icon

Akú knihu by si podľa vás mal každý prečítať?

buberova
20. feb 2022

Asi nemám na mysli beletriu ale skôr niečo náučné alebo životopisné.

Strana
z2
adriannasvk
20. feb 2022

@kittykat22 to bol komentar toto...uzitocny 🤣🤦‍♀️nerada cita tak to potrebuje napisat vsetkym 🤪

miamaria
20. feb 2022

@buberova Svate pismo a knihy s temou koncentracnych taborov

drakvak
20. feb 2022

@buberova Mne prídu veľmi užitočné do života knihy od Iva Tomana, obzvlášť táto je prínosná:

drakvak
20. feb 2022
ivkazba
20. feb 2022

Náš ľadovec sa roztápa

liusa82
20. feb 2022

Aj ja si myslim ako napisala miamaria vyššie že poučné čitanie aj ked velmi smutné sú knihy na tému holokaustu a koncentračných táborov.Mňa len nedávno chytilia táto tématika tak postupne kupujem knihy.Aspoň to človeka naučí vážiť si život a tie motivačné tiež nie sú na zahodenie

derdia
20. feb 2022

@buberova Žiť lepšie a menej mínať.... To je moja najobľúbenejšia kniha...

anitta98
20. feb 2022

100 spôsobov, ktorými si zbytočne komplikujeme život 🙂

emm_i
20. feb 2022

@alica28 odpadnem! 🙂 To ako znamenie 🙂

trema
Autor odpoveď zmazal
elisaeli
20. feb 2022

Citam mnozstvo knih, ale tato je nezabudnutelna a svojim sposobom aj velmi inspirativna do zivota - Eugénia von der Leyen: Moje rozhovory s dušami v očistci.

bolarazjedna
20. feb 2022

@buberova 5 jazykov lásky. Každému, kto žije vo vzťahu, pomôže inak vnímať partnera, jeho potreby, naučiť sa vyjadriť lásku takým spôsobom, aby ten druhý sa cítil byť milovaný.

A potom knihy slovenskej gramatiky. Úplne vážne. Mňa strašne rozčuľuje, ako ľudia dnes neovládajú základy pravopisu. A teraz nehovorím o preklepy, či vynechané mäkčene kvôli písaniu na mobile.... Keď tu čítam na fóre, je mi nesmierne ľúto, keď niekto napíše napr. "viužila bi som to, ?", a má to úplne na háku, ak by ho človek chcel opraviť, ešte ho všetci zastanú, že však je to úplne jedno, však sme aj tak pochopili, čo ten dotyčný chcel... Ešte horšie je, že na nete neviem nájsť spravodajské správy, kde by nebola nejaká gramatická chyba. Mne to strašne bije do očí a vadí mi, myslím si, že človek by mal byť v tomto smere trochu náročnejší na seba.

basska_b
20. feb 2022

Dobre tipy davate, ja milujem Friedricha Nietzscheho - Tak riekol Zarathustra, vela som si v tej knihe podciarkovala, ale sam Nietzsche vravi, ze je to kniha "pre vsetkych a pre nikoho"...

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
akrobrab
20. feb 2022

Sapiens (Harari), Izmael (Quinn), Hovory s Bohom (Walsh), Styri dohody (Ruiz) a hned by bol svet krajsi. A este sa podpisujem pod Murphyho Moc nasho podvedomia.

A z bio odporucam Schwarzeneggrovu autobiografiu a velmi zaujimava bola aj ta Adiny Mandlovej.

A z ineho sudka - naucne videa odporucam na You Tube kanal Patrik Korenar.

bloger
20. feb 2022

Umlčaní príbeh Jána a Martiny.

24mirka
Autor odpoveď zmazal
24mirka
Autor odpoveď zmazal
smoulingirl
20. feb 2022

Toto je parádna téma, ďakujem za tipy, hneď idem nakupovať :D Za mňa: Prečo spíme, Lidé lži, Nevyšlapanou cestou, Before hapiness (ale asi nie je preložená).

basska_b
20. feb 2022

@smoulingirl Muz mi furt vravi, nech si precitam Preco spime :D

cacianka
22. feb 2022

Úplne vážne odporúčam Slabikar, pravopis slovenského jazyka a slušne správanie, 3 tituly základ

danina09
22. feb 2022

podla mna Maly princ, to je kniha v ktorej si kazdy nieco najde a tiez aj 5 jazykov lasky, to su take moje dve srdcovky 🙂

akvi
22. feb 2022

@basska_b dobre vraví 🙂 Prečo spíme je vynikajúca kniha, odporúčam prečítať každému.

skarleta_kaizerova
15. máj 2022

@buberova Jozef Banas zastavte Dubčeka, Prebijem sa Štefanom, Nádherná smrť v Altaji. Ale všeobecne mne sa veľmi páčilo knihy od neho všetky. Vojtech Czobor Habanka, Potomkyna.

zenazaba
15. máj 2022

Utiekol som z Osviencimu- Rudolf Vrba
To by mala byt povinna literatura !!!

meca
3. feb 2023

Neposuva z Vas niekto knihu Preco spime?

oli18
11. mar 2023

@skarleta_kaizerova Mudr. X. Crement Kokoti su veční 😉

iwesska
11. mar 2023

Mengeleho dievca. Aby ludia zistili,ako sa vlastne maju dobre,aj ked stale na vsetko frflu.

Strana
z2