelangel96 🤦‍♀️ boze tak mat tvoje problémy a rotchildove milióny 🙈

ivanka12311
8. júl 2022

Ak ti trošku pomôžem mám trochu viac rokov od teba ja nemám napísané na Facebooku nič ohľadom súkromného života 😇 mám muža dve deti. Nie som povinná sa druhým spovedať o svojom súkromnom živote...či myslíš že keď sa ti to tam objaví že ste zadaný ľudia olajkuju že je to nejaká záruka šťastného života 😃?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
lylyjana
8. júl 2022

@heartrebelangel96 len taky napad: co keby si to VOBEC nedavala na fcb? 🤔 co koho do toho. Ci dovtedy sa to nerata? 😅

xckaret
8. júl 2022

@heartrebelangel96 ty ma ale problemy...

brembo
9. júl 2022

@wudz samozrejme. Čo nie je na FB tak nejestvuje!!!!! Nechápem,na čo majú potrebu ľudia všetko vycapiť na fb.

jamacka
Odpoveď bola odstránená
brembo
21. dec 2022
slovakboy
21. dec 2022

@heartrebelangel96 nie si nikomu povinná oznamovať svoj vzťah. A už vôbec nie na FB. Keď váhaš tak to tam nedávaj. Keď sa vezmete vtedy sa to dozvedia. Ak budeš mat chuť to tam zavesiť tak to tam dáš. Ale teraz to nerieš.

veronikaszabova
21. dec 2022

@slovakboy uz davno nie je na MK

Strana
z2